inlaturarea condensului din cort

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

mirceamrc28
Puncte: 0

inlaturarea condensului din cort

Mesaj de mirceamrc28 »

as dori sa stiu daca exista vreo solutie cu care sa dai pe cort sau in el pt. a nu mai face condens in interior!astept sfaturi de la cunoscatori!multumesc!

adrian apetrea

Re: inlaturarea condensului din cort

Mesaj de adrian apetrea »

se cheama winterskin! :wink:
LIFE IS FISHING!
Imagine

mirceamrc28

Mesaj de mirceamrc28 »

multumesc de sfat!stiam deja de winterskin!ma gandeam la o alta solutie mai ieftina decat un winterskin!ceva lichid sau praf!

mihasca_doru

Mesaj de mihasca_doru »

incearca niste lichide nutritive sau betaina,eu am incercat si am reusit......;)))))))),glumesc!un cort de calitate nu ar avea
voie sa faca condens,daca iti iei unul mai bun o sa vezi,cativa ani nu mai ai treaba!!!
Pescarul contează mai mult pe lăcomia peştelui, decât pe propria-i inteligenţă

razvan u.
pescar de competitie

Mesaj de razvan u. »

Toate corturile fac condens pe foaia de interior cu sau fara winterskin. E un fenomen normal ce apare din cauza diferentei de temperatura.
Exceptie sunt corturile prevazute cu capsula de plasa pe interior(Nash MKII, Nash MKIII, Trakker SL Dome).Si aici apare condensul, dar capsula fiind dintr-un material foarte subtire si complet respirabil, condensul se formeaza pe foaia din exterior nu pe capsula care este in contact direct cu tine. Desigur, daca lipesti atingi capsula interioara de foaia exterioara se uda....
C. S. PELICANUL

robyvan
pescar de competitie

Mesaj de robyvan »

Razvan Ulmeanu scrie:Toate corturile fac condens pe foaia de interior cu sau fara winterskin. E un fenomen normal ce apare din cauza diferentei de temperatura.
Exceptie sunt corturile prevazute cu capsula de plasa pe interior(Nash MKII, Nash MKIII, Trakker SL Dome).Si aici apare condensul, dar capsula fiind dintr-un material foarte subtire si complet respirabil, condensul se formeaza pe foaia din exterior nu pe capsula care este in contact direct cu tine. Desigur, daca lipesti atingi capsula interioara de foaia exterioara se uda....
de-acord cu Razvan, de condens nu prea scapi....
slowly we rot- by Obituary

gaby_po23
pescar de competitie

Mesaj de gaby_po23 »

Razvan are perfecta dreptate.
Eu am un cort Fox luat cu ceva timp si nu face condens deoarece in interior are material respirabil.

doruletz

Mesaj de doruletz »

un cort perfect anti condens ( tocmai din motivele expuse de Razvan ) este si JRC 2man twinskin !
mai multa plasa ca pe asta n-am vazut,si e bun si vara fara second skin ca lasa aerul sa circule :)

mirceamrc28

Mesaj de mirceamrc28 »

multumesc pt. sfaturi!eu am un CHUB S-PLUS MAX si ma speriasem,credeam ca am facut o afacere proasta achizitionandu-l,dar din ce inteleg de la voi,majoritatea corturilor fac condens asa ca urmatorul pas este sa imi iau winterskin!

Marius Georgescu

Mesaj de Marius Georgescu »

mirceamrc28 scrie:multumesc pt. sfaturi!eu am un CHUB S-PLUS MAX si ma speriasem,credeam ca am facut o afacere proasta achizitionandu-l,dar din ce inteleg de la voi,majoritatea corturilor fac condens asa ca urmatorul pas este sa imi iau winterskin!
O idee bună ar fi să dați cu o găleata de lavabil anti-condens de la Köber sau de la Savana.E alegerea dvs.
Urat mi-a fost de omul de langa mine:...." lasa-l,lasa-l,trage-l,telfu,rupe-l,da-i aer,da-i fir,........lasa-ma frate sa-l aduc eu pe mal ca de-aia platesc balta,scule,nade,.....

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”