Toate cele bune tuturor !
Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
gor965 scrie:
Eu n-am spus ca NU VAD IP-ul ci ca NU POT SA-L VERIFIC (sa-l compar ,sa pot stabili identitatea reala a unui utilizator)!![]()
Termenul de clona l-asi atribui doar daca respectivul mai are pe forum un cont pe un nume real ...altfel il iau drept un simplu user (un nick-name) si daca nu-mi incalca regulamentul nu am ce-i face !
Vladut ,ai cuvantul meu ca nu mint si cei 2 nu au acelasi IP !...si daca-ti fac dovada ,te costa 10 kg de 1016 sa le donez la Dunare !Vladut Mateianu scrie:gor965 scrie:
Eu n-am spus ca NU VAD IP-ul ci ca NU POT SA-L VERIFIC (sa-l compar ,sa pot stabili identitatea reala a unui utilizator)!![]()
Termenul de clona l-asi atribui doar daca respectivul mai are pe forum un cont pe un nume real ...altfel il iau drept un simplu user (un nick-name) si daca nu-mi incalca regulamentul nu am ce-i face !
George, aici cred ca ai mintit....Userul Pescar Topala are acelasi id cu userul Orhei, si tu sti bine asta...Daca vrei, iti trimit pe privat ip-ul lui Orhei, ptr a il confrunta cu Pescar Topala. Dar te-as sfatui sa nu mai pierzi timpul ptr ca deja am facut eu cercetarea, iar din postarile"celor doi" o sa vezi acelasi stil....
Deci, te rog sa iei masurile pe care le-ai anuntat, daca ai curaj...![]()
PS Urat tratamentul la care a fost supus Razvan "Shimano" doar ptr ca si-a exprimat o opinie personala, pe un site care s-a anuntat a fi liber....
-----------TOPALA scrie:MAI COPII DE CE NU VA VEDETI DE TEBURILE VOASTRE ? CONTEAZA ASA MULT CINE SUNT, SAU CUM GANDESC ?