Lucian SV scrie:Stefan Popescu scrie: Cat despre imaginea federatiei, nu este grija ta. Cel mai bun blazon este Certificatul de Identitate Sportiva, care va face pe voi sa faceti spume.
Corect, fiindcă aici după cum poți observa la poză scrie Hydra! Ce treabă am eu cu CIS-ul federației chiar nu înțeleg. Spală-te cu el pe cap. Totuși tu de ce ai intrat pe aici, să pui niște întrebări-cred că ți s-a răspuns, să răspunzi la niște întrebări-aici cam scârțâi, sau vrei doar să fii băgat în seamă? Băieții de la staționar și spining ți-au dat cu flit (banat) și au liniște și doar pe aici încerci să faci valuri că la coșmelie e cam pustiu. Eu cred că ești tolerat aici din cauză că ești fraier și acționezi la primul impuls și dai din casă fără să-ți dai seama. Al doilea motiv este faptul că generezi trafic, toți sunt curioși să vadă cât de bun încasator ești la măscăreli!

Face trafic si umbra degeaba pamanatului. Omul e autist si raspunde la ce vrea el. I-am pus o intrebare si iata ce raspuns primesc in privat.
"Ai aici raspunsul de ce CCC Corbu nu mai organizeaza CN de crao:
AUTO: Linkurile sunt permise doar partenerilor Crapmania.ro/wp-content/uploads/2018 ... ia-722.pdf
AUTO: Linkurile sunt permise doar partenerilor Crapmania.ro/wp-content/uploads/2018 ... 28_ROM.pdf
AUTO: Linkurile sunt permise doar partenerilor Crapmania.ro/wp-content/uploads/2018 ... PSorig.pdf
CIPS este in posesia acestor Decizii si a scrisorii Ministrului Tineretului si Sportului.
Ai inteles?"
DACA AI CEVA DE SPUS TE ROG DOMNULE PRESEDINTE SA O FACI PUBLIC