Intrebari despre CN

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
gabi1
Veteran
Puncte: 0

Re: Intrebari despre CN

Mesaj de gabi1 »

Stefan Popescu scrie: Va garantez ca ponderea celor care ma accepta pentru ce am facut, nu ca persoana pentru ca multi nu m-au vazut in viata lor, este net in favoarea mea.
Pe ce te bazezi când mănânci kkt?! Ţi-a făcut Pieleanu vreun sondaj de opinie sau povesteşti ce visezi după ce ieşi din sevraj?!
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

Stefan Popescu scrie:
The Federations or National Organizations shall be officially registered, in accordance with the
relevant national legislation. Failing such legislation in any given Country, C.I.P.S. shall
accredit the Federation/Organization.
La cata engleza stiu eu, suna cam asa:
Federațiile sau organizațiile naționale vor fi (ar trebui) înregistrate oficial, în conformitate cu
legislația națională relevantă. În lipsa unei astfel de legislații într-o anumită țară, C.I.P.S. va acredita Federația / Organizația.

In continuare nu vad de ce acele Organisme nationale trebuiesc sa fie structuri sportive si de ce legislatia relevanta de care pomenesc ei trebuie sa fie Legea Sportului ?! :?
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

Lucian SV scrie:Dle Popescu, fiindcă tot vă văd dispus la dialog vreau să mă lămuriți cu niște lucruri:
Anul trecut FRP a organizat campionatul național de pescuit staționar și feeder. Câți sportivi au participat și de la ce cluburi? Cum s-au terminat concursurile fiindcă pe pagina FRP sunt afișate niște rezultate parțiale, cred incomplete referitoare doar la manșa 1?
Anul trecut a fost cred apogeul celor care voiau sa distruga federatia. Am avut inclusiv o susoendare temporara a CIS-ului. Dar, au trecut si astea, tot prin justitie. Chiar clubul la care zici ca esti legitimat a facut parte din aceasta marsavie. Dar, va veni scadenta.

Stefan Popescu
pescar de competitie

gor965 scrie:
Stefan Popescu scrie:
The Federations or National Organizations shall be officially registered, in accordance with the
relevant national legislation. Failing such legislation in any given Country, C.I.P.S. shall
accredit the Federation/Organization.
La cata engleza stiu eu, suna cam asa:
Federațiile sau organizațiile naționale vor fi (ar trebui) înregistrate oficial, în conformitate cu
legislația națională relevantă. În lipsa unei astfel de legislații într-o anumită țară, C.I.P.S. va acredita Federația / Organizația.

In continuare nu vad de ce acele Organisme nationale trebuiesc sa fie structuri sportive si de ce legislatia relevanta de care pomenesc ei trebuie sa fie Legea Sportului ?! :?
Romania are sau nu o astfel de legislatie?

Dar chestia asta cum se traduce?

ARTICLE 3
Membership application

1. The membership application can be forwarded at any time of the year. It must be undersigned by the applying National Federation President, on the form expressly prepared for this purpose by the FIPSed and addressed to the FIPSed General Secretary. The applying Federation shall indicate in its request which kind of Member status it wishes to become affiliated for. The application form must be annexed to the Statutes of the applying Federation and to an official statement from its concerned National Governmental Body attesting that the requesting Federation is the only Organism recognized to practice the fresh water fishing in its Country.
When the request of affiliation is accepted by the CIPS Congress, the National Federation must provide to pay the membership fee fixed by the Congress itself.

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

Are Legea Sportului, care insa nu guverneaza peste pescuitul amator gestionat de AGVPS. Problema la CIPS e ca potrivit legii romanesti, pescuitul sportiv e teoretic apanajul federatiei, iar pescuitul recreativ, ca activitate de masa, e in mana celei mai mari asociatii nationale (legal constituite). Vedeti ca CIPS se adreseaza oricarui pescar, nu doar celor sportivi! (cu mentiunea ca trebuie sa fie membru al organismului di tara sa, afiliat la CIPS).
George Iorga
Imagine

Stefan Popescu
pescar de competitie

gorr,
De ce atunci cand un sportiv joaca in alta tara se cere acordul Ministerului sportului din tara de origine? Vezi Regulamentul de pescuit la crap FIPS Ed.

Lucian SV

Mesaj de Lucian SV »

Stefan Popescu scrie:
Lucian SV scrie:Dle Popescu, fiindcă tot vă văd dispus la dialog vreau să mă lămuriți cu niște lucruri:
Anul trecut FRP a organizat campionatul național de pescuit staționar și feeder. Câți sportivi au participat și de la ce cluburi? Cum s-au terminat concursurile fiindcă pe pagina FRP sunt afișate niște rezultate parțiale, cred incomplete referitoare doar la manșa 1?
Anul trecut a fost cred apogeul celor care voiau sa distruga federatia. Am avut inclusiv o susoendare temporara a CIS-ului. Dar, au trecut si astea, tot prin justitie. Chiar clubul la care zici ca esti legitimat a facut parte din aceasta marsavie. Dar, va veni scadenta.
Eu am pus niște întrebări punctuale. Persoana de pe locul 3 la feeder după prima manșă „Popescu Ștefan” este aceeași cu tine?

Stefan Popescu
pescar de competitie

gor965 scrie:Are Legea Sportului, care insa nu guverneaza peste pescuitul amator gestionat de AGVPS. Problema la CIPS e ca potrivit legii romanesti, pescuitul sportiv e teoretic apanajul federatiei, iar pescuitul recreativ, ca activitate de masa, e in mana celei mai mari asociatii nationale (legal constituite). Vedeti ca CIPS se adreseaza oricarui pescar, nu doar celor sportivi! (cu mentiunea ca trebuie sa fie membru al organismului di tara sa, afiliat la CIPS).
gorrr,
Care este pescuitul amator gestionat de AGVPSR? Hai, lamureste-ma si pe mine.

Stefan Popescu
pescar de competitie

Lucian SV scrie:
Stefan Popescu scrie:
Eu am pus niște întrebări punctuale. Persoana de pe locul 3 la feeder după prima manșă „Popescu Ștefan” este aceeași cu tine?
Da, eu sunt. Sunt si legitimat la CS Cetate Alba Iulia!

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

Stefan Popescu scrie:
ARTICLE 3
Membership application

1. The membership application can be forwarded at any time of the year. It must be undersigned by the applying National Federation President, on the form expressly prepared for this purpose by the FIPSed and addressed to the FIPSed General Secretary. The applying Federation shall indicate in its request which kind of Member status it wishes to become affiliated for. The application form must be annexed to the Statutes of the applying Federation and to an official statement from its concerned National Governmental Body attesting that the requesting Federation is the only Organism recognized to practice the fresh water fishing in its Country.
When the request of affiliation is accepted by the CIPS Congress, the National Federation must provide to pay the membership fee fixed by the Congress itself.
Cererea de aplicare (afiliere) poate fi transmisă în orice moment al anului. Trebuie să fie semnata de către Președintele Federației Naționale care aplica, pe formularul elaborat în mod expres în acest scop de către FIPSed și adresat secretarului general al FIPSed. Federația care aplica ptr. inscriere indică în cererea sa ce tip de membruafiliat dorește să devină. Formularul de cerere trebuie să fie anexat Statutului Federației aplicante și unei declarații oficiale din partea Organismului guvernamental național care atestă faptul că Federația solicitantă este singurul Organism recunoscut pentru practicarea pescuitului in apă dulce din țara sa.
Atunci când cererea de afiliere este acceptată de Congresul CIPS, Federația Națională trebuie să faca plata taxei de membru stabilite de Congres.

Cand o fi federatia singura structura din tara sub patronajul careia se poate pescui in ape dulci la noi, abia atunci o sa vi se aplice paragraful asta !...pana atunci, noi avem pescuit sportiv, pescuit recreativ, pescuit de subsitenta, pescuit familial, etc...si o sumedenie de asociatii de pescuit care se ocupa de asta!
George Iorga
Imagine

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”