Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
dreptate+moralitate=free gigiDan M scrie:ca sa fie free gigi, trebuie sa vrea si basescu.
PS: va rog sa terminati cu offtopicul. vreau sa vad pana unde ajungem
Deci, daca dragoste nu e, nimic nu e, nici macar locuri de munca!osc1or scrie:mama + tata = love
"nici macar locuri de munca" deci JOS BASESCU!ionut72 scrie:Deci, daca dragoste nu e, nimic nu e, nici macar locuri de munca!osc1or scrie:mama + tata = love
...jos Basexu ... si sus cine ?osc1or scrie:"nici macar locuri de munca" deci JOS BASESCU!ionut72 scrie:Deci, daca dragoste nu e, nimic nu e, nici macar locuri de munca!osc1or scrie:mama + tata = love
Pai nu zicea cineva mai sus ceva de Free Gigi?gor965 scrie:...jos Basexu ... si sus cine ?
Mai bine free Babiucosc1or scrie:Pai nu zicea cineva mai sus ceva de Free Gigi?gor965 scrie:...jos Basexu ... si sus cine ?![]()
Nu trebuie sa lucrez.....ma duc la peste!Andrei I scrie:"Pentru a procura o mașină, trebuie să ai bani
Urmatorul: Pentru a avea bani trebuie să lucrezi!"
Deci daca nu vreau sa imi cumpar o masina >> nu imi trebuie bani >>daca nu imi trebuie bani >> nu trebuie sa lucrez.) >>>>>>>>> daca nu vreau masina>>nu trebuie sa lucrez
Continuati gandul: Ma trece...
Ca urmare ... d'aia si suntem campioni mondiali!razvan u. scrie:Nu trebuie sa lucrez.....ma duc la peste!Andrei I scrie:"Pentru a procura o mașină, trebuie să ai bani
Urmatorul: Pentru a avea bani trebuie să lucrezi!"
Deci daca nu vreau sa imi cumpar o masina >> nu imi trebuie bani >>daca nu imi trebuie bani >> nu trebuie sa lucrez.) >>>>>>>>> daca nu vreau masina>>nu trebuie sa lucrez
Continuati gandul: Ma trece...