LAC MIHAILESTI-CORNETU

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
CristianBadislav
Puncte: 0

LAC MIHAILESTI-CORNETU

Mesaj de CristianBadislav »

Buna seara,
Ma poate ajuta si pe mine cineva?
Vreau sa merg pe lac la Mihailesti la baraj sa pescuiesc 48 de ore .. Unde trebuie sa platesc? pot intra cu barca? vreau sa pescuiesc doar dupa crap sau ten. Si cu ce sa pescuiesc locuri preferate daca sunt ...
Am fost pe dig la Baraj la lumea care pescuia pe acolo sa intreb care sunt conditiile si au zis ca ce conditii vii si dai la peste si gata..
Dar vreau sa stiu daca se poate sa platesc si unde .. daca sunt taxe suplimentare pentru plantat etc etc.

Multumesc,
Când vei fi tăiat ultimul copac, contaminat ultimul râu şi pescuit ultimul peşte, atunci îţi vei da seama că banul nu poate fi mâncat. ·.

CristianBadislav

Re: LAC MIHAILESTI-CORNETU

CristianBadislav scrie:Buna seara,
Ma poate ajuta si pe mine cineva?
Vreau sa merg pe lac la Mihailesti la baraj sa pescuiesc 48 de ore .. Unde trebuie sa platesc? pot intra cu barca? vreau sa pescuiesc doar dupa crap sau ten. Si cu ce sa pescuiesc locuri preferate daca sunt ...
Am fost pe dig la Baraj la lumea care pescuia pe acolo sa intreb care sunt conditiile si au zis ca ce conditii vii si dai la peste si gata..
Dar vreau sa stiu daca se poate sa platesc si unde .. daca sunt taxe suplimentare pentru plantat etc etc.

Multumesc,
Nimeni nu a pescuit acolo.. sau sa stie ceva de locul ala??
Când vei fi tăiat ultimul copac, contaminat ultimul râu şi pescuit ultimul peşte, atunci îţi vei da seama că banul nu poate fi mâncat. ·.

Iacob Cristian

Mesaj de Iacob Cristian »

razvan89

Mesaj de razvan89 »

Intreabal pe Dan Mitranescu el a pescuit mult pe acolo si este si prieten cu patronul din cate au zis fetele de la el de la magazin!

CristianBadislav

razvan89 scrie:Intreabal pe Dan Mitranescu el a pescuit mult pe acolo si este si prieten cu patronul din cate au zis fetele de la el de la magazin!
Era planuit pentru wek asta.. :) dar trebuie sa plec la munca in port :( asa ca aman o saptamana.. si cum bine stim ca Dan citeste forum-ul asta astept un raspuns de la el :)

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

CristianBadislav scrie:
razvan89 scrie:Intreabal pe Dan Mitranescu el a pescuit mult pe acolo si este si prieten cu patronul din cate au zis fetele de la el de la magazin!
Era planuit pentru wek asta.. :) dar trebuie sa plec la munca in port :( asa ca aman o saptamana.. si cum bine stim ca Dan citeste forum-ul asta astept un raspuns de la el :)
Pai am raspuns in topicul celalalt. Mai mult nu stiu in acest an.
Nici eu nu am fost deloc pe acolo.

CristianBadislav

Dan Mitranescu scrie:
CristianBadislav scrie:
Pai am raspuns in topicul celalalt. Mai mult nu stiu in acest an.
Nici eu nu am fost deloc pe acolo.
Multumesc frumos,
Wek asta vroiam sa merg 48 de ore .. dar trebuie sa plec la munca .. asa ca ramane peste 2 saptamani :)
O sa revin cu detalii dupa ce aflu mai multe :)

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”