LEGALITATEA PESCUITULUI SPORTIV DIN ROMÂNIA

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
miyagi
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: LEGALITATEA PESCUITULUI SPORTIV DIN ROMÂNIA

Mesaj de miyagi »

Stefan Popescu scrie:Nu am facut oferta nimanui.

La cat de moale-n cap ejti nici macar nu-ti dai seama ca asta trebuie sa faci. Nu ma mira.

PS Nu miza pe sindromul Iuda. O sa ramai surprins de numarul lor.

Din APCR? exemplifica!
Urban culture.

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

toto `U`C scrie:
Stefan Popescu scrie:
toto `U`C scrie:De ce nu ii faci o oferta APCR-ului in care ii cedezi disciplina crap ?

Poate ideea le va surade cluburilor din APCR si te vor sustine in demersul de infintare a Federatiei.

:wink: :wink:
toto,
ca sa faci o oferta cuiva, trebuie sa-ti solicite ceva. Dar, poate nu ai inteles. Federatia a fost deja infiintata si o alta nu se mai poate constitui. Acum este in curs de autorizare. Dar avand in vedere faptul ca cluburile din APCR nu iau atitudune fata de un demers facut in numele lor este de natura a intelege ca nu doresc acest lucru. Problema este simpla; daca membri APCR consimt sa supuna dezbaterii adunarii generale cele doua aspecte (demersul lui Andrei Vladeanu facut in numele APCR si solicitarea colaborarii in organizarea competitiilor de crap) si sa ia o decizie, federatia este deschisa la orice discutii. Am facut si cateva invitatii in acest sens, dar au fost declinate.
Domnule Popescu, eu fata de alti va respect, pentru ca incercati sa faceti ceva, pe langa butonatul pe forum, nu stiu daca federatia s a infintat nu s a infintat si asa mai departe, dar cu siguranta cu APCR-ul langa dv ati fi mult mai puternic.
Dc nu luati actele, avocati si incercati sa aveti o intalnire cu conducerea APCR prin care sa aduceti la cunostinta si o oferta. Nu telefonic.
Din cate ii cunosc, sunt baieti foarte capabili in APCR, daca lucrurile stau asa cum spuneti si ati fi dispus sa cedati disciplina crap APCR-ului nu vad care ar fi problema semnari unui parteneriat.
toto,
Am lansat de nenumărate ori invitația la dialog și a fost declinată. O mai fac încă odată. Sunt convins că toate cluburile au acces la aceste postări, întrucât pentru asta postez, nu să mă aud vorbind. Nu se poate spune că nu se știe de acest lucru. Am avut chiar discuții personale cu Andrei Vlădeanu, dar se pare că el se consideră singurul îndreptățit să revendice paternitatea pescuitului sportiv din România. Dacă Adunarea Generală a APCR decide că aceste discuții pot fi începute, îmi exprim încă o data disponibilitatea la dialog. Precizez încă odată că AV în numele APCR (nu știu dacă are și adeziunea cluburilor, întrucât el nu este membru al niciunuia din cluburile care compun APCR) a deschis o acțiune în instanță pentru a nega constituirea federației și îi împiedica autorizarea.
Ce ține de noi, am făcut. Dacă mai departe pescarii consimt să fie cârpa de șterș pe jos a AGVPSR, este dreptul lor. Nu putem să-i oprim. Decizia le aparține.
Încă odată, dacă APCR prin forul ei de conducere (AG) decide începerea unor discuții este invitată la masă.

cornel s
Eu nu vorbesc după ureche. Dețin aceste documente în scris. Dar este dreptul celor care au făcut-o să vă informeze, întrucât am convenit să păstrăm confidențialitatea lor, din motive ușor de înțeles. Și bagă bine la cap; o invitație nu este o ofertă. În FRPS deciziile se iau instituțional, nu de anumiți indivizi.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Stefan Popescu scrie:
toto `U`C scrie:De ce nu ii faci o oferta APCR-ului in care ii cedezi disciplina crap ?

cornel s
Eu nu vorbesc după ureche. Dețin aceste documente în scris. Dar este dreptul celor care au făcut-o să vă informeze, întrucât am convenit să păstrăm confidențialitatea lor, din motive ușor de înțeles. Și bagă bine la cap; o invitație nu este o ofertă. În FRPS deciziile se iau instituțional, nu de anumiți indivizi.
[/quote]

Fane prin tot ceea ce spui nu faci altceva decat sa demonstrezi ca ai fost cam nevorbit in ultima vreme si ca iti place sa te autocitesti. E singurul motiv pentru care scrii. Si aici si pe rapitori.ro. Ne-ai insultat prea profund ca sa mai simtim nevoia sa dialogam cu tine. Personal, am o pregatire mult mai buna decat a ta. Dupa toti acesti ani in care te-am analizat nu mai mi-e teama sa o spun. Chiar si educatia mea imi place sa cred ca-ti este superioara. M-am decis sa le pervertesc insa de fiecare data cand imi sunt insultate de cate un idiot care crede ca ma face din vorbe.
Postezi numele unora sau altora cu scopul de a le pune vorba pe limba ( sau tastele sub degete ). E o tehnica slaba.
Nu asa se obtine un dialog serios, dar n-am sa-ti vand acum ponturi.
Pentru linistea ta, hai sa-ti destainui un secret personal ca tot nu ne aude nimeni. Meseria mea e de securist. La propriu, iar tu mi-ai dat toate motivele sa stau cu ochii pe tine inca din momentul in care ai incercat sa-mi ingradesti putinele posibilitati ce mi le permit de a ma relaxa si a uita cu ce ma ocup.
Asa ca, succes la negocieri :wink: .
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Ai amutit? E bine.
Asa sa faci pana s-o face ordine in carpfishingul din Romania ca tu inafara de faptul ca vrei sa-l folosesti drept paravanul unor afaceri ciudate, care implica denaturari ale mediului, il vei si compromite definitiv.
Si nu e vorba numai de carpfishing ci si de spinning si de stationar.
Urban culture.

Stefan Popescu
pescar de competitie

Ia-te de mana cu Orhei. Dupa ce au intrat in politica, securistii au intrat si in pescuit. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Stefan Popescu
pescar de competitie

Stefan Popescu scrie:Ia-te de mana cu Orhei. Dupa ce au intrat in politica, securistii au intrat si in pescuit. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Parerea mea despre tine este ca esti un ........... Securistii nu se devoaleaza pe forumuri. Doar informatorii de duzina.

MESAJ MODIFICAT DE MODERATOR.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Stefan Popescu scrie:
Stefan Popescu scrie:Ia-te de mana cu Orhei. Dupa ce au intrat in politica, securistii au intrat si in pescuit. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Parerea mea despre tine este ca esti un jeg. Securistii nu se devoaleaza pe forumuri. Doar informatorii de duzina.
Iar ai gafat. Nu te vad bine.
Urban culture.

MODERIUS
Moderator

Mesaj de MODERIUS »

VA ROG SA RENUNTATI LA JIGNIRI ! DISCUTILE SE POT PURTA SI PE TON CIVILIZAT.
MADALIN VOICU
MODERATOR http://WWW.CRAPMANIA.RO

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

MODERIUS scrie:VA ROG SA RENUNTATI LA JIGNIRI ! DISCUTILE SE POT PURTA SI PE TON CIVILIZAT.
Am inteles Moderius.
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Stefan Popescu scrie:
Parerea mea despre tine este ca esti un ........... Securistii nu se devoaleaza pe forumuri. Doar informatorii de duzina.

MESAJ MODIFICAT DE MODERATOR.
Pentru linistea ta Gogoasa iti reafirm ca sint un securist cu acte-n regula. Nu ca Orhei si nici informator nu sunt. Daca eram ma ascundeam in vreo vagauna, dar ma cunoaste destula lume si n-am de ce sa ma feresc. Tu insa da :evil: :evil: :evil: . Sti de ce? Eu pescuiesc si tu ma furi.
Urban culture.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”