Ma ajuta careva si pe mine sa nu iau bataie de la nevasta?:)

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

marin laurentiu
Puncte: 0

Re: Ma ajuta careva si pe mine sa nu iau bataie de la nevast

Mesaj de marin laurentiu »

florinbrasov scrie:schimba-i duza.ca ai rezerva .si vezi daca tot asa face
?
eu zic ca 99% este de la acea termocupla...
principiul de functionare este cam asa:
in mom in care apesi acel buton practic fortezi supapa sa alimenteze cu gaz flacara de veghe...aceasta flacara incalzeste acea termocupla care transmite un impuls electric si forteaza supapa de alimentare cu gaz sa ramana deschisa...daca acea termocupla nu functioneaza, supapa nu ramane deschisa,cuptorul nu se alimenteza cu gaz decat atata timp cat o fortezi mecanic,adica stai cu mana pe buton...iar in mom in care iei mana de pe buton flacara se stinge.. nu sant de meserie,dar am si eu la munca un cuptor,dar e un pic mai mare,cat sa intre o masina in el :D si crede-ma ca in 22 de ani in care am avut de-a face cu cuptoare am mai invatat cate ceva...este o masura de precautie,de siguranta...ptr a nu exista posibilitatea sa uiti ca ai dat drumul la gazul de la cuptor si sa incerci sa il aprinzi dupa 5 minute...fiind un spatiu inchis se acumuleaza extrem de repede gaz in interior si risti sa vina revelionul mai repede :D sau mai rau ,sa te muti pe la vecinul de sub tine...
se poate repara schimband acea termocupla sau cum a zis cineva mai sus se poate anula acea supapa si sa il pui pe direct...dar riscurile ti le asumi :wink:
doar cand vom taia ultimul pom,vom asfalta ultima palma de pamant si vom prinde ultimul peste,vom realiza ca nu putem manca...bani

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Razvanel tata , e foarte normal sa te bata doamna . Sa iti spun de ce , concurs peste concurs cheltuiala peste cheltuiala si colac peste pupaza mai si cistigam cite ceva pe la cite un concurs . Si din umilele tale economii nu ei tu un aragaz nou la doamna ta ??? Frate mergi miine la Domo si pac un aragaz nou si sa vezi dupa aia cum mergi la Moara cu sufletul impacat , asculta si tu de un om mai batrin, asa se tine casa . :lol: :lol:

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

popescu59 scrie:Razvanel tata , e foarte normal sa te bata doamna . Sa iti spun de ce , concurs peste concurs cheltuiala peste cheltuiala si colac peste pupaza mai si cistigam cite ceva pe la cite un concurs . Si din umilele tale economii nu ei tu un aragaz nou la doamna ta ??? Frate mergi miine la Domo si pac un aragaz nou si sa vezi dupa aia cum mergi la Moara cu sufletul impacat , asculta si tu de un om mai batrin, asa se tine casa . :lol: :lol:
Vezi ca are Flanco si Carrefour 25 % reducere. Iti da cupon :D .
p.s. sa nu mai ai incredere in treaba nemteasca :wink:
Urban culture.

Ungureanu Bogdan
pescar de competitie

Mesaj de Ungureanu Bogdan »

Salut!
nu schimba nimic pana nu faci ce iti spun eu:
tii apasat si rotesti spre maxim timp in care quartz-ul tacane sa ii dea scanteie gazului.dupa ce se aprinde flacara, tot apasat mentinand rotesti spre minim usor si apoi ii dai drumul.s ar putea sa nu ti o ia din prima dar asta e principiul de protectie existent si la mine.
eu am franke si am stat ceva pe langa el pana mi am dat seama.succes!
catch&release

Hert

Mesaj de Hert »

tehnologie, frate! mi-aduc aminte cand imi facea maica-mea niscavai placinta de bostan la un cuptor de doi lei, de te lingeai pe deshte! acum....protectie sa nu cumva sa uiti ca ai intors un buton si sa stai cu chibritul in mana pana te frige la deshte! marketing, frate!

ai vrut tehnologie, ai dat 1000 - 12000 ron pe putin pentru o protectie inexistenta. cum sa uiti, fratele meu, ca ai intors un buton de gaz, avind chibriul aprins in mana?! mi se pare hilar!
Bogdan Chiriac

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Ungureanu Bogdan scrie:Salut!
nu schimba nimic pana nu faci ce iti spun eu:
tii apasat si rotesti spre maxim timp in care quartz-ul tacane sa ii dea scanteie gazului.dupa ce se aprinde flacara, tot apasat mentinand rotesti spre minim usor si apoi ii dai drumul.s ar putea sa nu ti o ia din prima dar asta e principiul de protectie existent si la mine.
eu am franke si am stat ceva pe langa el pana mi am dat seama.succes!
Tot asa functioneaza si al meu, dar daca s-a dus electrovulva, Adieu :D !
Urban culture.

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

cornel.s scrie: electrovulva
Aualeuuu, Corneleeee... Unde ti-e capul... :lol:
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Vali Vesa scrie:
cornel.s scrie: electrovulva
Aualeuuu, Corneleeee... Unde ti-e capul... :lol:
la prostii :). Am scris special asa ca si pe mine ma inerveaza tampenia aia de sistem :D . Prima data scrisesem corect, dar am modificat ca sa ne mai radem si noi.
Ce-ar fi fost ca aragazul sa fie dotat cu o electro vulva :roll: ?
Urban culture.

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

:lol: :lol: :lol:
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Pina la urma tot solutia mea este cea mai rapida si mai eficienta , sa nu mai zic de aprecieri din partea doamnei .
Si uite asa Razvanel ai liber la concursuri si in 2014 , asculta sfatul meu si nu vei regreta .Cirpeala este boala romanului , asa ca jos cu el si sus cu altul nou. :lol: :lol:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”