Ma intereseaza niste magazine de profil atat prin Ungaria cat si prin Austria...o sa plec in concediu si ar fi pacat sa nu profit de ocazie si sa nu dedic vreo 2 zile shopping-ului
Rog pe cei care imi pot da detalii sa imi dea atat aici cit si pe mp adrese exacte pt. a le putea introduce pe gps...sau adresa de site-uri.
Multumesc anticipat.
Mintile ilustre discuta idei, inteligentele medii discuta evenimente, iar mintile reduse ii discuta pe altii.
cel la care merg eu deobicei este la adresa Szeged, Kossuth L. sugárút 69-71 ... pe drumul principal cum mergi spre M5 (autostrada spre Budapesta) .. e destul de mare nu ai cum sa il ratezi mai ales daca introduci adresa in GPS si este si pe directia de mers(pe partea drapta) cum mergi spre Budapesta ... preturi negociabile pt cumparaturi serioase si la toate cumparaturile ce depasesc 10000HUF reducere la casa de 10%
la 60 km de szeged se afla si celebrul Haldorado ... Kiskunhalas, Széchenyi út 49. ... dar cam tot acelasi lucru (am fost numai odata)
Cel mai bine e sa te opresti orientativ cand mergi, ca e chiar in drum, la k-fish sa iti faci o idee si la intoarcere daca nu ai gasit ceva mai ok si mai pe ruta ta te opresti aici si iti faci de cap