Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Val, ai dreptate...inca o data scuze !Val scrie:Acum fara gluma era mai simplu sa spui scuze si atit . De acum ma bag si eu si iti spun sa nu generalizezi niste concursuri de acasa , cu resurse maxime , net samd cu altele care se desfasoara afara si in care cineva care face treaba ta , trebuie sa o faca din constiinta faptului ca lumea acasa asteapta vesti . Asa cum vin ele , atit cit trebuie si cum se poate - pe surse sau resurse ...
La Olimpiada de la Moscova ... s-a construit o nota la sol pentru Nadia , timp de 3 ore . Nu cred ca era cineva in tara asta ca sa nu vrea sa stie nota - totusi din motive tehnice transmisia s-a intrerupt si a fost spusa la telejurnalul de seara . Erau sigur alte vremuri , dar cind nu ai putinta faci ce poti ....In 1980 ratarea unui astfel gest de jurnalist era inadmisibila , dar pentru ca resursele erau limitate ...s-a acceptat .
Nu comenta despre situatii restrictive in care nu te-ai aflat .. pentru ca jignesti pe aia care o fac chiar si asa .
Aici m-ai lasat cu gura cascata ! N-am avut nici o intentie sa fac nu stiu ce reclama sau publicitatea ! Nu am nevoie de reclama la ce fac eu, ca nu sunt profesionist ! Nu e o chestie grea si-o poate face oricine ! Nu eu am initiat toata cacanaria asta de discutie ! Am servici si merg doar la concursurile Senior ptr. ca imi fac programarile din timp doar pe baza programarilor acestor concursuri ! Sa fiti sanatosi...eu m-am saturat sa fiu tras la raspundere ptr. faptele altora !Val scrie:
- este urat din partea lui sa isi promoveze aceasta aptitudine , prin lipsa de apreciere fata de eforturile altora , la alte competitii . Devine un un soi de publicitate mascata si obbliga prin postari sa il acceseze si alti organizatori . Asta nu e OK . Sau este Ok daca exista dorinta asta de promovare . Dar nu obligatie ! Si nu trebuie sa exemplificam ... trebuie sa lasam la gandirea altora pe cine si daca ne promovam evenimentul .
Dupa toata tevatura asta...sunt scump al draqu !Val scrie:.........
Eu asta am vrut sa spuns . Si iti mai spun altceva - daca vreodata voi organiza un concurs in Romania - te voi contacta . Esti bun .
......
Ok. poate intre timp ti-ai schimbat parerea dar mai ai o restanta legata de membrii staff-ului !andrei vladeanu scrie:george,
iti multumesc pt ca vrei sa pui punct discutiilor intr-un mod delicat.
totusi, afirmatia ta potrivit careia nu stiu ce as avea cu userii infopescar mi se pare deplasata si nu as vrea ca lucrurile sa ramana asa.
Nici daca faceam oua nu cotcodaceam ! Discutia nu era legata de mine dar ai adus-o in punctul asta ! E bine ca ne-am lamurit in final !andrei vladeanu scrie: in rest, tu faci treburi f. bune pentru mediatizarea concursurilor senior, insa - asa cum zice si val - lasa-i pe altii sa te aprecieze nu cotcodaci ca o gaina.
Am fost si sunt de acord cu treaba asta ...mai putin cand ai spus ca nu organizatorii trebuie sa se ocupe de mediatizare ci sit-urile ! Nu cred ca suntem (inca) la nivelul ala de dezvoltare ca un sit sa-si permita un reporter de teren ptr. toate evenimentele majore !andrei vladeanu scrie: iar daca eu consider ca alte evenimente (organizate de mine) trebuiesc mediatizate altfel, este optiunea mea si nu te priveste.
ps nu-mi mai da exemplu cm italia pt ca - pana la urma - acolo nu eram noi organizatori.
CostinCod scrie:Vreau sa felicit si eu castigatorii si sa multumesc lio CPK si AV pentru acest concurs minunat.
P.S. Cipica te astept cu avansul pt CIR 2012;)
acest lucru a fost sesizat si semnalat aici de mai multi ”urmaritori” ai fenomenului (simpli suporteri ai unui Lot National)!Val scrie:..... zau ca mi-as dori mai multe astfel de concursuri in Romania ....grele , cu peste greu de prins , pe sus pe jos , intre ape , sau deasupra apei...si nu ruperi de ficati ....la tone de peste . Nici macar aici nu suntem lideri...
si pot paria ca si la anu' (si la multi ani!) se va intampla la fel daca nu se umbla la modalitatea de selectie si formare a lotului!DE CE NU SE FACE UN C.N. EXCLUSIV IN CONDITII ~ASEMANATOARE CU CELE ALE PISTEI DE LA MONDIALE?
eu cred ca ce se face acum este ca si cum pentru un schior care ar urma sa participe la biathlon s-ar face selectie&pregatire la slalom! va fi foarte surprins la fata locului ca trebuie sa traga cu pusca!