mediatizare concursuri crap - discutii

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Val
Pescar de competitie

Re: CIR 2011- Cupa Internationala a Romaniei- calificari WCC

Mesaj de Val »

Concluzii

- nu este nimic rau ca George poate este platit sau nu - sa faca acele reportaje frumoase cu care ne-a obisnuit , indiferent de cine ii propune treaba asta . Chiar faca o treaba admirabila din punct de vedere estetic .
- este urat din partea lui sa isi promoveze aceasta aptitudine , prin lipsa de apreciere fata de eforturile altora , la alte competitii . Devine un un soi de publicitate mascata si obbliga prin postari sa il acceseze si alti organizatori . Asta nu e OK . Sau este Ok daca exista dorinta asta de promovare . Dar nu obligatie ! Si nu trebuie sa exemplificam ... trebuie sa lasam la gandirea altora pe cine si daca ne promovam evenimentul . El a impus un standard inalt , dar trebuie lasat la aprecierea celui care organizeaza , daca si cum apelaza la serviciile lui , de certa calitate .
- exista pe acest site - diferite forme de mediatizare a unor evenimente - functie de organizatori si trebuie sa le respectam pe toate . Cu acelasi respect .
- alte interventii sunt off topic .

In esenta sa fim prezenti pe piata , fie ca incasam fie ca o facem din pasiune , sa ne promovam aptitudinile fata de cei care organizeaza si sa nu facem un tabu din prestatia noastra . Este pacat de aia , care chiar o fac din pasiune sau din constinta .

Cu stima ,
Ultima oară modificat Lun Oct 10, 2011 16:52 de către Val, modificat de 3 ori în total.

gor965
Moderator
Puncte: 0

Mesaj de gor965 »

Val scrie:Acum fara gluma era mai simplu sa spui scuze si atit . De acum ma bag si eu si iti spun sa nu generalizezi niste concursuri de acasa , cu resurse maxime , net samd cu altele care se desfasoara afara si in care cineva care face treaba ta , trebuie sa o faca din constiinta faptului ca lumea acasa asteapta vesti . Asa cum vin ele , atit cit trebuie si cum se poate - pe surse sau resurse ...
La Olimpiada de la Moscova ... s-a construit o nota la sol pentru Nadia , timp de 3 ore . Nu cred ca era cineva in tara asta ca sa nu vrea sa stie nota - totusi din motive tehnice transmisia s-a intrerupt si a fost spusa la telejurnalul de seara . Erau sigur alte vremuri , dar cind nu ai putinta faci ce poti ....In 1980 ratarea unui astfel gest de jurnalist era inadmisibila , dar pentru ca resursele erau limitate ...s-a acceptat .
Nu comenta despre situatii restrictive in care nu te-ai aflat .. pentru ca jignesti pe aia care o fac chiar si asa .
Val, ai dreptate...inca o data scuze !
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

Val scrie:
- este urat din partea lui sa isi promoveze aceasta aptitudine , prin lipsa de apreciere fata de eforturile altora , la alte competitii . Devine un un soi de publicitate mascata si obbliga prin postari sa il acceseze si alti organizatori . Asta nu e OK . Sau este Ok daca exista dorinta asta de promovare . Dar nu obligatie ! Si nu trebuie sa exemplificam ... trebuie sa lasam la gandirea altora pe cine si daca ne promovam evenimentul .
Aici m-ai lasat cu gura cascata ! N-am avut nici o intentie sa fac nu stiu ce reclama sau publicitatea ! Nu am nevoie de reclama la ce fac eu, ca nu sunt profesionist ! Nu e o chestie grea si-o poate face oricine ! Nu eu am initiat toata cacanaria asta de discutie ! Am servici si merg doar la concursurile Senior ptr. ca imi fac programarile din timp doar pe baza programarilor acestor concursuri ! Sa fiti sanatosi...eu m-am saturat sa fiu tras la raspundere ptr. faptele altora ! :evil:
George Iorga
Imagine

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Nu intelege AIUREA - este vorba ca ai impus un standard de informatie si de calitate a imaginii , ti-au permis intotdeauna locatia , arbitrii :wink: , SAMD ... si din discursul tau postat reiese ca asa cum faci tu este corect ....( Sunt si eu de acord si IMI PLACE ) , dar cum facem cind nu se poate ?????
Nu demola si alte initiative facute strict din constinta , doar pentru ca au anumite restrictii legate de locatie , de acces la net , anumite restrictii de echipa nationala obligatorii , tara straina , samd .
Eu asta am vrut sa spuns . Si iti mai spun altceva - daca vreodata voi organiza un concurs in Romania - te voi contacta . Esti bun .
In schimb nu dezavua alte initiative publicistice care se fac asa cum se poate . Iar eu nu mai sunt un publicist - nu aveam practic ce face in Italia si mi-am preluat chestia asta . Si fara falsa modestie , daca puteam sa o fac altfel , indiferent de costuri , o faceam asa . Din pacate si astia sunt la fel ca noi .

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

Val scrie:.........
Eu asta am vrut sa spuns . Si iti mai spun altceva - daca vreodata voi organiza un concurs in Romania - te voi contacta . Esti bun .
......
Dupa toata tevatura asta...sunt scump al draqu ! :lol:

si ptr. Andrei V. :
recunosc tot...facem acelasi lucru...sunt magulit dar si obosit si deranjat de nivelul si sensul discutiilor...basca, am stricat si topicul cu felicitari ! Sunt o fire pasnica si nu-mi place sa ma cert...daca trebuie totusi, eu zic ca e mai simplu sa ne batem si sa terminam discutia ! <- it's a joke ! :lol:

Toate cele bune tuturor ! :D
George Iorga
Imagine

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

george,
iti multumesc pt ca vrei sa pui punct discutiilor intr-un mod delicat.
totusi, afirmatia ta potrivit careia nu stiu ce as avea cu userii infopescar mi se pare deplasata si nu as vrea ca lucrurile sa ramana asa.
in rest, tu faci treburi f. bune pentru mediatizarea concursurilor senior, insa - asa cum zice si val - lasa-i pe altii sa te aprecieze nu cotcodaci ca o gaina.
iar daca eu consider ca alte evenimente (organizate de mine) trebuiesc mediatizate altfel, este optiunea mea si nu te priveste.

ps nu-mi mai da exemplu cm italia pt ca - pana la urma - acolo nu eram noi organizatori.
The One Team

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

andrei vladeanu scrie:george,
iti multumesc pt ca vrei sa pui punct discutiilor intr-un mod delicat.
totusi, afirmatia ta potrivit careia nu stiu ce as avea cu userii infopescar mi se pare deplasata si nu as vrea ca lucrurile sa ramana asa.
Ok. poate intre timp ti-ai schimbat parerea dar mai ai o restanta legata de membrii staff-ului ! :D
andrei vladeanu scrie: in rest, tu faci treburi f. bune pentru mediatizarea concursurilor senior, insa - asa cum zice si val - lasa-i pe altii sa te aprecieze nu cotcodaci ca o gaina.
Nici daca faceam oua nu cotcodaceam ! Discutia nu era legata de mine dar ai adus-o in punctul asta ! E bine ca ne-am lamurit in final !
andrei vladeanu scrie: iar daca eu consider ca alte evenimente (organizate de mine) trebuiesc mediatizate altfel, este optiunea mea si nu te priveste.
ps nu-mi mai da exemplu cm italia pt ca - pana la urma - acolo nu eram noi organizatori.
Am fost si sunt de acord cu treaba asta ...mai putin cand ai spus ca nu organizatorii trebuie sa se ocupe de mediatizare ci sit-urile ! Nu cred ca suntem (inca) la nivelul ala de dezvoltare ca un sit sa-si permita un reporter de teren ptr. toate evenimentele majore ! :)
George Iorga
Imagine

buhac constantin

Mesaj de buhac constantin »

CostinCod scrie:Vreau sa felicit si eu castigatorii si sa multumesc lio CPK si AV pentru acest concurs minunat.
P.S. Cipica te astept cu avansul pt CIR 2012;)

@Costine ,umbla poze cu tine " fardat " :lol: :lol: prin standul cistigatorilor :lol: :lol: :lol:

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Acum nu atiu cita legimitate am eu sa scriu pe aici legat de un concurs greu . Dar cind vad in Italia , ca nu ne descurcam pe fond si ca pestele nu intra pe nada cum vrem noi si are alte preocupari ..... zau ca mi-as dori mai multe astfel de concursuri in Romania ....grele , cu peste greu de prins , pe sus pe jos , intre ape , sau deasupra apei :oops: ...si nu ruperi de ficati ....la tone de peste . Nici macar aici nu suntem lideri - Du Preez din RSA este tatal lor la peste mult in timp scurt . Nu stiu ce ne ajuta - nasol este ca din cauza calificarilor anuale nu se poate face o strategie pe termen lung si sa lucrezi la CM cu echipa calificata dar experimentata .... iar din Romania se califica intotdeauna echipa care tine cel mai bine pestele pe patul de nada , pe substrat . Africanii spuneau ca daca era vreme proasta ii bateam de nu se vedeau ... manca pestele la noi si nu la ei .. , dar cu cer senin si fara vant ne-au facut cu dracia aia de zig rig - relativ usor . Si ne intrebau sincer - voi chiar nu stiti de zig - rig ??? :wink: Sau stiti si nu ati vrut sa il folositi ? Ce sa le raspunzi .....???? OK sir - see you next year ! :lol: :lol:

Concret - in afara unui caz special cind pestele maninca pe fund si atunci ne intra NOUA pe nada ( nu are incotro ! :wink: - nada buna ) , alta tehnica nu am putut dovedi ca ne este la indemina ,echipelor participante si active la un CM . Si aici vorbim de un intreg sistem competitional , de specificul baltilor , samd .... mai avem de crescut . Si nu vad ce am putea face sa-i ajungem ...

livulik

Mesaj de livulik »

Val scrie:..... zau ca mi-as dori mai multe astfel de concursuri in Romania ....grele , cu peste greu de prins , pe sus pe jos , intre ape , sau deasupra apei :oops: ...si nu ruperi de ficati ....la tone de peste . Nici macar aici nu suntem lideri...
acest lucru a fost sesizat si semnalat aici de mai multi ”urmaritori” ai fenomenului (simpli suporteri ai unui Lot National)!
citez de la vremea aia:
DE CE NU SE FACE UN C.N. EXCLUSIV IN CONDITII ~ASEMANATOARE CU CELE ALE PISTEI DE LA MONDIALE?

eu cred ca ce se face acum este ca si cum pentru un schior care ar urma sa participe la biathlon s-ar face selectie&pregatire la slalom! va fi foarte surprins la fata locului ca trebuie sa traga cu pusca!
si pot paria ca si la anu' (si la multi ani!) se va intampla la fel daca nu se umbla la modalitatea de selectie si formare a lotului!
va rog sa intelegeti ca nu pun in discutie chestiuni tehnice deoarece nu am "expertiza" necesara ci doar modalitatea selectarii lotului!

Cu stima si scuzele de rigoare pt. off-topic,
un suporter al Lotului National.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”