Posteaza mai concis, mai putin si fara cuvinte elevate ca nu intelegem!
Si pescuieste!

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Multumesc George! Si tie la fel. Multumesc lui Dumnezeu pentru ce mi-a dat.gor965 scrie:Sa-ti traiasca copii !...ei sunt totul pe lume !miyagi scrie: p.s. Andrei are 10 jumate si Irina doar 3 zile.
Saru` mana Razvane. Asemenea si tie.Razvan Ulmeanu scrie:Sa iti traiasca copiii si sa iti aduca numai bucurii!
Posteaza mai concis, mai putin si fara cuvinte elevate ca nu intelegem!
Si pescuieste!
Nu te lasi ha?tonny scrie:Acuma inteleg eu de ce postezi atat de mult in ultima vreme frate Myagi,de fericire ca ti s-a nascut fetita![]()
Sa-ti traiasca copiii si sa te bucuri de ei.
PS: Am inceput sa fiu melancolic asa ca tot o sa te intep putin si o sa iti spun doua cuvinte magice :
"BAFTA CRANCENA" la pescuit![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Eu as zice mai degraba asa:tonny scrie:Acuma inteleg eu de ce postezi atat de mult in ultima vreme frate Myagi,de fericire ca ti s-a nascut fetita![]()
Sa-ti traiasca copiii si sa te bucuri de ei.
PS: Am inceput sa fiu melancolic asa ca tot o sa te intep putin si o sa iti spun doua cuvinte magice :
"BAFTA CRANCENA" la pescuit![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Multumesc la fel Cristi!Cristi Y scrie:@ miyagi
in primul rand sa-ti traiasca copiii si sa te bucuri de ei , in al doi-lea rand nu te lasa impresionat de rautatiile marilor campioni de Doripesco , probabil ca la pescuit nu esti un talent desavarsit dar este mai mult decat clar ca esti total lipsit de talent la CURLING ...referitor la nebunie si Isus a fost hulit , batjocorit si rastignit de catre " justitiarii " acelor vremuri
BE YOURSELF !!! si fir intins la orice prinzi , important este sa fi pe balta nu sa faci p..a mare capuselor care profita din placerea noastra de a fi pe malul apei