Fratilor....jos palaria.Am fost pe moara si am intepat 2 mustaciosi...pe la 5 kg buc....
M-am dus nepregatit.....dar in stanga mea recital......cred ca peste 15 buc in 7-8 ore...la ce...doar ei stiu !!!!!
Fire intinse !!!!!!
gaby_po23 scrie:Fratilor....jos palaria.Am fost pe moara si am intepat 2 mustaciosi...pe la 5 kg buc....
M-am dus nepregatit.....dar in stanga mea recital......cred ca peste 15 buc in 7-8 ore...la ce...doar ei stiu !!!!!
Fire intinse !!!!!!
gaby_po23 scrie:Fratilor....jos palaria.Am fost pe moara si am intepat 2 mustaciosi...pe la 5 kg buc....
Fire intinse !!!!!!
Super caterinca de pescuit bravo! Cand? La sfarsitul saptamanii trecute? Esti actionar pe MV2?
--------------------------------------------------------- Munca e pentru cei care nu stiu sa pescuiasca!
Fire intinse !!!!!!
Sau poate ai agatat paznicii ca sunt cativa cu mustata!!!
--------------------------------------------------------- Munca e pentru cei care nu stiu sa pescuiasca!
Fire intinse !!!!!!
Super caterinca de pescuit bravo! Cand? La sfarsitul saptamanii trecute? Esti actionar pe MV2?
Sigur nu este insa sunt sigur ca tu ai o buba contra MV 2
Poate ne spui si noua de ce?
Nume utilizator schimbat din shimanobig in RazvanG
Nu am ce buba sa am... eu am spus adevarul.... sau ti-e greu sa crezi ca s-a prins mult peste.
Nu am prins eu.... reamintesc.
In stanga mea scotea unu dupa altul ...daca aveam o buba ma duceam in alta parte.
Ca si balta jos palaria. ( pacat ca nu are umbra)
gaby_po23 scrie:Nu am ce buba sa am... eu am spus adevarul.... sau ti-e greu sa crezi ca s-a prins mult peste.
Nu am prins eu.... reamintesc.
In stanga mea scotea unu dupa altul ...daca aveam o buba ma duceam in alta parte.
Ca si balta jos palaria. ( pacat ca nu are umbra)
Uitati-va atent la post si observati ca Nu pe dvs. v-a citat !
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Nu am bube dar am fost pe balta sambata pe la ora 14.00 si nimeni nu a prins nimic ! Nici la filmari nu a aparut pestisorul de aur si nici baietii de la green lake nu au prins nimic doar sau enervat cu cateva trasaturi ne finalizate! Vrei sa-ti enumar masinile aflate pe balta? Sau poate ne spui tu cu ce masina ai venit ca-ti spun eu daca-i adevarat! Poate ai gresit balta!
Fire intinse !!!!!!
Sigur nu este insa sunt sigur ca tu ai o buba contra MV 2
Poate ne spui si noua de ce?
De unde ai dedus ca am ceva cu MV2? O apreciez la fel de mult ca pe orice alt colt de rai (LAC) de pa planeta asta!
Ma scuzati ca ma bag, dar chiar se prinde peste.
Am fost pe balta de curiozitate si am asistat, miercuri pe la 13 pana la 15.30.
Chiar am sa-l sun pe Sorin Zoe sa posteze poze cu, capturile.