Mtx 14,3.90 cu mandrina de 18...Okuma Pl

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
dyna
Puncte: 0

Mtx 14,3.90 cu mandrina de 18...Okuma Pl

Mesaj de dyna »

Salut.De curand mi am achizitionat lansete mtx 14 de 3.90 si 3.75 lbs cu mandrina de 18(SUPER LANSETE ...PAREREA MEA).Intrebarea este...pot sa folosesc Okume PL pe mandrina de 18?Talpa mulinetei intra cam 8 mm in fata(asta fortand un pic garnitura) iar in spate intra ok,par stabile dar imi este putin teama sa fortez in aruncare(inca nu le am scos pe balta).Un sfat mi ar fi de mare ajutor.Multumesc.

osc1or
Veteran

Re: Mtx 14,3.90 cu mandrina de 18...Okuma Pl

Mesaj de osc1or »

Eu am vazut foarte multi pescari cu mtx14 + PL pe balti, chiar si pescari de competitie, deci clar e ok!
Critic echilibrat

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

dyna scrie:Salut.De curand mi am achizitionat lansete mtx 14 de 3.90 si 3.75 lbs cu mandrina de 18(SUPER LANSETE ...PAREREA MEA).Intrebarea este...pot sa folosesc Okume PL pe mandrina de 18?Talpa mulinetei intra cam 8 mm in fata(asta fortand un pic garnitura) iar in spate intra ok,par stabile dar imi este putin teama sa fortez in aruncare(inca nu le am scos pe balta).Un sfat mi ar fi de mare ajutor.Multumesc.
Se pot folosi fara probleme .
Un sfat pentru acest ansamblu: cand desfaceti mulineta nu fortati piulita . Ajutati putin saiba de prindere miscand de piciorul mulinetei.
Conicitatea de la saiba cade perfect pe cea de la talpica mulinetei si si zonele in contact se intepenesc , mai ales ca exista tendinta de a fi stranse prea tare.

dyna

Mesaj de dyna »

Multumesc pentru ajutor.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”