MV2!

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
speedy_rajah
Puncte: 0

MV2!

Mesaj de speedy_rajah »

Va salut domnilor pescari!am si eu cateva intrebari pt.veteranii care pescuiesc pe mv2..as dori sa fac prima partida pe anul acesta pe aceasta balta si as dori sa stiu locurile cu apa mai scazuta(fiind primavara)sau nu conteaza asta?ce monturi sa folosesc si ce momeala..ma gandeam la niste boliesuri s&o cu capsuna,pruna,etc.Va multumesc si orice sfat venit din partea dvs.este binevenit!fire intinse pe 2014!

Atebo
pescar de competitie

Re: MV2!

Mesaj de Atebo »

1. Standurile cu apa mai mica sunt spre capatul baltii, langa padure.
2. La inceputul sezonului dupa ce se dezgheata balta cred ca este bine sa incerci in partea din fata a baltii (ponton P1 - P7 sau stand 1 - 5), apa este mai adanca si merge mai bine, dupa ce se incalzeste putin afara se muta si spre capat.
3. Montura cu ac mic (nr.8), usor, bila sau pop up 8 - 12mm cu rig scurt (max. 10cm), neaparat momitor la primele partide, dupa aceea mai vezi tu.
Personal eu asa am pescuit primavara trecuta si a fost OK, cu mentiunea ca am pescuit exclusiv cu pop up piperat, de 8mm imbracat in pasta (meet de la Carping)
Fir intins.
Radu Teodorescu
doar pescar
FAIR PLAY FISHING CLUB

arsinel
Pescar de competitie

Re: MV2!

Mesaj de arsinel »

Atebo scrie:1. Standurile cu apa mai mica sunt spre capatul baltii, langa padure.
2. La inceputul sezonului dupa ce se dezgheata balta cred ca este bine sa incerci in partea din fata a baltii (ponton P1 - P7 sau stand 1 - 5), apa este mai adanca si merge mai bine, dupa ce se incalzeste putin afara se muta si spre capat.
3. Montura cu ac mic (nr.8), usor, bila sau pop up 8 - 12mm cu rig scurt (max. 10cm), neaparat momitor la primele partide, dupa aceea mai vezi tu.
Personal eu asa am pescuit primavara trecuta si a fost OK.

Fir intins.
Corect.
Bile mici la carlig de 10-12-14 daca ai si cu pop-up mic de 8mm.
Recomand tot in fatza iar cand o se incalzeasca constant afara sa fie 10-12 zile cu soare si 15-18grade atunci poti sa te muti de la locul 30-35 in sus .
Divizia de Lupi a Clubului Sportiv
Personal Best 23,650KG - MV2 / 2020

Cristian Mitroi

MV2!

Mesaj de Cristian Mitroi »

Anul trecut, la primele partide am pescuit pe P1 . Prietenul meu a aruncat din mana cu bile de 16 Belachan si pop-up-uri fructate 10-16 solubile iar eu am plantat cu bile 16- 20 Belachan si Squid cu fructe pe malul opus la marginea crengilor căzute in apa.
Diferențe mari , nu numai ca si număr dar ca si greutate. Bineînțeles , in favoarea plantatului.
La sfârșitul lunii Martie 2013 am reușit sa prind 3 Pești peste 10 kg intr-o singura partida .

Fir întins !

Sent from my iPhone using Tapatalk

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”