Nesimtire & mitocanie

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Nesimtire & mitocanie

Mesaj de Vladut Mateianu »

Acum cativa ani, am redactat un regulament standard ptr. toate concursurile organizate de CS Senior Crap. In functie de diversi parametrii (anotimp, balta, tip clasament, etc) acest regulament poate fi modificat.

Am observat cu stupoare insa ca diversi NESIMTITI au preluat acest regulament Senior Crap, neavand nici macar bunul simt sa ceara permisiunea sau macar sa citeze sursa ! :evil:

Posibil sa revin cu lista acestor PACALICI care nu sunt in stare nici macar sa-si redacteze un regulament.... :evil:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

DumiD
Pescar de competitie

Re: Nesimtire & mitocanie

Mesaj de DumiD »

copie altii lucrari de doctorat si-i doare in fund,ajung si prim ministrii, ce mare branza sa dai un copy paste la un regulament pentru braile de pe un forum

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Se ard rude intre ele, isi dau in cap pentru 20 cm de pamant(mutat un gard), ce pretentii poti sa ai de la "diversi" ? nesimtirea si tupeul au ajuns la rang de virtute.
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Asa este, dar eu nu le interziceam sa-mi preia regulamentul, doar ca mi se parea normal sa-mi ceara voie inainte.... le e lene sa si gandeasca, dar sa faca un regulament propriu... :oops:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Vladut Mateianu scrie:Asa este, dar eu nu le interziceam sa-mi preia regulamentul, doar ca mi se parea normal sa-mi ceara voie inainte.... le e lene sa si gandeasca, dar sa faca un regulament propriu... :oops:
Chestie de caracter Vlad, nu rezolva nimic cu "preluarea" unui regulament, la organizarea unui concurs intervin multe variabile pentru a reusi, altfel este o modalitate de a cara apa cu ciurul.
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

valiauto68

Mesaj de valiauto68 »

Cum sa arate un concurs "profi" , pe o balta la inceput de drum, ca sa nu spun o balta care pana mai ieri era de "sacosari", daca nu are pe prima pagina un regulament facut de un PROFESIONIST ???

Poate ar fii bine sa te copieze si la altele, gen organizare, poze, clasamente in timp real si vom fi mult mai castigati cu totii.

Ne vedem pe 1 mai!

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

Hai ma Vlad ce dracu:))) primul concurs Senior la care ai avut postarea rezultatelor cu tabele excel si formule l-am facut eu..ce sa fac acum sa iti cer share-revenue? :)))) toti avem de castigat daca modelele bune sunt preluate.
Si tu ai preluat ideea de Trophy plecand de la Haromfa...si f bine ai facut!
Milionar excentric

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

Andrei I scrie:Hai ma Vlad ce dracu:))) primul concurs Senior la care ai avut postarea rezultatelor cu tabele excel si formule l-am facut eu...
Nu stiu daca te referi la faptul ca as fi preluat o idee (a clasamentului in format excel) ori la faptul ca as fi folosit un fisier de-al tau, dar tin sa mentionez ca primul pe care l-am folosit, l-am cerut si l-am primit de la Costel Stanila, care daca nu ma insel il avea de la fratele tau, Cristi ! Dupa aceea mi-am facut singur fisierele, astfel ca de la un simplu =RANK(J6;J6:J14;0), am ajuns la distribuirea punctelor (locurilor) nealocate si aplicarea in cascada de criterii de departajare ptr. egalitate de puncte, cu formule de genul:
=AVERAGE(OFFSET(V5;AA6;0; COUNTIF(AA6:AA14;AA6)))
=IF(COUNTIF(X6:X14;X6)>1;RANK(J6;J6:J14;0)/100;0)

Cred ca e deranjanta preluarea asta, mura-n gura, fara "preaviz", nu neaparat modul cum evolueaza lucrul preluat ! :D
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

George nu faceam nici o aluzie la tine, nici macar la Vladut...ci in general...ideile bune trebuie preluate in folosul tuturor. Exemplul dat de mine era asa in gluma. Stiu de unde ai tu fisierul, era si normal sa evolueze, eu vorbeam de momentul aparitiei lui in concursurile Senior si la postarea live a rezultatelor, lucru la care mi-am adus si eu aportul, strict din pasiune, ca membrul al clubului Senior la acea vreme. Atunci a inceput totul si nu s-a batut nimeni cu pumnul in piept ca a inventat apa calda. Vladut a ridicat stacheta organizarii de concursuri si asta o stiu toti..dar sa nu uite nici el ca a fost ajutat de multi altii...de tine, de Stanila, de mine, de Cristi...etc..
nchei prin a spune ca il felicit pe Vladut pentru regulamentele de concurs pe care le-a gandit si la care cu greu mai poti aduce imbunatatiri:)!
Milionar excentric

Lucian SV

Mesaj de Lucian SV »

Vladut Mateianu scrie:Acum cativa ani, am redactat un regulament standard ptr. toate concursurile organizate de CS Senior Crap. In functie de diversi parametrii (anotimp, balta, tip clasament, etc) acest regulament poate fi modificat.

Am observat cu stupoare insa ca diversi NESIMTITI au preluat acest regulament Senior Crap, neavand nici macar bunul simt sa ceara permisiunea sau macar sa citeze sursa ! :evil:

Posibil sa revin cu lista acestor PACALICI care nu sunt in stare nici macar sa-si redacteze un regulament.... :evil:
ți-ai permis să faci regulamente. hm, dacă află federalul te-ai ars! :lol: :lol: :lol:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”