o adunatura de dementi !!!!

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
gaby_po23
pescar de competitie
Puncte: 0

o adunatura de dementi !!!!

Mesaj de gaby_po23 »

Asta e aici...in afara de 2-3 persoane sunt numai nebuni...
In loc sa fie un hoby, s-a ajuns la afaceri..da nu asa...ci la mi de euro....la pariuri, la furturi de pesti ....unu la altu...prin concursuri...la care e mai pricopsit care e cel mai tare din parcare.
La cluburile afiliate... mai e putin si se omoara...( vezi ce s-a intamplat la Bunget ), numai barfe..intrigi...
Nu se mai poate pescuii decat la bile de la 80 kg in sus ...si trebuie...sa iai 100 kg ca sa nadesti....
Prin ani 80 -90 se prindea la bambus si pluta de cocian ...cu guta germina...la mamaliga( patratica) , crapi de peste 5 kg care era o frumuete sa ii scoti.
Acum daca nu avem lansete formate din 3-4 cifre...suntem varza...si trebuie sa ai statie delkim...ca alfel...esti cel mai prost din curte scolii.
Una peste alta...eu unu am ajuns sa ma duc pe garla la clea, caras...ca in copilarie, sa ma linistesc..si cand prind un peste mai palmas...sunt mandru..
Sarbatori fericite....!!! si sa fim mai buni !

danielcotoz

Re: o adunatura de dementi !!!!

Mesaj de danielcotoz »

ce ai patit? te-a suparat careva?

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

gaby_po23 scrie:Asta e aici...in afara de 2-3 persoane sunt numai nebuni...
In loc sa fie un hoby, s-a ajuns la afaceri..da nu asa...ci la mi de euro....la pariuri, la furturi de pesti ....unu la altu...prin concursuri...la care e mai pricopsit care e cel mai tare din parcare.
La cluburile afiliate... mai e putin si se omoara...( vezi ce s-a intamplat la Bunget ), numai barfe..intrigi...
Nu se mai poate pescuii decat la bile de la 80 kg in sus ...si trebuie...sa iai 100 kg ca sa nadesti....
Prin ani 80 -90 se prindea la bambus si pluta de cocian ...cu guta germina...la mamaliga( patratica) , crapi de peste 5 kg care era o frumuete sa ii scoti.
Acum daca nu avem lansete formate din 3-4 cifre...suntem varza...si trebuie sa ai statie delkim...ca alfel...esti cel mai prost din curte scolii.
Una peste alta...eu unu am ajuns sa ma duc pe garla la clea, caras...ca in copilarie, sa ma linistesc..si cand prind un peste mai palmas...sunt mandru..

auzi gabitza?
un porc ceva mai ai si tu ?
nu de alta dar vreau sa fac un schimb cu o lanseta de rapitor
:lol: :lol: :lol:
Nume utilizator schimbat din shimanobig in RazvanG

gimi_mures
pescar de competitie

Mesaj de gimi_mures »

gaby_po23 scrie:Asta e aici...in afara de 2-3 persoane sunt numai nebuni...
Din pacate ai dreptate. :?
C&R

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”