Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Lao scrie:Cornel e haios, dar are un stil mai greu de inteles.
De popescu59 n-am scapat, s-a clonat in popescugeorge, daca nu te-ai prins.
ionutcyd scrie:
Avand in vedere ca dvs sunteti patronul si el a facut o amenintare ...ar fi frumos sa lamuriti dvs. problema si cu el si sa ne lamuriti si pe noi !
Prietene inseamna ca ma subestimezi. Daca vrei sa vezi norma de postari starneste-majorjinio33 scrie:am observat dar macar ala nu baga posturi cu miile cred ca miyagi are de facut norma de postari pe zii
Bai amenintatorulepaulletta scrie:ionutcyd scrie:
Avand in vedere ca dvs sunteti patronul si el a facut o amenintare ...ar fi frumos sa lamuriti dvs. problema si cu el si sa ne lamuriti si pe noi !
Remarca mea era simpla si nu implica nici o persoana, si nici aluzie la cineva anume.
Cateii la cusca!
Si impotriva latratului si a schelalaitului exista un remediu!
Se numeste Marfarul!!!
Fiind vorba despre Marfarul intr-o postare anterioara am subliniat faptul ca Marfarul este seful haitei de catei de pe acolo, cei care ii vedeti ziua liberi sunt mielusei.
Si exista o expresie la balta care este folosita pentru caini, poate ati auzit paznici cant striga la caini
Fui la cusca!
Asta este expresia, iar postarea mea era legata strict de expresie si nicidecum catre cineva anume cu tenta de amenintare(cum s-a inteles)
Se pare ca intre timp dl.Cristian te-a lamurit care este treaba cu Marfarul.
Sonel scrie:
In schimb il cunosc pe mister PAULETA este exact ce-si doreste un patron de balta pe langa casa lui. Poate ne posteaza si noua abonamentul lui pe Cercani pe 2012, ca as face pariu pe masina ca este primit GRATIS pe balta pentru INTERVENTII pe toate forumurile de profil.
@ Sonel, te rog sa nu mai vorbesti despre persoanele pe care nu le cunosti (persoanal eu nu te cunosc).
Pariurile daca vrei sa le faci vezi ca exista case de pariu.
Lasa pe cine stie despre ce este vorba sa spuna ceva daca are de spus.
Stima.
BAGA TARE BRO,NU TE LASA CALCAT IN PICIOARE....TE SUSTIN NECONDITIONATmiyagi scrie:Prietene inseamna ca ma subestimezi. Daca vrei sa vezi norma de postari starneste-majorjinio33 scrie:am observat dar macar ala nu baga posturi cu miile cred ca miyagi are de facut norma de postari pe zii.
Vorbim dup-aia de imbacseli.
N-am mah niciun stil. Nu-mi place sa le desenez alora mai grei de cap. Asta e. N-am timp, nu de alta. Eu zic ca te-ai inteles cu mine bine de fiecare data. Ca mai are si omul probleme, n-ai ce sa faci. Sunt inerente si te cauta fara sa ti le doresti.Lao scrie:Cornel e haios, dar are un stil mai greu de inteles.
De popescu59 n-am scapat, s-a clonat in popescugeorge, daca nu te-ai prins.
CALCAAAAT!shimanobig scrie:BAGA TARE BRO,NU TE LASA CALCAT IN PICIOARE....TE SUSTIN NECONDITIONATmiyagi scrie:Prietene inseamna ca ma subestimezi. Daca vrei sa vezi norma de postari starneste-majorjinio33 scrie:am observat dar macar ala nu baga posturi cu miile cred ca miyagi are de facut norma de postari pe zii.
Vorbim dup-aia de imbacseli.