Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
38 de kg, ce mama masii, a specificat omul de atatea ori lucrul asta...DumiD scrie:eu l-as asculta pe nea Popescu,sa nu uitam ca a prins un somn de 36 de kile la plantat cu barcuta pe care o recomanda...
38,imi cer scuze...lii3000 scrie:38 de kg, ce mama masii, a specificat omul de atatea ori lucrul asta...DumiD scrie:eu l-as asculta pe nea Popescu,sa nu uitam ca a prins un somn de 36 de kile la plantat cu barcuta pe care o recomanda...
O posezi animalic, am remarcat cu totii asta dar intrebarea e: alta barcuta ai mai posedat?Nush de ce am impresia ca esti la prima si n-ai cu ce sa compari d-aia o tot lauzi p-aia de la Oltenitapopescu59 scrie:De ce si-a luat belea ????
eu posed o barcute de Oltenita si o recomand pentru plantat ,
popescu59 scrie:Nu mai tot laudat omule barcuta aia de la Oltenita ca nici nu e asa buna cum o tot lauzi!!!Am avut si eu una si tot timpul eram cu morcovu in c...r ,ba nu merea ba interfera cu a vecinilor,tot timpul se ardea ceva relee in el,se mai blocau si actuatoarele de la inchiderea cuvei care erau facute cu actuatoare de 2 lei de la inchiderea centralizata de la masini.raza de actiune e foarte mica ,telecomada banala!!De stabilitate nu am ce sa zic e stabila si pe valuri dar atat.
Se vede clar ca esti rupt de realitate si eu am printre primele modele dar aceste barcute de plantat au niste instructiuni daca o folosesti cum spune cartea o tii ani buni , eu am fost cu a mea la revizie si oamenii de acolo s-au mirat cum arata, impecabil fara urme de condens fara rugina etc.
Si inca un amanunt avind service permanent acei oameni au perfectionat foarte mult aceste barcute si pe parte de telecomanda si pe celelalte probleme expuse de tine .Si au garantie 2 ani de zile .In cei 5 ani de cind o am nu am avut nici ce-a mai mica problema si o spun sincer ca o forjez cel putin 5 zile pe saptamina.
Recomand indierent de modelul de barcuta sa se achizitioneze barcutele cu acumulatori de 12v Cele cu acumulator de 6v au autonomie mult mai mica si trebuie permanent sa incarci sau sa schimbi bateria . Cele cu baterii de 12v au autonomie de 5 km calculat in drumuri de plantat.
Eu zic sa mai taiem cate un pic din ambelepopescu59 scrie: In cei 5 ani de cind o am nu am avut nici ce-a mai mica problema si o spun sincer ca o forjez cel putin 5 zile pe saptamina.
......Cele cu baterii de 12v au autonomie de 5 km calculat in drumuri de plantat.