O recomandare va rog

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

popescu59
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: O recomandare va rog

Mesaj de popescu59 »

De ce si-a luat belea ????
Trebuie sa spuna toata lumea acele barcute sunt cele mai bune???
Am spus eu posed o barcute de Oltenita si o recomand pentru plantat , cine vrea barcuta de relaiu poate sa ia ce recomanadati voi.
Simplu , ce ar trebui sa fac??? asta am cu asta ma laud .
Eu zic daca tot are omu de vinzare sa puna si ceva poze cu barcutele lui si cine are isi vor da cu parerea , eu propun ca cei care nu au sa nu isi mai dea cu parerea sa vorbeasca cei care detin unul sau alt model de barcute despre care se discuta , eu mi-am spus parerea despre ce am eu, iar am deranjat ca nu spun ca voi .Singura problema este ca trebuie facuta diferenta dintre barcutele pentru modelism si barcutele pe ntru plantat.
De ceva timp sunt destui tipi care cumpara barcutele de modelism din Dragonul si le adapteaza pentru a putea planta la pescuit .
Mentionez ca acele barcute sunt pentru MODELISM sunt foarte usoare au viteza foarte mare , in comparatie cu cele facute la Oltenita care sunt destul de grele si stabile au viteza moderata , am plantat cu ea pe valuri foarte mari si nici macar nu s-a deranjat pe cind cele facute din Navomodele de jucarie se rastoarna una doua si se poate sa nu o mai recuperezi. Si cele de Oltenita au puntele lor slabe nu pot sa spun ca sunt perfecte dar raportat calitate pret sunt ok.
Pentru a achizitiona o barcuta pentru plantat recomand sa nu se cumpere decit acel model pe care il probezi si il vezi cu ochi tai cum lucreaza , NU DUPA FILMELE DE PE NET , se face mare greseala cumparind barcuta vazind un film pe net.

DumiD
Pescar de competitie

Mesaj de DumiD »

eu l-as asculta pe nea Popescu,sa nu uitam ca a prins un somn de 36 de kile la plantat cu barcuta pe care o recomanda...

pilbak levente

Mesaj de pilbak levente »

Nu mai tot laudat omule barcuta aia de la Oltenita ca nici nu e asa buna cum o tot lauzi!!!Am avut si eu una si tot timpul eram cu morcovu in c...r ,ba nu merea ba interfera cu a vecinilor,tot timpul se ardea ceva relee in el,se mai blocau si actuatoarele de la inchiderea cuvei care erau facute cu actuatoare de 2 lei de la inchiderea centralizata de la masini.raza de actiune e foarte mica ,telecomada banala!!De stabilitate nu am ce sa zic e stabila si pe valuri dar atat.

lii3000

Mesaj de lii3000 »

DumiD scrie:eu l-as asculta pe nea Popescu,sa nu uitam ca a prins un somn de 36 de kile la plantat cu barcuta pe care o recomanda...
38 de kg, ce mama masii, a specificat omul de atatea ori lucrul asta...

DumiD
Pescar de competitie

Mesaj de DumiD »

lii3000 scrie:
DumiD scrie:eu l-as asculta pe nea Popescu,sa nu uitam ca a prins un somn de 36 de kile la plantat cu barcuta pe care o recomanda...
38 de kg, ce mama masii, a specificat omul de atatea ori lucrul asta...
38,imi cer scuze...

danutlupu

Mesaj de danutlupu »

Pentru stabilitate barcutele tip trimaran sunt imbatabile, merg si la mare pe valuri practic nu se pot rasturna. In al doilea rand conteaza sa ai un service la ele, dupa ceva ani mai trebuie ingrijite, schimbat cate un buton ect.
Posed un Carponizer din 2008 si pot sa recomand asa ceva: 4 kg de nada, bate de nu o mai vezi si niciodata nu mi-a pierdut semnalul, viteza decenta, i se poate atasa sonar dedicat - nu prea am gasit in acest timp ceva sa-i reprosez.
Distribuitorul din Romania are service si piese la preturi decente.
Lansez precis la buza stufului si deodata...........

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Nu mai tot laudat omule barcuta aia de la Oltenita ca nici nu e asa buna cum o tot lauzi!!!Am avut si eu una si tot timpul eram cu morcovu in c...r ,ba nu merea ba interfera cu a vecinilor,tot timpul se ardea ceva relee in el,se mai blocau si actuatoarele de la inchiderea cuvei care erau facute cu actuatoare de 2 lei de la inchiderea centralizata de la masini.raza de actiune e foarte mica ,telecomada banala!!De stabilitate nu am ce sa zic e stabila si pe valuri dar atat.

Se vede clar ca esti rupt de realitate si eu am printre primele modele dar aceste barcute de plantat au niste instructiuni daca o folosesti cum spune cartea o tii ani buni , eu am fost cu a mea la revizie si oamenii de acolo s-au mirat cum arata, impecabil fara urme de condens fara rugina etc.
Si inca un amanunt avind service permanent acei oameni au perfectionat foarte mult aceste barcute si pe parte de telecomanda si pe celelalte probleme expuse de tine .Si au garantie 2 ani de zile .In cei 5 ani de cind o am nu am avut nici ce-a mai mica problema si o spun sincer ca o forjez cel putin 5 zile pe saptamina.
Recomand indierent de modelul de barcuta sa se achizitioneze barcutele cu acumulatori de 12v Cele cu acumulator de 6v au autonomie mult mai mica si trebuie permanent sa incarci sau sa schimbi bateria . Cele cu baterii de 12v au autonomie de 5 km calculat in drumuri de plantat.

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

popescu59 scrie:De ce si-a luat belea ????
eu posed o barcute de Oltenita si o recomand pentru plantat ,
O posezi animalic, am remarcat cu totii asta dar intrebarea e: alta barcuta ai mai posedat?Nush de ce am impresia ca esti la prima si n-ai cu ce sa compari d-aia o tot lauzi p-aia de la Oltenita :lol:

pilbak levente

Mesaj de pilbak levente »

popescu59 scrie:Nu mai tot laudat omule barcuta aia de la Oltenita ca nici nu e asa buna cum o tot lauzi!!!Am avut si eu una si tot timpul eram cu morcovu in c...r ,ba nu merea ba interfera cu a vecinilor,tot timpul se ardea ceva relee in el,se mai blocau si actuatoarele de la inchiderea cuvei care erau facute cu actuatoare de 2 lei de la inchiderea centralizata de la masini.raza de actiune e foarte mica ,telecomada banala!!De stabilitate nu am ce sa zic e stabila si pe valuri dar atat.

Se vede clar ca esti rupt de realitate si eu am printre primele modele dar aceste barcute de plantat au niste instructiuni daca o folosesti cum spune cartea o tii ani buni , eu am fost cu a mea la revizie si oamenii de acolo s-au mirat cum arata, impecabil fara urme de condens fara rugina etc.
Si inca un amanunt avind service permanent acei oameni au perfectionat foarte mult aceste barcute si pe parte de telecomanda si pe celelalte probleme expuse de tine .Si au garantie 2 ani de zile .In cei 5 ani de cind o am nu am avut nici ce-a mai mica problema si o spun sincer ca o forjez cel putin 5 zile pe saptamina.
Recomand indierent de modelul de barcuta sa se achizitioneze barcutele cu acumulatori de 12v Cele cu acumulator de 6v au autonomie mult mai mica si trebuie permanent sa incarci sau sa schimbi bateria . Cele cu baterii de 12v au autonomie de 5 km calculat in drumuri de plantat.

Nu sunt rupt de realitate am navo inca de cum au aparut nici nu stiu inca de cati ani exact,inca din acele vremuri cand le facea omul care a inventat modelul nu firma actuala care a cumparat licenta,poate ca s-au mai remediat problemele aparute in timp,dar eu tot nemultumit am fost de el

danutlupu

Mesaj de danutlupu »

popescu59 scrie: In cei 5 ani de cind o am nu am avut nici ce-a mai mica problema si o spun sincer ca o forjez cel putin 5 zile pe saptamina.
......Cele cu baterii de 12v au autonomie de 5 km calculat in drumuri de plantat.
Eu zic sa mai taiem cate un pic din ambele :D , ca doar nu cari cu ea tigari de contrabanda de la rusi peste Prut si nici o baterie noua nu duce atat, sa zicem jumatate.
Lansez precis la buza stufului si deodata...........

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”