Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Pai n-ar trebui sa te superi matale, pentru ca dl. Genes intreaba in prima postare daca se ajuta STATUL, iar statul in amarata noastra de tara este condus de politicieni corupti. Iata ca e cam greu sa nu te legi de politica cand vorbesti despre stat.livulik scrie:nu te supara pe mine, dar ai adus politica in discutia asta si nu-si avea rostul!
SlCB scrie:Val scrie:Pacat - pareai interesant pentru dialog si veneai cu ceva chestii noi , pe linga poltica .Te-ai dovedit prea crud si prea sensibil fata de cuprinsul dezbaterii pe care singur ai propus-o ! Renunti prea usor la niste lucruri pe care vrei sa le spui , mai imbraca-le sub alta forma , fii elastic , dar daca ai ceva in gusha ...spune-le , nu neaparat aici , unde nu te putem ajuta . Pentru ca fie stim prea putin , fie stim prea mult ... aici ai dat dovada de inteligenta la nivel mare .
Cit priveste dialogul meu ... eu nu prea spun ..eu dau exemple si cine intelege ceva , e OK , cine nu ...e problema lui Nu pot avea pretentia de model educational pentru toti cititorii acestui Forum .
daa da-te rotund.. cred ca totusi stii prea putine..
esti tipul ala.. ahaaa. ala care tot el tre sa aiba ultimul cuvant ..tipic conducatorul de astazi.. ma refer la aia de acolo sus. faceti parte tot din aceeasi grupa... vorbiti mult si la punct,sunteti buni oratori probabil ai vreo afacere si ceva banuti te crezi stapanul..patetic
nu te cunosc nici personal sau prin altii. cred totusi ca ai vreo functie de conducere pe undeva, patron , vre-un director poate, nu intr-o institutie a staului pentru ca atunci a-i stii mai multe.
Ai angajati in subordine carora le pui pumnul in gura si care nu au dreptul la replica si asta nu pentru ca ar fi eficient ci doar ca asa i-ti place, te simti superior, crezi ca tu ai dreptate, jignesti aparent fara motiv si tot tu o tii cu dreptatea ..aia a ta.. nu stiu de ce poate frustrare pentru ceva din copilarie sau poate doar asa ai fost educat.. doamne ca bine semeni cu aia de sus, da nu sfintii sau cu Dumnezeu. poate de asta ai si luat foc cand ai vazut postarea. vorbesti de tar de inaintare, de integrare, de referendumuri... esti prea orb intr-o tara a chiorilor.
am decis sa inchei postarea si sa nu mai discut cu tine nu pentru ca mi-ar fi frica de contre ci pentru ca ma obosesc oameni ca tine si nu merita efortul, sunt satui de astia, inchei nu pentru as fi superior dumneavoastra ci pentru ca nu ma cobor la nivelul dumnevoastra. mi s-a facut lehamite pentru tot ce ai pus in discutie.
Era bine sa fi fost doar astea 2 variante ale dilemei...in afara de cativa trantori, toti bugetarii care au veniturile de 200 euro si cheltuielile de intretinere de 300 euro, ar fi migrat catre privat ! Din pacate iti spun eu ca mai sunt variante dezvoltate de mediul privat autohton, in care bani multi = un pic mai mult ca la stat, iar munca multa = sclavagism, daca e posibil ! Increngatura realizata intre politic si mediul economic, sta la baza oricarei discutii despre starea sociala si morala a unui popor...fie ea exprimata prin rabufniri sau nu ! Cand constati ca dupa 22 de ani, poporul reprezinta statul de drept doar in ziua alegerilor, iar in restul timpului alesii fac si dreg la cadrul legal care le permite sa fure o tara si sa tina populatia la limita de supravietuire, abia atunci iti dai seama cine este STATUL si ce interese are el ca NOI sa o ducem mai bine !livulik scrie:.............
p.s. interventiile tale par rabufnirea unui bugetar ramas fara al 13-lea salariu si pus in fata dilemei: sa raman angajat la stat pe ”bani putini/munca putina” sau sa incerc sa gasesc ceva in privat pe ”bani mai multi/munca mai multa”?......
ce sa facem, cristi, uite ca in lumea crapista - si mai ales pe forum - multa lume da verdicte.Cristi_Ionita scrie: (...)
Dar el cine e? Un individ care a avut anumite initiative de a reglementa o parte a pescuitului de crap din Romania si cu participari subtiri la concursuri.Cam atat.
(...)
Si cine l-a imputernicit sa dea verdicte?!
In postarea mea de mai sus, ma adresam tuturor ! Val il cataloga pe SICB intr-un fel, acesta la randu-i l-a catalogat pe Val, Liviulik si el a catalogat, Cristi la fel ...si tot asa !andrei vladeanu scrie:eu discut o idee, george. ridicata de cristi.
si anume - cine, ce si cand ar trebui sa vorbeasca.
ai stofa de viitor conducator al lumii crapiste...Cristi_Ionita scrie:Parerea mea e ca a gresit atunci. Dar fiindca eram prea fericit nu am mai si postat pe forum. Dar i-am spus personal ca, in opinia mea, a gresit. El a avut cu tine un conflict si de aceea era contra ta. Chiar daca actiunea ta a fost una frumoasa.Ca multe altele de altfel. Insa in trecutul nu foarte indepartat ai avut anumite "iesiri" care au umbrit astfel de merite. In ultimul timp am observat ca ai devenit mai putin aprig si mai rational, fiind la fel de implicat in activitatea pescuitului la crap. Iar asta e bine.
Eu cand am scris "El cine e?" vroiam sa fac o comparatie cu alti pescari. Mai exact, vroiam sa evidentiez ca parerea lui este egala sau ar trebui, in viziunea mea, cu a oricarui alt pescar implicat in fenomen. Atat.