mai sunt cateva oreStefan Popescu scrie:Aștept să treacă 28 ianuarie! Ziua judecății AGVPSR!

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
mai sunt cateva oreStefan Popescu scrie:Aștept să treacă 28 ianuarie! Ziua judecății AGVPSR!
Parerea noastra este ca bati campii.Stefan Popescu scrie:Da, asa este. Azi s-a judecat o cerere de suspendare a judecatii de catre AGVPSR. Instanta a ramas in pronuntare pe aceasta cerere. De ce oare nu a acceptat sa se judece pe fond daca sunt asa de tari pe pozitie? Parerea mea este ca trag de timp.
Nu mă interesează părerea ta.Dan Serban scrie:Parerea noastra este ca bati campii.Stefan Popescu scrie:Da, asa este. Azi s-a judecat o cerere de suspendare a judecatii de catre AGVPSR. Instanta a ramas in pronuntare pe aceasta cerere. De ce oare nu a acceptat sa se judece pe fond daca sunt asa de tari pe pozitie? Parerea mea este ca trag de timp.
Era ok daca era doar parerea meaStefan Popescu scrie:Nu mă interesează părerea ta.Dan Serban scrie:Parerea noastra este ca bati campii.Stefan Popescu scrie:Da, asa este. Azi s-a judecat o cerere de suspendare a judecatii de catre AGVPSR. Instanta a ramas in pronuntare pe aceasta cerere. De ce oare nu a acceptat sa se judece pe fond daca sunt asa de tari pe pozitie? Parerea mea este ca trag de timp.
Stefan Popescu scrie:Nu mă interesează părerea ta.Dan Serban scrie:Parerea noastra este ca bati campii.Stefan Popescu scrie:Da, asa este. Azi s-a judecat o cerere de suspendare a judecatii de catre AGVPSR. Instanta a ramas in pronuntare pe aceasta cerere. De ce oare nu a acceptat sa se judece pe fond daca sunt asa de tari pe pozitie? Parerea mea este ca trag de timp.
Stai sa vina primavara, o sa vorbesti cu peretii.Stefan Popescu scrie:Sunt convins de treaba asta. În curând o să vă convingeți cu toții!
Vreți să mergeți la lucrările agricole?Dan Serban scrie:Stai sa vina primavara, o sa vorbesti cu peretii.Stefan Popescu scrie:Sunt convins de treaba asta. În curând o să vă convingeți cu toții!