fara sa prind peste scuzegabi1 scrie:Aici ar trebui sa reformulezi.Am 5 weekenduri petrecute pe o balta fara peste...

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
fara sa prind peste scuzegabi1 scrie:Aici ar trebui sa reformulezi.Am 5 weekenduri petrecute pe o balta fara peste...
Dar taxa, cum dai taxa?:(Dan Aron scrie:Merg pe o baltă de 17 ani, aproape sălbatică, și tot nu i-am dat de cap la pescuitul crapului. doar cu navomodel și plantat în malul opus au obținut rezultate oamenii, altfel doar la întâmplare. e doar unul dintre mii de exemple. cand am dat pentru prima dată ,,ca la carte”, am prins 6 crăpceni între 4 și 7 kg. la repetarea exactă a experienței am prins un somn de 7 kg la solubilă de porumb și atât. la alte încercări doar câțiva carași la boabe uscate. și peștele știu că e în baltă. nu de alta dar ocazional îmi mai pleacă cu firul de la undiță și undița rămâne la mine)
Dumnule daca nu ai nimic de spus te rog sa te abtii (cu doi de I se scrie pentru toti care nu stiu inca asta). Sa postezi asa ca sa te afli in treaba parca nu are rost. Nu ai si altceva de facut?PallBogdan scrie:De ce nu incerci in acvarii cu retinere...Metro, Auchan, Carrefour...iti pun si minciog la dispozitie si daca ai noroc, pe care il prinzi tu in ochi mai dolofan si dragut, ala il primesti!
Cine si ce va obliga sa mergeti pe baltile care stiti ca nu ofera nimic?!george22 scrie:Domnii mei Pescuit inseamna Peste. Sa nu mergi la pescuit pentru a prinde peste, este cum ai face unei fete cu ochiul pe intuneric. Daca platesc taxa cu retinere, inseamna ca vreau sa retin peste. Aici vine marea problema ca foarte multe balti nu au peste sau administratorii fac tot posibilul ca pestele sa ramana in balta. Scuzati-ma domnilor dar daca voi sunteti de acord cu asa ceva imi pare rau eu nu sunt de acord. Sa nu ma intelegeti gresit nu bag in aceeasi oala toate baltile. Avem balti de top recunoscute in toata lumea, eu nu de astea vorbesc. Nu stiu de ce mi le tot dati exemplu mereu. Am pescuit si eu pe ele cu rezultate extraordinare nu am nimic de zis. Dar vedeti ca mai sunt multe alte balti care practica acelasi tarif fara a oferi nimic in schimb. Daca voua va place sa fiti excrocati este OK, mie nu imi place, si voi lua atitudine de fiecare data.
Ok. Ai suficiente modalitati sa iei atitudine:protest in Piata Victoriei, la Ministerul Apelor si Padurilor,sa intri in greva foamei sau sa-ti tai venele pe lung, este alegerea ta...intelegi?Daca voua va place sa fiti excrocati este OK, mie nu imi place, si voi lua atitudine de fiecare data.
gabi1 scrie:Ok. Ai suficiente modalitati sa iei atitudine:protest in Piata Victoriei, la Ministerul Apelor si Padurilor,sa intri in greva foamei sau sa-ti tai venele pe lung, este alegerea ta...intelegi?Daca voua va place sa fiti excrocati este OK, mie nu imi place, si voi lua atitudine de fiecare data.
Sa faci prozeliti cu aiureli pe care nu esti capabil sa le percepi e greu.