Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Bai Nea Popica! Bah io nu te-am confundat cu Popescu` ala cu federatia ci ti-am sugerat sa nu devi ca el. De-aici ti se si trag anumite "simpatii" ale baietilor. Mie vreau sa-ti spun ca nu-mi ejti antipatic ci din contra. Credeam ca nu mai egzista alt Bula in Carpfishingu` romanesc inafar` da mine, da` iata ca nu-i bine sa zici niciodata nu. Mai ie unu` caruia ii intra somnu pa vad. Tot la o balta suprapopulata.popescu59 scrie:Am spus si imi pare rau ca ma repet - merg la concursuri CA SA INVATA , rog vecini de stand sa va explice cit de bun elv sunt, cit de bun asculatator sunt .
A fost un concurs frumos cu un timp de tot rahatul , ma refer la noapte cind gerul a rupt . Din cite ati vazut pentru primul meu concurs cred ca am pe linia de plutire . Sa fi pe undeva pe la mijloc eu zic ca este onorabil mai ales ca a fost primul concurs al nostru. Pe linga activitatile de pescuit va pot spune ca ne-am relaxat nu am pierdut nici o stire la tv si nu am pierdut nici meciul echipei mele favorite ,am vazut un Rapid in forma de zile mari . Am urmarit incontinu comentarile rautacioase facute la adresa mea dar am fost rugat de echipa sa nu pierd timpul cu polemicile si sa ma concentrez pe cea ce trebuie sa facem in concurs.
Multumesc pe acesta cale vecinilor de stand care au avut rabdarea de a ne explica si a ne instrui pentru viitoarele concursuri .
Am avut ocazia sa cunosc multi oameni cu care am discutat si am schimbat pareri despre pescuit .Recunosc ca am inca multe de invata si voi merge la cit mai multe concursuri pentru a testa tot cea am invatat si voi mai invata .
In cartile de istorie sau care ?!?!miyagi scrie: Ai fost in carti si eu nu. Fara shto-uri.
Domnule popescu,nu are nimeni treaba cu tine!!!esti pescar ca si noi,dar incearca sa nu mai fii asa necioplit si inainte sa postez ceva pe acest forum sau pe oricare altul citeste de 5 ori inainte sa-l publici,pt ca in majoritate postarilor esti penibil,intrii in niste polemici si clisee din care iesi tot timpul sifonat.incearca sa vb mai mult de pescuit si lasa deoparte contradictiile si rautatiile exemplu:"Rog toti fani mei sa incurajeze si ceilalti concurenti. Am venit la acest concurs la relaxare. pentru cea mai buna sa stie sunt venit cu rulota dus wc apa calda tv antena satelit aragaz frigider etc. asa ca sa nu imi mai poarte de grije. in privinta dotari sunt nr1" ce rost avea postarea asta?cateodata esti un pescar "COCALAR",in loc sa vb despre concurs tu imi spui ca ai rulota cu apa caldapopescu59 scrie:Am spus si imi pare rau ca ma repet - merg la concursuri CA SA INVATA , rog vecini de stand sa va explice cit de bun elv sunt, cit de bun asculatator sunt .
A fost un concurs frumos cu un timp de tot rahatul , ma refer la noapte cind gerul a rupt . Din cite ati vazut pentru primul meu concurs cred ca am pe linia de plutire . Sa fi pe undeva pe la mijloc eu zic ca este onorabil mai ales ca a fost primul concurs al nostru. Pe linga activitatile de pescuit va pot spune ca ne-am relaxat nu am pierdut nici o stire la tv si nu am pierdut nici meciul echipei mele favorite ,am vazut un Rapid in forma de zile mari . Am urmarit incontinu comentarile rautacioase facute la adresa mea dar am fost rugat de echipa sa nu pierd timpul cu polemicile si sa ma concentrez pe cea ce trebuie sa facem in concurs.
Multumesc pe acesta cale vecinilor de stand care au avut rabdarea de a ne explica si a ne instrui pentru viitoarele concursuri .
Am avut ocazia sa cunosc multi oameni cu care am discutat si am schimbat pareri despre pescuit .Recunosc ca am inca multe de invata si voi merge la cit mai multe concursuri pentru a testa tot cea am invatat si voi mai invata .
Gata Nea Pope daca esti cu Rapidu cu mie faci pace !popescu59 scrie: nu am pierdut nici meciul echipei mele favorite ,am vazut un Rapid in forma de zile mari .