Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Stefan, decat vot nul mai bine fara... Baiatii destepti valorifica tot, recicleaza tot.stress scrie:sincer i-as impusca pe toti, dar prefer sa stric votul.
ganditi-va doar atat:
basescu - pd l: flota, cota unica de impozitare, urmeaza cresterea TVA si a darilor ctre stat
geoana - psd: mineriada.
dupa mine toti o apa s-un pamanant.
eu unul fac vot nevalid
doru_croc scrie: Stefan, decat vot nul mai bine fara... Baiatii destepti valorifica tot, recicleaza tot.
Nu e vorba de vot, chiar si asa se valorifica persoane decedate si handicapate, etc. dar macar asa stiu ca nu mai ai ce face cu votul meu.. pun stampila peste tot, si pe fata si pe spate, ce mai fac atunci?doru_croc scrie:Stefan, decat vot nul mai bine fara... Baiatii destepti valorifica tot, recicleaza tot.stress scrie:sincer i-as impusca pe toti, dar prefer sa stric votul.
ganditi-va doar atat:
basescu - pd l: flota, cota unica de impozitare, urmeaza cresterea TVA si a darilor ctre stat
geoana - psd: mineriada.
dupa mine toti o apa s-un pamanant.
eu unul fac vot nevalid
Corect ...nici eu n-am votat niciodata considerand ca nimeni nu merita votul meu ...sunt toti niste profitori care, pe mine unul, nu ma reprezinta . Cand va candida un politician nascut dupa 89 ,am sa merg la vot ...fluierand ...de incredere !cornelserbu scrie:in '96 am votat ultima oara, iar dezamagirea a fost imensa...am ajuns astfel la concluzia ca aceasta clasa politica nu merita deplasarea mea pana la urna de vot![]()
sunt convins ca oricare canditat iese castgator, lucrurile in adancul lor, raman la fel.
Cand o sa mergi tu la vot,atuncia o sa ma inscriu si eu la CN.. prin 2030 !!!gor965 scrie:Corect ...nici eu n-am votat niciodata considerand ca nimeni nu merita votul meu ...sunt toti niste profitori care, pe mine unul, nu ma reprezinta . Cand va candida un politician nascut dupa 89 ,am sa merg la vot ...fluierand ...de incredere !cornelserbu scrie:in '96 am votat ultima oara, iar dezamagirea a fost imensa...am ajuns astfel la concluzia ca aceasta clasa politica nu merita deplasarea mea pana la urna de vot![]()
sunt convins ca oricare canditat iese castgator, lucrurile in adancul lor, raman la fel.