Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
La pomul laudat du-te cu securea sa-l tai nu cu sacul sa-l golesti.gaby_po23 scrie: Astept sfaturi si pareri.
Dureaza ceva timp, pana incheie si ei un pact de coabitare.gaby_po23 scrie:
Oare ce se intampla ??
Astept sfaturi si pareri.
Nu ce, ci pe cine....Ungureanu Bogdan scrie:@rusu- Eu zic ca pestii care intra in apa se duc repede la ceilalti si le zic ce au vazut pe mal![]()
![]()
rusule, tare asta![]()
![]()
Imi poti spune si mie despre care nada consacrata este vorba???gaby_po23 scrie:Ziua buna tuturor,
Este adevarat ca ma duc la pescuit pe balti tip lighean unde se poate lua peste acasa in limita impusa de regulament.
Am fost de cateva ori de o balta unde am constatat urmatoarele :
1 Am fost be balta x la un pescuit de 48 de ore. Dupa 4 ore da nadit si pescuit la " ciortan " a inceput sa imi intre pe patul de nada peste la 4, 5 si 6 kg buc - foarte frecvent.
Nu am de ce sa ma feresc si am folosit la momitor mamaliga mitranescu.. cu plastice, si altele..pop-up de 16 ..etc.
Primele 12 ore fantastice..pana dimineata cand balta a fost populata in fata mea cu ciortan 1-2 kg.
M-a taiat de tot..nici un tac..apoi ..la absolut orice.
Am schimbat ace monturile ace 8 chiar 10 - un plastic..nimic..
2 Revin la 5 zile pe aceeas balta convins ca iau peste bine.. ma duc langa dig apa 2,5 m - nadesc si dim iar se populeaza balta cu peste. in 48 de ore nici un tac...nu stiam ce sa fac.. am folosit tot ce stiam.. am dat pe pat, langa pat, langa mal..etc.. iar ca nada - nu vb deoarece e consacrata..nu asta e vorba.
Este posibil ca in momentul in care se populeaza o balta relativ mica cu peste sa taie tot ?? am mai patit acelas fenoment pe alte 2 balta cu ceva timp in urma..si la fel.
PS : Cand s-a organizat concurs pe Cotorca 6 s-a populat balta cu 10 t cu 3 luni in urma de concurs + 4 tone inainte de 3-4 zile de concurs, iar la concurs nu s-a prins mai deloc.
Oare ce se intampla ??
Astept sfaturi si pareri.