bine zici !acidutzu scrie:negru scrie:am vandut 12 exemplare de crap de la 8-11kg/bucata cu 35 ron kg a fost mult sau putin?
Cred ca discutati discutii...

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
bine zici !acidutzu scrie:negru scrie:am vandut 12 exemplare de crap de la 8-11kg/bucata cu 35 ron kg a fost mult sau putin?
Cred ca discutati discutii...
osc1or scrie:De unde ai avut acele exemplare? le-ai crescut in balcon?
Ai vandut f. bine ptr tine. Sunt ferme piscicole unde gasesti crapi 8-10 kg, cu 15 lei /kg (tva inclus + factura) ideea este sa sti unde...negru scrie:am vandut 12 exemplare de crap de la 8-11kg/bucata cu 35 ron kg a fost mult sau putin?
Deja fabulezi, fara suparare...Vladut Mateianu scrie:Ai vandut f. bine ptr tine. Sunt ferme piscicole unde gasesti crapi 8-10 kg, cu 15 lei /kg (tva inclus + factura) ideea este sa sti unde...negru scrie:am vandut 12 exemplare de crap de la 8-11kg/bucata cu 35 ron kg a fost mult sau putin?![]()
10 euro/kg se plateste doar la pestii de peste 18-20 kg...
Corect.Lao scrie:Atunci de ce tipa propietarii de balti ca nu gasesc crapi mari sa cumpere pt a-si popula balta??![]()
Si arunci tu bomba cu 15 lei kilu' crapi de 8-10 kile.
Edit:
Sau, ma rog....am uitat ca iti amenajezi o balta si probabil cautand ai gasit crapi mari la pret bun, dar ANGRO . Explicabil....
M-as mira sa aiba o afacere de sute de mii de euro privind cresterea crapilor mari si sa nu stie sa-i vanda la un pret corect, cautand pe net. Adica n-ai un om care se ocupa cu marketingul sau vanzari?Ciudat.Vladut Mateianu scrie:
Dar mai sunt balti cu crapi mari de vanzare, ideea este ca nu stiu sa-si promoveze afacerea si nici nu stiu ca ar putea obtine un pret mult mai mare pe kg, la crapii mari ! De, mai greu cu internetul...