Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Categorii profesionale?!?! Profesionisti?!?! Oameni ai legii si in slujba ei?!?! Ori esti unul de-al lor ori habar nu ai ce vorbesti!lucfish scrie:Ionuț 72, eventual ești pentru egalizarea drepturilor-obligațiilor (șanselor), privind calitatea lor procesuală (pers. vătămată-autor, suspect, inculpat sau condamnat!!!* Legitima apărare* este una din cauzele care înlătură răspunderea penală Cu siguranță au fost persoane care au plătit ptr. faptul că au furat pește sau au braconat și s-au întâmplat în jud. BV și CV!!! Legat de corupția magistraților sau a altor funcționari, cred că faci scenarii, acuzații grave, care nu au nimic în comun cu realitatea și prin acestea denigrezi aceste categorii profesionale!!! Înțeleg că ai dreptul la liberă exprimare garantat de mama legilor, dar trebuie să ai în vedere și ce ti-am expus mai sus. Cu respect, Lucian BV.
Este în legitimă apărare persoana care săvârşeşte fapta pentru a înlătura un atac material, direct, imediat şi injust, care pune în pericol persoana sa, a altuia, drepturile acestora sau un interes general, dacă apărarea este proporţională cu gravitatea ataculuilucfish scrie:* Legitima apărare* este una din cauzele care înlătură răspunderea penală
Dreptul la legitima aparare e o gluma trista in Romania.Legitima apărare* este una din cauzele care înlătură răspunderea penală
Cu siguranta ca or fi fost cateva cazuri la mie!Cu siguranță au fost persoane care au plătit ptr. faptul că au furat pește sau au braconat și s-au întâmplat în jud. BV și CV!!
Legat de corupția magistraților sau a altor funcționari, cred că faci scenarii, acuzații grave, care nu au nimic în comun cu realitatea și prin acestea denigrezi aceste categorii profesionale!!!
Singurul care are nevoie de bec in ecuatia asta esti tu!lucfish scrie:DumiD, felicitări, se observă că ai cunoștințe juridice, definiția fiind perfectă!!!
PallBogdan, nu ți-ar strica să pui mâna pe carte, poate te mai luminezi și ulterior să faci observații!!! Nu-ți mai răspund pentru că mă obosesc inutil.
Ionuț 72, am auzit și eu de pescari neisprăviți care fură fără scrupule, aceștia trebuie să plătească, să fie pedepsiți drastic!!! Cred că Vlăduț, va recupera prejudiciul privind furtul crapului de la Sulimanu( dacă va depune plângere penală), iar individul respectiv se va alege cu mențiuni în cazierul judiciar!!!
Crezi, ca e un drept fundamental sa crezi ce vrei tu! Sau nu, zic altii ...Cred că Vlăduț, va recupera prejudiciul privind furtul crapului de la Sulimanu( dacă va depune plângere penală), iar individul respectiv se va alege cu mențiuni în cazierul judiciar!!!