Salutari si domnului Sandu daca intra pe aici !
Dar omul este serios nu se baga cu MINCINOSII !

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Se baga, dar sta la oficiala. Nu-i place la galerie pentru ca e zgomot cam mult.buhac constantin scrie:Te pricepi nu te pricepi dar cand o auzi doamna Verginica Neagu cantand devii profesor si ai vrea sa inoti cu " fata in iarba " !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Salutari si domnului Sandu daca intra pe aici !
Dar omul este serios nu se baga cu MINCINOSII !![]()
![]()
![]()
Incerc sa ma las. Am ajuns la 40 buc/zi. Maine mai scad una...si tot asabuhac constantin scrie:Domnul Sandu este Maestru zgomotului care face placere urechilor si alina sufletele ascultatorilor !
Il felicit pentru ca nu se baga in operele mincinosilor![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mai fumezi tot asa mult ? Poate ramai fara voce !![]()
![]()
![]()
Asta este o veste mai mult decat buna.buhac constantin scrie:Dorule la Babaita au fost aduse 12 tone de crap si vor mai veni .Se lucreaza la umbrare ,mese ,banci si pontoane .
Dorule la cate ai ajuns azi?doru_croc scrie:O sa trec saptamana viitoare pe acolo. Alta veste una este ca se face drumul pe portiunea aia neasfaltata. o sa intensific lucrarile sa ajut pescarii (adica pe mine)
La tzigari? Vreo 25. Inca n-am inchis. Am fost pe balta si nu prea am avut timp de fumuri.ocursache scrie:Dorule la cate ai ajuns azi?doru_croc scrie:O sa trec saptamana viitoare pe acolo. Alta veste una este ca se face drumul pe portiunea aia neasfaltata. o sa intensific lucrarile sa ajut pescarii (adica pe mine)
Fii sincer..