Produse pescuit de pe AliExpress

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Ursu Florin
Puncte: 0

Produse pescuit de pe AliExpress

Mesaj de Ursu Florin »

Buna seara, m-am tot uitat pe AliExpress la produsele de pescuit, sunt niste oferte foarte faine la agrafe cu vartej, sisteme pentru plumb pierdut, vartejuri, etc. Cam ce calitate au ? De exemplu 100 agrafe cu vartej sunt 2.3 dolari cu tot cu transport, mi se pare foarte ieftin.
Din om "faci" pescar usor, dar din pescar nu mai ai cum sa "scoti" om.

Andrei91

Re: Produse pescuit de pe AliExpress

Mesaj de Andrei91 »

Calitatea este oarecum "ok",majoritatea firmelor produc sau se aprovizioneaza din China,dar sunt mai multe lucruri care trebuie luate in calcul cum ar fi seriozitatea vanzatorului sau durata transportului care poate fi 30-45 de zile. Ai facut cumva un calcul cate agrafe/varteje folosesti intr-un an ? crezi ca merita afacerea atata timp cat nu faci un bussines din asta? ca sa nu mai zic ca sunt elemente importante intr-o montura si nu trebuie facut rabat de la calitate,asta in caz ca gasesti un vanzator neserios care iti trimite ceva slab calitativ. Daca cauti bine cu siguranta vei gasi si ceva ok, tu sti daca merita efortul,eu am comandat alte lucruri de pe aliexpress,nu neaparat pentru pescuit,de care pot zice ca sunt multumit atata timp cat pretul a sub cel de la noi din tara, chiar de doua zile mi-a venit un telefon (de pe un site chinezesc specializat in electronice) de care sunt foarte multumit.

Trebuie sa iei in calcul ca se mai adauga si alte taxe,cum ar fi tva la produsele care depasesc 10 dolari si o taxa vamala la cele peste 150 de dolari.

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

am comandat noi niste role de textil.. dupa vreo 50 de zile am primit notificare ca s-a ratacit comanda si ca vor trimite iar coletul... dupa vreo 50 zile acelasi mesaj.. dupa aceea nu am mai primit nici un semn..
a fost paguba prea mica pt a ne chinui sa mai recuperam banii.. am comandat mai mult de test...

eu unul nu mai command nimic de acolo, m-am lecuit.
Critic echilibrat

Ursu Florin

Mesaj de Ursu Florin »

Eu aseara mi-am dat comanda de niste avertizori de pe Aliexpress, acum am vazut produsele astea si ma gandeam daca sunt ok sau nu.

Atebo
pescar de competitie

Mesaj de Atebo »

Oscior a avut un mic ghinion, dar eu am comandat pana acum de veo 30 de ori si a fost totul ok, dar ca si la okazii.ro trebuie sa te uiti la calificativele vanzatorului. Tocmai ce am primit 8 role de monofilament pe care l-am mai comandat si anul trecut si de care am fost foarte multumit. Referitor la taxe, trebuie sa scrii in comanda (este un spatiu dedicat) vanzatorului sa nu treaca o valoare mai mare de 10 $, dar cei drept nu toteauna se poate. De exemplu atunci cand am comandat un sistem de navigatie pentru un ford focus si care a costat 453$ a trecut 110$ si am platit taxe la 110$, aceasta fiind singura data cand am platit ceva, in rest au fost comenzi chiar si de 70$ dar care au putut fi trecute cu un pret mai mic. Termenul de livrare este intradevar intre 30 si 60 zile, dar pana la primavara este timp berechet.
Radu Teodorescu
doar pescar
FAIR PLAY FISHING CLUB

Ursu Florin

Mesaj de Ursu Florin »

Eu am comandat niste senzori care au costat 86 de dolari, nu am stiut faza cu declaratul sumei.. Oare ce taxe o sa platesc ? Transportul e gratis!

Andrei91

Mesaj de Andrei91 »

24%tva din 84. depinde si de vames daca e ingaduitor sau nu.

razvan u.
pescar de competitie

Mesaj de razvan u. »

TVA-ul este 20 nu 24.
C. S. PELICANUL

Andrei91

Mesaj de Andrei91 »

Da greseala mea, 20 % din valoarea senzorilor, in general vanzatorii de pe aliexpress declara mai putin pe pachete pentru ca stiu problema de la noi cu tva-ul ,dar vamesul iti desface pachetul si daca i se pare ca senzorii aceia costa mai mult decat valoarea declara pe pachet iti va cere o dovada de plata,la care iti va aplica taxa tva. La coletele cu valoare peste 150 de dolari si aplica si o taxa vamala pe langa tva .

In cel mai rau caz mai platesti in jur de 20 de dolari TVA, poti sa pui un link sa vedem si noi ce senzori ai comandat? Parerea mea este ca mai bine luai un set hakuyo.

Ursu Florin

Mesaj de Ursu Florin »

http://www.aliexpress.com/item/1-4-GALA ... 3.1.eRWQ5W

Acestia sunt senzorii, sincer am vorbit cu destula lume despre acesti senzori. E cineva aici pe forum ce ii vinde cu 700 lei. :)

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”