Prosteala la Romani

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
ionut72
pescar de competitie

Re: Prosteala la Romani

Mesaj de ionut72 »

da` nu-i chiar asa de bine exprimat gramatical si corect, iar logica lui consta in tastatura si nicidecum in modul in care gandeste. Curand ii va ajunge si el pe cei "ca el" din urma si-i va urma pe acea cale a disparitiei pentru ca spune multe si degeaba, iar aici se prinde peste :wink: .
Cornel, nu c-ar conta foarte mult, dar, in ceea ce priveste gramatica si logica, las-o jos ca te arzi, nu-i de nasu' tau! In ceea ce priveste "prinderea de peste", nici atat!
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

@1cosmin

Bravo, nu-i la indemana oricui (in sensul ca nu e in stare sa perceapa asa de repede si de corect nuantele si valoarea de adevar ale afirmatiilor ca, dealtfel, si corectitudinea gramaticala a enunturilor) sa scrie un post ca al tau! :wink:
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

miyagi
Pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de miyagi »

ionut72 scrie:
da` nu-i chiar asa de bine exprimat gramatical si corect, iar logica lui consta in tastatura si nicidecum in modul in care gandeste. Curand ii va ajunge si el pe cei "ca el" din urma si-i va urma pe acea cale a disparitiei pentru ca spune multe si degeaba, iar aici se prinde peste :wink: .
Cornel, nu c-ar conta foarte mult, dar, in ceea ce priveste gramatica si logica, las-o jos ca te arzi, nu-i de nasu' tau! In ceea ce priveste "prinderea de peste", nici atat!
Gata varu, m-ai convins. To`mai ai monopolizat un topic cu logica te de prins peste.
Urban culture.

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

ionut72 scrie:Din postura de potential client n-am facut decat sa pun niste intrebari legitime (care sa lamureasca o neintelegere sau, mai grav, o posibila "prosteala") unui/unor producator/producatori de .......
Din pacate, cu cateva exceptii, la producatori, reprezentanti ai firmelor de distributie de echipament, proprietari de magazine, vanzatori, ziaristi nu exista acest concept de potential client. Daca intrebi incomod ti se spune sa plimbi ursu' sau te trezesti cu banari pe forum si amenintari pe MP :lol: :lol:
Cat despre MG nu stiu daca o sa-ti raspunda.La ce afirmatii a facut Vladut despre el nu stiu daca mai are acces pe acest forum.

Una peste alta treaba cu termenul de valabilitate a nadelor, momelilor si a altor articole destinate pescuitului mi se pare o falsa problema. Nimeni nu-ti garanteaza ca exista...daca exista nu stie nimeni daca e real. Ca scrie pe punga iar n-are relevanta.Din ce se spune (si)pe forumul asta sunt scrise ingrediente care nu e exista in produs si nimeni nu e tras la raspundere...d-apoi pt. un termen de valabilitate.
Daca vrei prospaturi ti le faci singur..daca nu, iti asumi riscul cumpararii de ready-made-uri si aia e.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Nu exista utilizatori banati !
Fiecare poate scrie ce doreste , dar decent si cu respectarea regulilor forumului ! (cu exceptia lui popescu federal care poate fi injurat de toata lumea, este dezlegare.. :D )

Referitor la termenele de valabilitate, putem discuta cateva zile....sunt produse care rezista cateva luni, altele care rezista cativa ani... Totusi, tinand cont ca este vorba despre nada, exista diferente chiar intre loturi de acelasi produs (de exemplu pesmet mai colorat sau mai alb, malai mai grunjos sau mai fin, faina cu mai multe sau mai putine larve, etc)

In general insa, eu consider ca 12-24 luni este maximum de valabilitate ptr majoritatea produselor de pe piata.
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

ciprianradu

Mesaj de ciprianradu »

Vladut Mateianu scrie:Nu exista utilizatori banati !
Fiecare poate scrie ce doreste , dar decent si cu respectarea regulilor forumului ! (cu exceptia lui popescu federal care poate fi injurat de toata lumea, este dezlegare.. :D )

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Imagine

zfcristian
Pescar de competitie

Mesaj de zfcristian »

Am primit un raspuns foarte politicos pe privat in care mi-a fost explicat ca termenul de valabilitate a fost o eroare de print .
Raspuns foarte profi si elegant .
Consider ca problema e lamurita si ca nu se pune problema de Prosteala !
Multumesc

pharaoh
pescar de competitie

Mesaj de pharaoh »

Si corect cum ar fi trebuit sa fie?
Marius Sârbu

zfcristian
Pescar de competitie

Mesaj de zfcristian »

pharaoh scrie:Si corect cum ar fi trebuit sa fie?
Nu m-am apucat sa fac teoria chibritului ,
Omul a raspuns ce si cum , eu unul m-am declarat multumit de raspuns , mai departe cred ca ionut72 o sa faca multe postari pe subiect :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

robert 82

Mesaj de robert 82 »

zfcristian scrie:Am primit un raspuns foarte politicos pe privat in care mi-a fost explicat ca termenul de valabilitate a fost o eroare de print .
Raspuns foarte profi si elegant .
Consider ca problema e lamurita si ca nu se pune problema de Prosteala !
Multumesc
Asta este mai mare prosteala ! Scuze de 2 lei, produsele nu trebuie verificate inainte de a le trimite spre vanzare ?
Vancea Robert

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”