ionut72 scrie:Din postura de potential client n-am facut decat sa pun niste intrebari legitime (care sa lamureasca o neintelegere sau, mai grav, o posibila "prosteala") unui/unor producator/producatori de .......
Din pacate, cu cateva exceptii, la producatori, reprezentanti ai firmelor de distributie de echipament, proprietari de magazine, vanzatori, ziaristi nu exista acest concept de
potential client. Daca intrebi incomod ti se spune sa plimbi ursu' sau te trezesti cu banari pe forum si amenintari pe MP
Cat despre MG nu stiu daca o sa-ti raspunda.La ce afirmatii a facut Vladut despre el nu stiu daca mai are acces pe acest forum.
Una peste alta treaba cu termenul de valabilitate a nadelor, momelilor si a altor articole destinate pescuitului mi se pare o falsa problema. Nimeni nu-ti garanteaza ca exista...daca exista nu stie nimeni daca e real. Ca scrie pe punga iar n-are relevanta.Din ce se spune (si)pe forumul asta sunt scrise ingrediente care nu e exista in produs si nimeni nu e tras la raspundere...d-apoi pt. un termen de valabilitate.
Daca vrei prospaturi ti le faci singur..daca nu, iti asumi riscul cumpararii de ready-made-uri si aia e.