PROTESTUL CARBURANTILOR

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

booghy28
Pescar de competitie

PROTESTUL CARBURANTILOR

Mesaj de booghy28 »

RASPANDITI ACEST MESAJ........

Protestul din 17 ,18 shi 19 nu insemna mai nimic.. 3 zile nu vor muri ei .. O solutzie mai buna ar fi ca toata lumea sa nu mai cumpere de la o companie combustibil, aceasta fiind nevoita sa scada pretul ca sa nu falimenteze.. atragand apoi clientii si pierzand ceilalti , dupa care vor fi nevoiti sa scada si ei.Cel mai mare impact ar fi falimentarea PETROM. IN PERIOADA 15 IAN-15 FEB SA NU MAI ALIMENTAM DE LA PETROM. Dupa ce PETROM va fi fortat sa scada pretul vom alimenta numai de la ei ... ceilalti vor fi si ei nevoiti sa intre in competitie si astfel vom avea cu adevarat o economie de piata... FORTATA DE NOI !Daca vrei sa ajuti la acest protest chiar daca nu ai masina .. raspandeste acest mass Va multumim si nu alimentati !!!
Divizia de crap al Clubului Sportiv Green Lake
Imagine

zfcristian
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: PROTESTUL CARBURANTILOR

Mesaj de zfcristian »

booghy28 scrie:RASPANDITI ACEST MESAJ........

Protestul din 17 ,18 shi 19 nu insemna mai nimic.. 3 zile nu vor muri ei .. O solutzie mai buna ar fi ca toata lumea sa nu mai cumpere de la o companie combustibil, aceasta fiind nevoita sa scada pretul ca sa nu falimenteze.. atragand apoi clientii si pierzand ceilalti , dupa care vor fi nevoiti sa scada si ei.Cel mai mare impact ar fi falimentarea PETROM. IN PERIOADA 15 IAN-15 FEB SA NU MAI ALIMENTAM DE LA PETROM. Dupa ce PETROM va fi fortat sa scada pretul vom alimenta numai de la ei ... ceilalti vor fi si ei nevoiti sa intre in competitie si astfel vom avea cu adevarat o economie de piata... FORTATA DE NOI !Daca vrei sa ajuti la acest protest chiar daca nu ai masina .. raspandeste acest mass Va multumim si nu alimentati !!!
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Hai sa fim seriosi!

pharaoh
pescar de competitie

Mesaj de pharaoh »

Sa mute cineva topicul la sectiunea "Bancuri" :mrgreen:
Marius Sârbu

booghy28
Pescar de competitie

Mesaj de booghy28 »

:lol: GLUMETILOR
Divizia de crap al Clubului Sportiv Green Lake
Imagine

zfcristian
Pescar de competitie

Mesaj de zfcristian »

booghy28 scrie::lol: GLUMETILOR
Pai nu ai inceput tu ??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

mariusangler

Mesaj de mariusangler »

Nu prea e banc asta.Injumatatirea vanzarilor doar pentru o zi,la gigantii Petrom ,Rompetrol si Omv,inseamna o pierdere cam de 10 milioane de euro.Daca le faci figura de mai sus fiecaruia cam o saptamana,o sa scoata din portofel sa plateasca diferitele regii de functionare.Doar faptul ca nu credem si nepasarea noastra a dus la ceea ce se intampla acum .
Mad carp Team

adrian apetrea

Mesaj de adrian apetrea »

vreau sa va spun ca azi de curiozitate am urmarit de cite ori am trecut pe linga petromuri sa vad ce se intimpla si intr-adevar era aproape gol.unde altadata erau cozi azi era pustiu...asa ca se poate!
LIFE IS FISHING!
Imagine

Rujjuman

Mesaj de Rujjuman »

Sigur ca se poate...numai sa aiba cine...dar atata timp cat unora li se pare o gluma, automat si nepasarea e nemarginita. Iar asta nu prea duce la un lucru bun!
Eu personal am zis ca nu am sa evit masina zilele astea pentru ca nu am cum, in schimb am injumatatit timpul petrecut in ea!
Hai ca se poate !!!

Ovidiu Oancea

Mesaj de Ovidiu Oancea »

Ma voi duce si eu de curiozitate sa vad cum de sunt Petrom-urile goale. Oameni buni, voi vedeti traficul de afara (Bucuresti)? Despre ce vorbim aici cu falimentarea? Asa cum am zis, sunt solidar cu protestul si nu am alimentat si ma bag si sa nu alimentez de la Petrom... dar zau ca e cale lunga... :D

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

protestati mai bine sa le mareasca pensile parintilor si bunicilor nostri, lasati benzina.....
bucurestiul este sufocat de masini, 95% cu cate un ocupant ! deci , benzina nu este deloc scumpa ! :oops:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”