reconditionare matisaj inele

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
max-carpfishing
Puncte: 0

Re: reconditionare matisaj inele

Mesaj de max-carpfishing »

Salut!Am si eu o intrebare...am un fox horizon la care la matisajul primului inel (50)chiar la baza unde intra talpa inelului sub matisaj,lipseste un pic de lac,a avut o bula de aer si cineva(adica eu) a rupt-o!?!.Intrebare intrebatoare...cu ce sa astup acel gol unde este lipsa pelicula de lac de pe matisaj?Vad ca se cojeste destul de usor cand dau cu unghia pe el...deci inelul are pe matisaj rasina care este ok...ma refer doar la pelicula de lac de deasupra.Sa astup cu acel gol cu niste bizon epoxy? Sau....

zfcristian
Pescar de competitie

Mesaj de zfcristian »

max-carpfishing scrie:Salut!Am si eu o intrebare...am un fox horizon la care la matisajul primului inel (50)chiar la baza unde intra talpa inelului sub matisaj,lipseste un pic de lac,a avut o bula de aer si cineva(adica eu) a rupt-o!?!.Intrebare intrebatoare...cu ce sa astup acel gol unde este lipsa pelicula de lac de pe matisaj?Vad ca se cojeste destul de usor cand dau cu unghia pe el...deci inelul are pe matisaj rasina care este ok...ma refer doar la pelicula de lac de deasupra.Sa astup cu acel gol cu niste bizon epoxy? Sau....
REnunti la Horizon k deh ......si iti iei Mtx sau Prologic C2,C3,C4,C5,C6 :mrgreen:

Madalin 88

Mesaj de Madalin 88 »

max-carpfishing scrie:Salut!Am si eu o intrebare...am un fox horizon la care la matisajul primului inel (50)chiar la baza unde intra talpa inelului sub matisaj,lipseste un pic de lac,a avut o bula de aer si cineva(adica eu) a rupt-o!?!.Intrebare intrebatoare...cu ce sa astup acel gol unde este lipsa pelicula de lac de pe matisaj?Vad ca se cojeste destul de usor cand dau cu unghia pe el...deci inelul are pe matisaj rasina care este ok...ma refer doar la pelicula de lac de deasupra.Sa astup cu acel gol cu niste bizon epoxy? Sau....
sal poti sa incerci cu un lac de unghii mai bun sau cu bison epoxi 5 min ca este destul de bun si mail ales ca este si lanseta ta ...cel mai bine este cu bison 5 min este si ieftin in jur de 25 de lei
Prinde,pastreaza dar si ELIBEREAZA !!!!
FIELDTESTER SENZOR PLANET
www.snz.ro

max-carpfishing

@ zfcristian Pana la betele enumerate de tine mai sus,am alte variante mult,mult mai interesante :) acum serios...eu am pretentia si banuiesc ca nu sunt singurul,ca la un bat de 200 de coco sa nu existe scursuri de lac pe picioarele inelelor sau cate un vreun mot de lac ramas pe matisaje in urma operatiunii de lacuire :oops: Cand au venit nu am avut timp sa le studiez...daca aveam si vedeam chestiunea aia de scursura pe piciorul inelului,returnam magazinului fara discutie toate cele 4 bete(exista posibilitatea returnari marfii in termen de 10 zile).
@ Madalin multumesc :) totusi am inca o nelamurire...cum e mai bine,sa curat tot acel lac de pe intreg matisajul sau doar sa astup (chituesc)acel gol format in urma inlaturari lacului?practic eu am eliminat o coaja/scursura de lac de pe piciorul si din jurul ceramicii inelului,dar am ajuns si pe matisaj.

Madalin 88

Mesaj de Madalin 88 »

max-carpfishing scrie:@ zfcristian Pana la betele enumerate de tine mai sus,am alte variante mult,mult mai interesante :) acum serios...eu am pretentia si banuiesc ca nu sunt singurul,ca la un bat de 200 de coco sa nu existe scursuri de lac pe picioarele inelelor sau cate un vreun mot de lac ramas pe matisaje in urma operatiunii de lacuire :oops: Cand au venit nu am avut timp sa le studiez...daca aveam si vedeam chestiunea aia de scursura pe piciorul inelului,returnam magazinului fara discutie toate cele 4 bete(exista posibilitatea returnari marfii in termen de 10 zile).
@ Madalin multumesc :) totusi am inca o nelamurire...cum e mai bine,sa curat tot acel lac de pe intreg matisajul sau doar sa astup (chituesc)acel gol format in urma inlaturari lacului?practic eu am eliminat o coaja/scursura de lac de pe piciorul si din jurul ceramicii inelului,dar am ajuns si pe matisaj.

daca te descurci sa matisezi tot inelul ,da jos si lacul care este si il faci din nou...daca nu chituieste acolo unde este sarit si dai un aspect cat de cat placut....daca poti pune o poza sa vedem ce ce este sarit si cat si sunama daca poti la 0766199058 sa ne intelegem mai bine
www.snz.ro

Madalin 88

Mesaj de Madalin 88 »

este cineva pe forum pe aici care aduce din america ata de matisaj ?m-ar interesa ata rosie,negra ,verde...marimea D si color preserve...va multumesc
www.snz.ro

Zarguzon Adi
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Zarguzon Adi »

ata neagra si marimea D tel o722520515

max-carpfishing

Madalin 88 scrie:este cineva pe forum pe aici care aduce din america ata de matisaj ?m-ar interesa ata rosie,negra ,verde...marimea D si color preserve...va multumesc
Nu cunosc de unde este ata asta de matisaj,dar poate te intereseaza...am dat de ei intamplator ieri...vad ca fac bete de pescuit(mai putin de crap)...au in vanzare pe langa diverse materiale si KIT-uri de 15 Bobine de 1000 mt.fir Madeira Polyneon toate culorile sau la bucata,bobina de 1000 mt la 5,50 eur.
http://www.imcrods.it/catalogo.asp?sid= ... tegoria=50

Madalin 88

Mesaj de Madalin 88 »

multumesc domu zarguzon ,ma interesa sa iau la pachet toate 3
max ms si tie ...ma intereseaza daca gasec in romania ca asa din afara am mai gasit si eu ..dar e vb de trasnport...pune si tu o poza cu batul tau
www.snz.ro

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Incearca la Savinesti poate mai au pe stoc si taxele sunt mici, mici doar PR, exact ce-ti trebuie tie. :wink:
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”