Off...Greu cu d-astia..[/quote]
De ce te plangi??sunte-ti 70% ,ce este asa de greu??
Sa-nteleg ca tu gandesti mult??
Astia care se succed la putere isi bat joc de noi toti si tu ai pretentii de ganditor??

Ne meritam soarta romanash,atat.
Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Gandesc suficient incat sa nu dau in gropi si cat sa nu-mi plang de mila..asa romanash cu suntthe mover scrie:Sa-nteleg ca tu gandesti mult??
Ai gresit! Sa crezi ca, in ultimii 23 de ani, comunistii au fost plecati vreun moment de la putere e o simpla iluzie cognitiva.Cand am zis p-aici ca vin comunistii inapoi la putere ..... !
regret sa te dezamagesc dar eu nu am fost la vot ca nu aveam pe cine sa votez, eventual pe astia:Cucu Ionel scrie:Dumi, masuri deja s-au luat, nu stiu cat te pricepi la fenomen dar barajele de la Portile de Fier se golesc de apa, incetul cu incetul, tocmai ptr. a prelua viitura care deja se dilueaza ca marime si ca forta, pe masura ce inainteaza. Singurul lucru ce ma sperie este insa cat de indoctrinat esti si ... ca mai sunt destui ca tine!![]()
cu alte cuvinte nu s-a luat nici o masura. Germania inundata, Dunarea la cele mai mari cote inregistrate vre-odata. Slovacia inundata, cele mai mari cote inregistrate vre-odata.Polonia,Cehia la fel. Ungurii au iesit la munca, peste 10 mii de voluntari au ajutat autoritatile sa ia masuri. la Budapeste cota e de 8,80 metrii si viitura ajunge abia in noaptea asta. peste 8 metrii au fost inregistrati si in Slovacia.in cateva zile viitura ajunge din Ungaria la noi, nici o sansa sa se "dilueze" mai ales ca sunt prognozate in continuare ploi,si maine si poimaine. Intre timp,in Romania, Lucia Varga, ministrul apelor zice ca nu e nici un motiv de panica si Cucu Ionel doarme linistit pentru ca autoritatile au golit Portile de Fier. O sa fie jale, garantat!Cucu Ionel scrie:Dumi, masuri deja s-au luat, nu stiu cat te pricepi la fenomen dar barajele de la Portile de Fier se golesc de apa, incetul cu incetul, tocmai ptr. a prelua viitura care deja se dilueaza ca marime si ca forta, pe masura ce inainteaza.