Renegade Radio - Sezon Nou

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Genes Florin
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Renegade Radio - Sezon Nou

Mesaj de Genes Florin »

fanefish scrie:dragoi adrian este intr-un club si a participat chiar si la CN!!!!!!!!!!!!!!!!
eu nu am spus ca este clona s-au ca nu a participat la cn.
eu am spus ca fara bani nu se poate.
fie bani din sponsorizari fiedin resurse propri.
pescuitul in general poate fi facut si cu 20lei, iar cel de competitie nu poate fi facu cumai putin de 1000lei.
simplu.
nu ai bani pentru pescuitul d competitie, stai acasa.
eu nu am mai fost la pescuit anul asta si se vede, chiar se vede.
doua concursuri si o iesire pe blasova, suficient pt mine anul asta.
la anu o sa fie alta treaba... :wink:
sanatate si iarna usoara.
Balta Puiesti

Dragoi Adrian

Mesaj de Dragoi Adrian »

se pare ca nimeni nu a inteles nimic din ce am vrut sa spun...sau nu am stiu eu sa ma exprim.
cand am intrat in aceasta lume a pescuitului de competitie nu am crezut ca exista asa mari interese...am crezut ca este un sport curat, serios, fair play....dar nu a fost asa. Recunosc nu dispun de parte financiara ca sa merg la 3-4 concursuri de traditie/an(care presupun minim 1000lei taxa+nada exact cum a spus florin) in schimb am mai fost la dastea mici si anul acesta culminand cu participarea in lotul overten la CN si pescuind toate cele 3 etape. Am cheltuit bani pe nada+transport+alte cheltuieli care au depasit cu mult bugetul meu cam pt 1 an de pescuit dar la sfarsit am fost bucuros ca am RAMAS in divizia A pe munca noastra, a lotului, in cele 3 etape si am suportat in ultima etapa rasul si caterinca unora din elefantii acestui sport care treceau prin spatele standului si radeau de cantitatea de nada adusa la ultima etapa. Atat am avut resurse, atat am putut, dar am pescuit cu o daruinta atat de mare ca sa ramanem in primul esalon al carpfishing-ului decat multe alte echipe care au avut dubla/tripla cantitate de nada.

Iar acum dupa toate eforturile facute pe bani mei aia putini dar dati din suflet pt un sport care il pretuiesc enorm si pt care am facut atatea sacrificii sa imi zica Andrei,care a fost unul din promoterii pescuitului de competitie, ca mai bine stam acasa daca nu avem bani. Mi se pare ciudat ca in loc sa atraga tinerii in mediu, in natura, in spiritul competitiei el le taie din start avantul, mai ales stiind ca majoritatea traim cum traim in vremurile astea.

Nu am vrut sa supar pe nimeni cu povestioara mea, sper ca de data asta m-am facut inteles.
Si le multumesc colegilor din club/lot care m-au sustinut pe perioada CN riscandu-mi jobul de 1000 lei/luna si singura sursa de venit pt sportul care il iubesc si il pretuiesc.
CARP MANIACS TEAM

Madalin Dirla
Pescar de competitie

Mesaj de Madalin Dirla »

Bravo Adrian!!
Sti care este partea buna a lucrurilor,ei (media) nu pot trai fara noi,in schimb, noi fara ei da :wink:
Dragoi Adrian scrie:se pare ca nimeni nu a inteles nimic din ce am vrut sa spun...sau nu am stiu eu sa ma exprim.
cand am intrat in aceasta lume a pescuitului de competitie nu am crezut ca exista asa mari interese...am crezut ca este un sport curat, serios, fair play....dar nu a fost asa. Recunosc nu dispun de parte financiara ca sa merg la 3-4 concursuri de traditie/an(care presupun minim 1000lei taxa+nada exact cum a spus florin) in schimb am mai fost la dastea mici si anul acesta culminand cu participarea in lotul overten la CN si pescuind toate cele 3 etape. Am cheltuit bani pe nada+transport+alte cheltuieli care au depasit cu mult bugetul meu cam pt 1 an de pescuit dar la sfarsit am fost bucuros ca am RAMAS in divizia A pe munca noastra, a lotului, in cele 3 etape si am suportat in ultima etapa rasul si caterinca unora din elefantii acestui sport care treceau prin spatele standului si radeau de cantitatea de nada adusa la ultima etapa. Atat am avut resurse, atat am putut, dar am pescuit cu o daruinta atat de mare ca sa ramanem in primul esalon al carpfishing-ului decat multe alte echipe care au avut dubla/tripla cantitate de nada.

Iar acum dupa toate eforturile facute pe bani mei aia putini dar dati din suflet pt un sport care il pretuiesc enorm si pt care am facut atatea sacrificii sa imi zica Andrei,care a fost unul din promoterii pescuitului de competitie, ca mai bine stam acasa daca nu avem bani. Mi se pare ciudat ca in loc sa atraga tinerii in mediu, in natura, in spiritul competitiei el le taie din start avantul, mai ales stiind ca majoritatea traim cum traim in vremurile astea.

Nu am vrut sa supar pe nimeni cu povestioara mea, sper ca de data asta m-am facut inteles.
Si le multumesc colegilor din club/lot care m-au sustinut pe perioada CN riscandu-mi jobul de 1000 lei/luna si singura sursa de venit pt sportul care il iubesc si il pretuiesc.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Ba se poate si pescuit de competitie fara sa ai bani, chiar bine de tot as putea spune.....
De-a lungul timpului, o gramada de pescari tineri si talentati s-au lansat in "lumea mare" fara sa posede vreun ban :!: , doar avand norocul sa cunoasca pe cineva cu bani, dar cu mai putin talent si(sau) disponibilitate la efort. Nu dau nume, nu vreau sa deranjez pe nimeni, dar cei vechi stiu multe cazuri......

Chiar de anul acesta as putea da cateva exemple, dar nu numele sunt importante, ci faptul ca daca exista TALENT si un gram de noroc, lucrurile se pot rezolva fara prea mari investitii !

Referitor la CN, consider ca este datoria cluburilor sa sustina financiar participarea, cazarea, transportul si nada lotului, doar asa se poate face performanta ! Bine, trebuie selectati si pescarii, intr-un lot care se respecta si care le asigura TOTUL membrilor, talentul si disponibilitatea la efort trebuie sa fie primordiale... nu prieteniile, obligatiile, etc. :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Popescu Stefan

Mesaj de Popescu Stefan »

Dragoi Adrian scrie:am si eu o intrebare fara sa supar pe nimeni: de ce vreti ca in fenomen sa ramana doar cei cu "buget" si doar cei cu "experienta". De ce nu lasati si pe cei tineri si mai putin dotati financiar sa imbratiseze acest sport. De ce se pune accent doar pe banii veniti dinspre pescari?
Pentru un motiv foarte simplu; respectivii și-au făcut din încasarea banilor voștri un modus vivendi. Ce s-ar face fără banii voștri? Acest sport a fost transformat de către unii într-o afacere personală, beneficiind de credulitatea voastră. Într-un final o să constatați unde vă este locul pentru a readuce acest sport acolo unde îi este la rândul lui locul. Mai bine mai târziu decât niciodată. Și ține minte; cine nu cască ochii, cască punga.

zemo

Mesaj de zemo »

tu du-te dupa copos si giovani becali, ca acolo ti-e locul ! cat tupeu ai sa mai apari pe crapmania du-te ce mu.e ti-ai luat pe aici si dupa ce ti-ai demonstrat neputinta. eunucule ! :twisted:

Popescu Stefan

Mesaj de Popescu Stefan »

zemo scrie:tu du-te dupa copos si giovani becali, ca acolo ti-e locul ! cat tupeu ai sa mai apari pe crapmania du-te ce mu.e ti-ai luat pe aici si dupa ce ti-ai demonstrat neputinta. eunucule ! :twisted:
Măi zeamă,
Într-o chestie de care zici tu, contează cine o dă pe aia ultimă. :lol: :lol: :lol: :lol:

Genes Florin
pescar de competitie

Mesaj de Genes Florin »

[quote="Madalin Dirla"]Bravo Adrian!!
Sti care este partea buna a lucrurilor,ei (media) nu pot trai fara noi,in schimb, noi fara ei da :wink:

madaline,se poate trai si fara pescari de competitie.
Daca vrei exemple iti dau mii...
daca aminteles eu bine"media"=magazine, producatori etc?
Balta Puiesti

Madalin Dirla
Pescar de competitie

Mesaj de Madalin Dirla »

Florine,cand am zis "media" ma referam la PV-TV,F&H,Aventuri la Pescuit,PPT,Pescar Modern,etc.

Genes Florin scrie:
Madalin Dirla scrie:Bravo Adrian!!

Genes Florin
pescar de competitie

Mesaj de Genes Florin »

Madalin Dirla scrie:Florine,cand am zis "media" ma referam la PV-TV,F&H,Aventuri la Pescuit,PPT,Pescar Modern,etc.

Genes Florin scrie:
Madalin Dirla scrie:Bravo Adrian!!

scuze...
Balta Puiesti

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”