Renegade Radio - Sezon Nou

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
RSC
Pescar de competitie

Re: Renegade Radio - Sezon Nou

Mesaj de RSC »

Intreruperile si fasaitul ala sunt deranjante...really... :wink:
"Keep it simple!"

Alexandru Mihai
pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de Alexandru Mihai »

tibi_m scrie:
ionescu marian m scrie:avand in vedere sezonul competitional abia incheiat, cu peste 40 de podiumuri Green Lache, reprezentantii de frunte ai clubului Iulian si George, ar trebui invitati la RR sa ascultam si parerea lor despre carpfishing
Voi tine cont de sugestie, si ii voi invita cat de curand
Daca cei doi vor fi invitati am si eu o intrebare:

Cum ati abordat dpdv al pescuitului finala Campionatului National 2011?...nada...tehnica de pescuit...orele de somn...
''Daca mintea iti este oarba ochii sunt inutili.''

Anthony Hopkins

ionescu marian m
Pescar de competitie

Mesaj de ionescu marian m »

Alexandru Mihai scrie:
tibi_m scrie:
ionescu marian m scrie:avand in vedere sezonul competitional abia incheiat, cu peste 40 de podiumuri Green Lache, reprezentantii de frunte ai clubului Iulian si George, ar trebui invitati la RR sa ascultam si parerea lor despre carpfishing

Cum ati abordat dpdv al pescuitului finala Campionatului National 2011?...nada...tehnica de pescuit...orele de somn...

DACA VOR FI INVITATI E POSIBIL SA AFLAM :lol: :lol: :lol: :lol:

vioril

Mesaj de vioril »

Maxx , daca vor spune ceea ce tu vrei sa auzi (sau adevarul ) ,cu ce te va incalzi ? mergi si tu la tribunal ? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

nu are rost frate , o vorba din batrani spune : MORTII CU MORTII , VII CU VII .

nu vezi ca anul acesta cand 95% dintre cluburile participante la CN au luat masuri , s-a ajuns la tribunal .

mie nu-mi ramane decat sa ma intorc la bambine, bombe , catch&porbagaj , etc . 8) 8) 8)
catch & release DOAR DACA E CAZUL

RSC
Pescar de competitie

Mesaj de RSC »

Horatiu Malaele:

"Trecut de cacat am avut, prezent de cacat avem, bine ca nu avem nici un fel de viitor"

...se pare ca e adevarat si in pescuit...
"Keep it simple!"

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

Alexandru Mihai scrie:
tibi_m scrie:

..........

Max am scris de cel putin zece ori ...

Special pentru tine mai scriu odata cu totul ca orice/as scrie tot nu cred unii ...

Am avut un lot tanar cu pescari fara experienta dar la Darvari ne/am clasat bine dupa ce am facut strategia buna / .....eu . Cu mult noroc si cu o strategie bine pusa la punct am iesit la ambele manse pe Darvari pe podium .La Tancabesti stiam dinainte ca sansele sunt reduse si ca este greu sa te lupti cu niste loturi care cunosc bine balta .Inafara de mine si George care pescuisem cu doi ani in urma nu mai aveam pe nimeni in lot sa cunoasca balta . Toata nada la Darvari a fost facuta de sponsorul nostru Bogdan Dragan dar la finala tinand cont ca eram rivali ne/am facut singuri bilele din ce stiam noi ca merge pe balta in urma cu doi ani ...adica squid/capsuna dulci :lol: .

Prima greseala era deja facuta si a doua a fost ca si eu si George am intrat in stand si am lasat manageri fara experienta sa ne ghideze .Cum noi ghidam lotul din telefon in urma constatarilor facute de noi in stand ,am dat ordin sa nu mai nadeasca nimeni cu bile si sa pescuim la interceptie adica la tzacaneala . Observasem ca pestele nu se hraneste bine si unde am nadit mult nu am mai prins .....si uite asa am facut a treia greseala .La inceput ne/a mers bine aceasta strategie dar cand a inceput sa pape pestele bine ne/a prins cu paturile de nada goale si ne/a fugit pestele din fata .La noi in stand nu am mai prins aproape nimic dupa ce s/a mutat pestele in larg ca nu reuseam sa/l tragem peste randurile de butuci din apa . Am incercat fel de fel de strategii cu plumb sa cada instant ,sa nu trag de peste ,etc ,etc dar din 6 pesti daca reuseam sa scot unul afara .Cei din dreapta noastra nadise departe si la 80 de metrii unde prindeam la inceput nu a mai tras deloc dupa prima zi de concurs .Din greseala in greseala ne/am dus la vale si am iesit ultimii . Ce mi sa parut mie ciudat a fost valva facuta dupa, de parca eram nu stiu ce lot vechi si valoros care erau maestrii ai lacului tancabesti si am iesit ultimii ....cand noi eram un lot fara experienta mai ales de tancabesti .Dupa aceasta intamplare m/am inscris la toate concursurile pe tancabesti sa vad unde am gresit si ce era de facut si chiar am castigat vre/o doua ......prea tarziu ,....raul era facut deja :wink:

ps. Numai o minte bolnava poate crede inca ca nu am vrut sa pescuim si ca am vrut sa iesim ultimii.
pot jura oricand cu mana pe biblie ...pe orice ca suntem nevinovati si isteria cu stat capra a plecat de la cei care nu au gasit alta scuza la infrangerea suferita si a gasit o scuza la neputinta lor . Oricum am avut reclama destula si le multumesc pe acesta cale tuturor scenaristilor :lol: o zi buna :wink:

postez de pe telefon si poate mai sunt greseli ..... :?:
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

ionescu marian m scrie:avand in vedere sezonul competitional abia incheiat, cu peste 40 de podiumuri Green Lake, reprezentantii de frunte ai clubului Iulian si George, ar trebui invitati la RR sa ascultam si parerea lor despre carpfishing
............

am fost invitati dar stiam ca suntem carne de tun si in loc sa vorbin de scoala de pescuit care a generat multe echipe de competitie, ne ia cu capra :oops: si mistouri .....promit ca vin la emisiune in decembrie ....cu capra :lol: :lol:

tibi_m

Mesaj de tibi_m »

petre iulian scrie:
ionescu marian m scrie:avand in vedere sezonul competitional abia incheiat, cu peste 40 de podiumuri Green Lake, reprezentantii de frunte ai clubului Iulian si George, ar trebui invitati la RR sa ascultam si parerea lor despre carpfishing
............

am fost invitati dar stiam ca suntem carne de tun si in loc sa vorbin de scoala de pescuit care a generat multe echipe de competitie, ne ia cu capra :oops: si mistouri .....promit ca vin la emisiune in decembrie ....cu capra :lol: :lol:
Iulica:
Nu cred ca am invitat vreodata pe cineva ca sa fie luat la misto sau ca sa devina carne de tun.
Nu cred ca vreodata ti-am pus tie sau altui membru GL vreo intrebare la misto.
Va astept asadar in decembrie cu capra sau cu plugusorul :)

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

nu ma referam la voi /tine din staff :wink:

tibi_m

Mesaj de tibi_m »

Astazi de la ora 19:00 La Carpfishing Radio Show, invitati Radu Badica si Iohann Kraus
Va asteptam

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”