Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Daca cei doi vor fi invitati am si eu o intrebare:tibi_m scrie:Voi tine cont de sugestie, si ii voi invita cat de curandionescu marian m scrie:avand in vedere sezonul competitional abia incheiat, cu peste 40 de podiumuri Green Lache, reprezentantii de frunte ai clubului Iulian si George, ar trebui invitati la RR sa ascultam si parerea lor despre carpfishing
Alexandru Mihai scrie:Daca cei doi vor fi invitati am si eu o intrebare:tibi_m scrie:Voi tine cont de sugestie, si ii voi invita cat de curandionescu marian m scrie:avand in vedere sezonul competitional abia incheiat, cu peste 40 de podiumuri Green Lache, reprezentantii de frunte ai clubului Iulian si George, ar trebui invitati la RR sa ascultam si parerea lor despre carpfishing
Cum ati abordat dpdv al pescuitului finala Campionatului National 2011?...nada...tehnica de pescuit...orele de somn...
..........Alexandru Mihai scrie:Daca cei doi vor fi invitati am si eu o intrebare:tibi_m scrie:Voi tine cont de sugestie, si ii voi invita cat de curandionescu marian m scrie:avand in vedere sezonul competitional abia incheiat, cu peste 40 de podiumuri Green Lache, reprezentantii de frunte ai clubului Iulian si George, ar trebui invitati la RR sa ascultam si parerea lor despre carpfishing
Cum ati abordat dpdv al pescuitului finala Campionatului National 2011?...nada...tehnica de pescuit...orele de somn...
............ionescu marian m scrie:avand in vedere sezonul competitional abia incheiat, cu peste 40 de podiumuri Green Lake, reprezentantii de frunte ai clubului Iulian si George, ar trebui invitati la RR sa ascultam si parerea lor despre carpfishing
Iulica:petre iulian scrie:............ionescu marian m scrie:avand in vedere sezonul competitional abia incheiat, cu peste 40 de podiumuri Green Lake, reprezentantii de frunte ai clubului Iulian si George, ar trebui invitati la RR sa ascultam si parerea lor despre carpfishing
am fost invitati dar stiam ca suntem carne de tun si in loc sa vorbin de scoala de pescuit care a generat multe echipe de competitie, ne ia cu caprasi mistouri .....promit ca vin la emisiune in decembrie ....cu capra
![]()