RSC, fara aluzii la preocupari adolescentine, suntem oameni maturi si responsabili (sper).RSC scrie:andrei vladeanu scrie:... iata un exemplu elocvent de manuire![]()
ps: Andrei Vladeanu...tu ce clona manuiesti:lol: ? ...sau tu te manuiestisingur
?

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
RSC, fara aluzii la preocupari adolescentine, suntem oameni maturi si responsabili (sper).RSC scrie:andrei vladeanu scrie:... iata un exemplu elocvent de manuire![]()
?
RSC scrie:Andrei Vladeanu, de straja Crapmaniei!andrei vladeanu scrie:... iata un exemplu elocvent de manuirea unei clone
este vorba de robert 82, care posteaza in urma cu cateva minute.... Andrei Vladeanu, (prea) vigilent la portile forumului!
![]()
?
gabi1 scrie:RSC, fara aluzii la preocupari adolescentine, suntem oameni maturi si responsabili (sper).RSC scrie:andrei vladeanu scrie:... iata un exemplu elocvent de manuire![]()
?
Vladut Mateianu scrie:RSC scrie:Andrei Vladeanu, de straja Crapmaniei!andrei vladeanu scrie:... iata un exemplu elocvent de manuirea unei clone
este vorba de robert 82, care posteaza in urma cu cateva minute.... Andrei Vladeanu, (prea) vigilent la portile forumului!
![]()
?
Acum am inteles si eu cine era de fapt deranjat de clone......Ce manipulare.....
Io recunosc frate. Am fost Miyagi si m-am sucitgabi1 scrie:AV, daca recunostiai o bila alba, sunt altii care nici macar nu recunosc turnati in fapt, chiar daca ar avea scuza provocarii sau ca este mai igienic.
ce sa recunosc?gabi1 scrie:AV, daca recunostiai o bila alba, sunt altii care nici macar nu recunosc turnati in fapt, chiar daca ar avea scuza provocarii sau ca este mai igienic.
Da, eu !andrei vladeanu scrie:eu sunt de acord ca adminul forumului sa-mi posteze tabloul cu id-urile de la care postez, iar in acest mod sa se vada daca am clone sau nu. e simplu.RSC scrie: ps: Andrei Vladeanu...tu ce clona manuiesti:lol: ?
se mai incumeta cineva?