REVOLUTIA CLONELOR

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns

Doriti eliminarea clonelor de pe Crapmania?

Da
114
90%
Nu
13
10%

Voturi totale: 127

Andrei Popescu
Partener Crapmania.ro

Re: REVOLUTIA CLONELOR

Mesaj de Andrei Popescu »

Vladut Mateianu scrie:
toto `U`C scrie:

Asta este penibila cu deranjeaza doar pe cine nu beneficeaza de ele. Pt mine este sub demnitatea mea sa am clona.
Pe utilizatori acestui forum vad ca ii deranjeaza intr o majoritate covarsitoare.
La alt topic, pe majoritatea pescarilor i-a deranjat faptul ca s-a marit taxa de pescuit pe MV2. In tara, pe majoritatea romanilor ii deranjeaza ca se scumpeste benzina. Se numeste realitate !

Nu siu cine este asa deranjat, dar Dan, administratorul site-ului , a cerut exemple concrete si a anuntat ca va lua masuri. Logarea cu buletinul insa nu cred ca este posibila.... :mrgreen:
Vad ca deja am inceput sa primesc MP. Am inteles ca deocamdata nu se poate face nimic. Uite o solutie pana va gasi Dan alte, oricum iarna este lunga si ne plictisim.
Eu vin la Dan cu eseri care ii primesc pe MP.
Dan ii verifica si eu iau print screen cu fiecare.
Le postam pe forum.
De ex: (repet pur intamplator) cum ai zis u ca printr o cautare la nickul tau ar aparea 10 useri, prieteni, baieti care muncesc la firma, normal majoritatea dintre noi useri ar trebui sa ii cunoastem si ii luam la fiecare prin eliminare.
Si tot asa unde exista banuieli.
Pesti, nu povesti !!!

http://www.meetcarp.ro
http://www.bestfivecarp.com
http://www.cpk.ro

Nume utilizator schimbat din toto `U`C

Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Mesaj de Vladut Mateianu »

toto `U`C scrie: Miere un print screen cu userul Doctorul se poate?
II rog pe toti useri care au banuieli referitoare la uni useri (clone) sa imi trimita Mp cu ele , voi merge personal la Miere cu sa le verific si voi veni cu rezultatele.
Totusi sa nu exageram. Sunt informatii confidentiale pe care le poate afla doar administratorul sau proprietarul siteului, cine doreste poate face plangere direct pe PM la admin si va primi (sau nu) solutionarea.
Este foarte simplu. Si este valabil ptr toti userii, inclusiv ptr Toto'UC...
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

toto `U`C scrie:
Vad ca deja am inceput sa primesc MP. Am inteles ca deocamdata nu se poate face nimic. Uite o solutie pana va gasi Dan alte, oricum iarna este lunga si ne plictisim.
Eu vin la Dan cu eseri care ii primesc pe MP.
Dan ii verifica si eu iau print screen cu fiecare.
Le postam pe forum.
De ex: (repet pur intamplator) cum ai zis u ca printr o cautare la nickul tau ar aparea 10 useri, prieteni, baieti care muncesc la firma, normal majoritatea dintre noi useri ar trebui sa ii cunoastem si ii luam la fiecare prin eliminare.
Si tot asa unde exista banuieli.
In ce calitate vi tu la Dan ? Ca avocat al poporului ? Baga-ti mintiile in cap, nu iti place forumul, nu intri si gata ! :twisted: Nu vrei cumva si detalii despre nevestele noastre ?
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Dan Mateianu
Site Admin
Puncte: 300

Mesaj de Dan Mateianu »

da, utilizatorul "Doctorul" nu este clona. Nu mai sunt alti utilizatori care au postat de pe ip-ul lui, desi de multe ori are ip dinamic. Nu este conform regulilor forumurilor sa fac public ip-urile cuiva, insa daca sunt semne de intrebare - se poate arata live oricand, ptr amatori.

Doru Voican

Mesaj de Doru Voican »

Dan Mitranescu scrie:Pot sa spun ca sunt unul care a "suferit" mult de pe urma clonelor.
Uite ce-mi face "doctorul" pe topicul cu "podiumuri pentru MTX14" ...
Aloo, domnu paracios, plangacios, mai subtire cu smiorcaiala, ca nu v-am jignit, injurat sau ofensat!
Pur si simplu nu am fost de acord cu o afirmatie cam mincinoasa. Dar se pare ca adevarul doare si nu suportati ca cineva sa va atraga atentia. Va considerati peste pescarii muritori? sau doriti o statuie pt inventii?
Daca se dovedeste ca sunt clona sa ma baneze instantaneu, dar daca nu, aveti curajul sa deschideti un topic unde va cereti scuze oficial? Ca sa nu va dau in judecata pt calomnie, nu de alta dar tot e la moda. :lol:

P.S. se pare ca am postat odata cu adminul.
Nume utilizator schimbat din Doctorul in Doru Voican

Dan Mateianu
Site Admin

Mesaj de Dan Mateianu »

Doctorul scrie:
Dan Mitranescu scrie:Pot sa spun ca sunt unul care a "suferit" mult de pe urma clonelor.
Aloo, domnu paracios, plangacios, mai subtire cu smiorcaiala, ca nu v-am jignit, injurat sau ofensat!
Pur si simplu nu am fost de acord cu o afirmatie cam mincinoasa. Dar se pare ca adevarul doare si nu suportati ca cineva sa va atraga atentia. Va considerati peste pescarii muritori? sau doriti o statuie pt inventii?
Daca se dovedeste ca sunt clona sa ma baneze instantaneu, dar daca nu, aveti curajul sa deschideti un topic unde va cereti scuze oficial? Ca sa nu va dau in judecata, nu de alta dar e la moda. :lol:

@Doctorul,

Va rog totusi sa incetati cu aceste atacuri la adresa membrilor forumului Crapmania.ro.

Doru Voican

Mesaj de Doru Voican »

Sa-si ceara scuze public, ca nu l-am injurat, ofensat, jignit, niciodata pana nu m-a acuzat de clonare. Am purtat o discutie civilizata pe p.m. ca sa nu-i stric topicul si dupa ce ca mi-a data peste nas, ma si acuza degeaba. Sau trebuie obligatoriu sa fiu de acord cu tot ce posteaza el? Nu e forum unde sa-ti dau cu parerea?

Dan Mateianu
Site Admin

Mesaj de Dan Mateianu »

Doctorul scrie:Sa-si ceara scuze public, ca nu l-am injurat, ofensat, jignit, niciodata pana nu m-a acuzat de clonare. Am purtat o discutie civilizata pe p.m. ca sa nu-i stric topicul si dupa ce ca mi-a data peste nas, ma si acuza degeaba. Sau trebuie obligatoriu sa fiu de acord cu tot ce posteaza el? Nu e forum unde sa-ti dau cu parerea?
tocmai despre asta se discuta aici. Va rugam sa va prezentati si apoi nu este nicio problema.

In calitate de administrator al acestui site, va rog public, sa incetati cu atacurile la adresa utilizatorului Dan Mitranesc.

Doru Voican

Mesaj de Doru Voican »

Domnule, si daca ma prezint cu numele meu se schimba ceva? Intreb si eu...
Cum pot asa foarte bine sa dau un nume fals.
Pana la urma 90% din useri folosesc un nick, nu numele real.

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

Doctorul scrie:
Daca se dovedeste ca sunt clona sa ma baneze instantaneu, dar daca nu, aveti curajul sa deschideti un topic unde va cereti scuze oficial? Ca sa nu va dau in judecata pt calomnie, nu de alta dar tot e la moda. :lol:

Tu tot ce ai de pierdut este banarea unui cont.
In rest poti sa "educi " pe toata lumea .
Eu nu suport sa-mi atraga atentia persoane fara identitate. Gresesc ?

Ce nu inteleg este altceva : Cum poti ?

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”