Vad ca deja am inceput sa primesc MP. Am inteles ca deocamdata nu se poate face nimic. Uite o solutie pana va gasi Dan alte, oricum iarna este lunga si ne plictisim.Vladut Mateianu scrie:La alt topic, pe majoritatea pescarilor i-a deranjat faptul ca s-a marit taxa de pescuit pe MV2. In tara, pe majoritatea romanilor ii deranjeaza ca se scumpeste benzina. Se numeste realitate !toto `U`C scrie:
Asta este penibila cu deranjeaza doar pe cine nu beneficeaza de ele. Pt mine este sub demnitatea mea sa am clona.
Pe utilizatori acestui forum vad ca ii deranjeaza intr o majoritate covarsitoare.
Nu siu cine este asa deranjat, dar Dan, administratorul site-ului , a cerut exemple concrete si a anuntat ca va lua masuri. Logarea cu buletinul insa nu cred ca este posibila....
Eu vin la Dan cu eseri care ii primesc pe MP.
Dan ii verifica si eu iau print screen cu fiecare.
Le postam pe forum.
De ex: (repet pur intamplator) cum ai zis u ca printr o cautare la nickul tau ar aparea 10 useri, prieteni, baieti care muncesc la firma, normal majoritatea dintre noi useri ar trebui sa ii cunoastem si ii luam la fiecare prin eliminare.
Si tot asa unde exista banuieli.