Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
florine, de unde ai scos-o pe asta ???...de la rubrica "din adancul gandirii" ???Genes Florin scrie:Aici sa ajuns. Cei care sunt de alta părere s-au au opini diferite au ajuns sa fireasca râul între-un mod chiar de neimaginat.
Mă așteptăm ca aceste sărbători sa aducă putina liniște in aceasta breasla a Pescarilor, de unde...???
Nea Cornele, greșeli fac deoarece scriu de pe tel, pe de alta parte sunt sigur ca orgoliile si dusmania fata de AV( Andrei Vladeanu) nu se vor stinge.cornelserbu scrie:florine, de unde ai scos-o pe asta ???...de la rubrica "din adancul gandirii" ???Genes Florin scrie:Aici sa ajuns. Cei care sunt de alta părere s-au au opini diferite au ajuns sa fireasca râul între-un mod chiar de neimaginat.
Mă așteptăm ca aceste sărbători sa aducă putina liniște in aceasta breasla a Pescarilor, de unde...???
ce ai baut inainte ca vad ca ai uitat si de gramatica pe care o respecti atat de bine in poezii ?![]()
![]()
![]()
eu nu pot sa cred ca sa ajuns ca rivali sa fireasca moartea lui av...bine, acum ar mai fi o intrebare...ce e av ?![]()
nu uita totusi, somnul ratiunii zamisleste monstrii
de la orgolii si dusmanie pana la a vrea moartea cuiva e cale lunga...ce dracu' ati luat-o razna ?Genes Florin scrie:Nea Cornele, greșeli fac deoarece scriu de pe tel, pe de alta parte sunt sigur ca orgoliile si dusmania fata de AV( Andrei Vladeanu) nu se vor stinge.
Doar un om resetat gândește ca mine.
Iarna starneste monstri
Trebuie sa mai consum mult alcool sa va vad impacaticornelserbu scrie:de la orgolii si dusmanie pana la a vrea moartea cuiva e cale lunga...ce dracu' ati luat-o razna ?Genes Florin scrie:Nea Cornele, greșeli fac deoarece scriu de pe tel, pe de alta parte sunt sigur ca orgoliile si dusmania fata de AV( Andrei Vladeanu) nu se vor stinge.
Doar un om resetat gândește ca mine.
Iarna starneste monstri
tu esti resetat, eu sunt elefant...asta-i situatia, important e ca acum stim cu totii ce suntem
Moare lumea chear de fricaVladut Mateianu scrie:moare lumea, moare, moare,
ca andrei are valoare !!!!!!!!!![]()
Cine nu mai are zilecornelserbu scrie:pai, hotarati-va, cine moare ?