s-a dezghetat pe undeva ?

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
arsinel
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: s-a dezghetat pe undeva ?

Mesaj de arsinel »

Era vorba de o populare TURBO :lol: :lol: :lol:
Divizia de Lupi a Clubului Sportiv
Personal Best 23,650KG - MV2 / 2020

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Eu vad ca se vede un film despre o populare in conditiile de care dispune fiecare, chiar nu inteleg de ce va doare sufletul atit de tare ???
Chiar nu stiti ca oamenii sunt diferiti din mai multe puncte de vedere???
S-au daca ati vazut pe nu stiu ce balta o populare de 5 stele ar trebuii sa faca toata lumea asa ???
Asta ar insemna ca la mare toata lumea ar trebui sa merga la 5 stele nu la 2-3-4 stele cam asta e diferenta , fiecare dupa buget.
Asa si la popularile cu peste , esentialul este ca se populeaza pentru a putea oferi celor care merg la pescuit pe acea balta ceva peste incit sa fie toata lumea multumita . Eu nu cred ca atunci cind mergi la o balta la pescuit intrebi cum s-a facut popularea la voi ??? Cu topoganu sau cu ceolofanul ???
AAAA daca e facuta popularea cu ceolofanul nu stau sa pescuiesc pe acea balta .
Cunosc eu destule balti in care popularea se face ca la carte si nu se prinde nimic .

DumiD
Pescar de competitie

Mesaj de DumiD »

popescu59 scrie:Eu vad ca se vede un film despre o populare in conditiile de care dispune fiecare, chiar nu inteleg de ce va doare sufletul atit de tare ???
Chiar nu stiti ca oamenii sunt diferiti din mai multe puncte de vedere???
S-au daca ati vazut pe nu stiu ce balta o populare de 5 stele ar trebuii sa faca toata lumea asa ???
Asta ar insemna ca la mare toata lumea ar trebui sa merga la 5 stele nu la 2-3-4 stele cam asta e diferenta , fiecare dupa buget.
Asa si la popularile cu peste , esentialul este ca se populeaza pentru a putea oferi celor care merg la pescuit pe acea balta ceva peste incit sa fie toata lumea multumita . Eu nu cred ca atunci cind mergi la o balta la pescuit intrebi cum s-a facut popularea la voi ??? Cu topoganu sau cu ceolofanul ???
AAAA daca e facuta popularea cu ceolofanul nu stau sa pescuiesc pe acea balta .
Cunosc eu destule balti in care popularea se face ca la carte si nu se prinde nimic .
pai eu unul radeam de lolek si bolek care tineau folia si s-au trezit cu pestii pe ei.nu imi pasa ca faceti populari cu toboganul sau cu folia,bine ca le faceti...si nu am fost critic nici la calitatea sau cantitatea pestilor,este treaba dumitale cu ce si cu cat iti populezi balta.filmarea este amuzanta.am fost la o nunta la un var si cand le-a adus tortul la 4 s-a impiedicat ospatarul si a dat cu tortul pe jos.toata lumea radea de se strica mai putin mirii.dumneata esti pe post de mireasa acum,ti-a stricat tortul,dar lasa-ne pe noi sa radem in continuare.

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Hai sa mai lamurim inca o data problema , eu sunt un simplu consumator al acestei balti. Am abonament si eu si fiul meu pe aceasta balta NIMIC MAI MULT .
Unii se intreaba de ce tin partea acestei balti? Simplu , am prins anul trecut 2011 destul peste si destul de mare asta daca somnul de 38 de kg sau crapul de 14 kg sau ctenul de 13,5 kg spune ceva . In rest nu ma intereseaza problemele adminsitratorului baltii cu terte persoane , pe mine unul ma tratat cu respect si de aceea si anul 2012 am achitat abonamentul pe aceasta balta .Cum sa nu achiti un abonamnet cind ti se ofera loc garntat de pescuit la orice ora din zi sau noapte si poti pescuii cite ore sau zile doresti . Dupa ce am vazut ce conditii sunt puse de anumite balti pentru abonati am considerat ca aici sunt tratat cu mult respect si am un loc de pescuit numai si numai pentru abonati pe care nu pot pecui decit cei care detin abaonamente.
Pentru cine vrea sa se convinga il invit la aceasta balta sa vada locul meu de pescuit dotat cu foisor cu masa si canapele din lemn unde pe toti peretii sunt prinse poze de la toate partidele mele de pescuit .Nu cred ca vreun pescar ar putea refuza asemenea oferta.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”