Cu scuzele de rigoare am sa deschid acest topic de pe telefon, la rugamintea unui frate de-al nostru, care m-a sunat si mi-a cerut sprijinul dezvoltarii unei campanii de ajutorare a altui confrate, comandant al garzii nationale, pentru care statul asta se dovedeste inca odata neputincios. Mai concret, baiatul a fost operat pe creier de unde i s-a extirpat o tumora si are nevoie de recuperare prin fizioterapie, daca am inteles eu bine. Intrucat s-au imprumutat si la banci si nu mai au alte posibilitati sa-i finalizeze interventiile medicale, atat familia sa cat si rudele au apelat si la noi. Avand ceva experiente anterioare in organizarea unor colecte, tot pentru frati de-ai nostrii si nu numai, mi s-a cerut si mie sa ma implic insa renuntand definitiv la mizeria aia de site pescuitul.ro am ales sa fac public intentiile de sprijin pe forum aici.Singura problema e ca detaliile si contul sunt expuse acolo si nu le-am putut transfera cu telefonul.
Totodata vreau sa multumesc inca odata si promit ca o voi face de fiecare data cand va fi posibil, firmei Claumar pentru modul in care ne-a ajutat in cazul Pauletta. Domnul Popa Senior, de doua ori mi-a dat bani destul de multi, fara sa ma cunoasca pe-atunci si nici pe Paul, avand incredere oarba in mine.
Tot respectul din partea mea si a prietenilor mei, pescari si ei Magazinului CLAUMAR.
Avem ocazia sa dovedim,ficare dintre noi, ca putem sa dam dovada de intelegere si de omenie atunci cand situatia o cere.
Orice contributie cat de mica conteaza.
Putin de la multi inseamna mult.
Sunt convins ca vom putea dovedii ca suntem o comunitate careia ii pasa si care are puterea sa salveze vieti.
Am putea sa ranuntam un pic de la atentia pe care o acordam tuturor tampeniilor si sa ne gandim la salvarea unei vieti. Viata unui semen de-al nostru. Atunci cand vrem s-o facem poate ca nu avem ce sa mai sau ce sa salvam. E o oportunitate prin care fiecare poate sa faca ceva pentru el si impreuna pentru un strain. Ganditi-o in felul vostru insa nu treceti cu vederea ca e un caz real.
Suferinta o pot intelege in intregime doar persoanele care trec prin asa ceva,dar cu ajutorul celor care au o inima buna si dau dovada de solidaritate se poate sa ajutam un om aflat la suferinta sa treaca si peste ultimul obstacol(banii).
Impreuna oameni buni putem ajuta acest baiat sa se puna pe picioare.
Mii de multumiri oamenilor care s-au implicat si nu au ramas indiferenti.
Greu sa privesti fotografii ca asta sau cele de la concurs si sa te gandesti ca a fost scobit in cap si ca nu mai poate sa tina nici macar un feeder in mana daramite sabia de antrenament.
Incredibil, acum vad topicul. Marcu, a.k.a Nasu* dintr-un munte de om sa devina...
Vom ajuta si noi cu ce putem, voi incerca sa coalizez inca vreo cativa care il cunosc.
Semper fidelis!