Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
gabi1 scrie:Lucian, ai un discurs cam criptic, daca ai ceva informatii pe care lumea nu le stie da-i drumul.![]()
Fii mai Lucian explicit, sau da vina pe caldura cand vorbeste gura fara tine. Ce foc, care fum, ziiiiiii odata nu o mai lalai !!Papiu Lucian scrie:NU era vorba de organizare ci de ce s-a intimplat.Suspiciunile nu le poti opri niciodata, dar parca sint prea multe si de unde N-ui foc nu iese fum,Pe cei care ma fac nesimtit ii rog sa-si masoare cuvintele si sa pastreze o anumita decenta,probabil ca nu am cocnit valizele in gara cin am mers in armata.
Nici tu nu ti ai incurcat firele cu un vecin de stand in aceasta competitie,cuvintele le masor in functie de ineptiile scoase de acea persoana.Papiu Lucian scrie:NU era vorba de organizare ci de ce s-a intimplat.Suspiciunile nu le poti opri niciodata, dar parca sint prea multe si de unde N-ui foc nu iese fum,Pe cei care ma fac nesimtit ii rog sa-si masoare cuvintele si sa pastreze o anumita decenta,probabil ca nu am cocnit valizele in gara cin am mers in armata.
Ti-a bagat cineva aiureli in cap, hai sa-ti spun eu cum se face treaba smechereste(la d-ale noastre)Papiu Lucian scrie:Nici tu nu ti ai incurcat firele cu un vecin de stand in aceasta competitie,cuvintele le masor in functie de ineptiile scoase de acea persoana.
Nu ai cum sa intelegi acest lucru deoarece nici tu nu te ai tinut de caramida la cutremur cu participantii acestui concurs si mai ales cu organizatorii.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ce s-a intamplat mai precis?Poate sti tu mai multe decat noi cei care am fost acolo.
Numai pescarii incepatori i-si incurca firele cu vecinii de stand, eu sigur nu i-mi voi incurca firele niciodata cu creun vecin de stand acolo. La cutremur poate nici nu erai venit pe lume? cine stie?Cei care au fost acolo spun ca s-a ridicat nivelul la apa in timpul concursului? or avea dreptate? Daca s-a ridicat apa cine era favorizat si cine nu?
Asa am avut si eu impresia si asa a fost,daca te uitai mai bine pe poze,grilajul de la calugar a fost obturat cu mizerie,in momentul in care s-a ridicat aceasta "problema" Gabi Calota personal s-a dus cu un angajat al administratiei si a curatat acel grilaj.Daca cineva se astepta ca nivelul apei sa revina la cel initial ,imediat....se inseala amarnic.A revenit nivelul apei si nu a fost nici un dezavantaj pentru o echipa sauechipe anume.Si cu acest lucru cred se poate pune punct acestui subiect care nu face altceva decat sa umbreasca reusita colosala a concursului.PUNCTPapiu Lucian scrie:Nici tu nu ti ai incurcat firele cu un vecin de stand in aceasta competitie,cuvintele le masor in functie de ineptiile scoase de acea persoana.
Nu ai cum sa intelegi acest lucru deoarece nici tu nu te ai tinut de caramida la cutremur cu participantii acestui concurs si mai ales cu organizatorii.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ce s-a intamplat mai precis?Poate sti tu mai multe decat noi cei care am fost acolo.
Numai pescarii incepatori i-si incurca firele cu vecinii de stand, eu sigur nu i-mi voi incurca firele niciodata cu creun vecin de stand acolo. La cutremur poate nici nu erai venit pe lume? cine stie?Cei care au fost acolo spun ca s-a ridicat nivelul la apa in timpul concursului? or avea dreptate? Daca s-a ridicat apa cine era favorizat si cine nu?
Asta-i o tampenie ! Apa a crescut ptr. ca s-a infundat grilajul de la deversor cu tot felul de resturi de stuf, cocioace, etc.! Dupa curatarea lui apa a scazut ! Am facut poze la deversor cand a inceput concursul si in momentul in care s-a curatat . In nici un moment al concursului nu s-a umblat la vaneti ! Vlad a vorbit si cu cei de la Ponton 0 sa puna un semn, apoi si cu Radu Morar sa fie atent la nivelul apei care poate fi urmarit de la Pontonul 2, folosind ca reper bara cornier de la Pontonul 3. In momentul cand apa a crescut Vlad a verificat deversorul si a vazut ca se infundase grilajul ! A anuntat ca trimite un om sa-l curete si ca vrea sa fie de fata un arbitru si un fotograf . La noi oricum ai da-o, fie ca apa scade fie ca apa creste, tot timpul cineva va fi nemultumit ... basca, uneori se arata nemultumiti cei care sunt favorizati de situatie ! Apa n-a crescut si n-a scazut nici mult, nici brusc ... grilajul s-a infundat seara si dimineata a fost curatat (sunt poze in topicul dedicat, la pag. 7) !Papiu Lucian scrie:.....Cei care au fost acolo spun ca s-a ridicat nivelul la apa in timpul concursului? or avea dreptate? Daca s-a ridicat apa cine era favorizat si cine nu?