Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
pai ce ai vrea sa afli?RazvanG scrie:Intreb si eu deoarece mai este o luna si ceva si vad ca nu s-a postat nimic.
Organizatorii sa ne spuna si noua ceva,in limita timpului disponibil pe care I'll au,sa stim daca ne organizam pe baza acestui eveniment,sau ne cautam alte concursuri.
RazvanG scrie:Intreb si eu deoarece mai este o luna si ceva si vad ca nu s-a postat nimic.
Organizatorii sa ne spuna si noua ceva,in limita timpului disponibil pe care I'll au,sa stim daca ne organizam pe baza acestui eveniment,sau ne cautam alte concursuri.
Cam ce ar mai fi de discutat Razvan ? Ai toate detaliile la anuntul concursului.... concursul se desfasoara conform planului, sunt achitate toate avansurile !Vladut Mateianu scrie:BEST TEAM CUP
ORGANIZATOR : LOTURILE PARTICIPANTE.
PERIOADA : 24-27 APRILIE 2014
LOTURI PARTICIPANTE : 8
Vladute,nu am dat in tine cu intrebarea,am vrut sa aflu de la mai multe loturi sau organizatori,daca se mai tine ceva ,atata tot ,fara sa cert sau sa ma iau cu cineva,departe de mine acest gand.Doar ca am vz ca se suprapune cu alt concurs,la care merg multe din echipele loturilor care se intrec pe Moara.Vladut Mateianu scrie:RazvanG scrie:Intreb si eu deoarece mai este o luna si ceva si vad ca nu s-a postat nimic.
Organizatorii sa ne spuna si noua ceva,in limita timpului disponibil pe care I'll au,sa stim daca ne organizam pe baza acestui eveniment,sau ne cautam alte concursuri.Cam ce ar mai fi de discutat Razvan ? Ai toate detaliile la anuntul concursului.... concursul se desfasoara conform planului, sunt achitate toate avansurile !Vladut Mateianu scrie:BEST TEAM CUP
ORGANIZATOR : LOTURILE PARTICIPANTE.
PERIOADA : 24-27 APRILIE 2014
LOTURI PARTICIPANTE : 8
PS Ai MP daca vrei sa ma intrebi ceva personal...
Pai care sunt cele 3 loturi?arsinel scrie:Se mai tine avand in vedere ca sunt vreo 3 loturi care nu mai pot participa la data stabilita ?
Ti-am raspuns pe MPAlexandru Mihai scrie:Pai care sunt cele 3 loturi?arsinel scrie:Se mai tine avand in vedere ca sunt vreo 3 loturi care nu mai pot participa la data stabilita ?
Cele 8 loturi au plătit deja avansul!!!
Arsi, faci parte dintr-un lot sau care este treaba ta de te bagi in acest topic inducand pescarii in eroare ?arsinel scrie:Se mai tine avand in vedere ca sunt vreo 3 loturi care nu mai pot participa la data stabilita ?