Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
nu peste toxic ,specie invadativa ,si esti obligat prin lege sa-i omori daca-i prinzi...iohann scrie:acum ani de zile, am vazut o emisiune cu rex hunt, in care prindea crap la musca .la ei este considerat peste toxic si-l omoara.
asa au tradus.iar emisiunea era facuta in australia.remuszx9 scrie:nu peste toxic ,specie invadativa ,si esti obligat prin lege sa-i omori daca-i prinzi...iohann scrie:acum ani de zile, am vazut o emisiune cu rex hunt, in care prindea crap la musca .la ei este considerat peste toxic si-l omoara.
Doar ca asta e facuta in FRANTA !iohann scrie:asa au tradus.iar emisiunea era facuta in australia.remuszx9 scrie:nu peste toxic ,specie invadativa ,si esti obligat prin lege sa-i omori daca-i prinzi...iohann scrie:acum ani de zile, am vazut o emisiune cu rex hunt, in care prindea crap la musca .la ei este considerat peste toxic si-l omoara.
da,stiuiohann scrie:asa au tradus.iar emisiunea era facuta in australia.remuszx9 scrie:nu peste toxic ,specie invadativa ,si esti obligat prin lege sa-i omori daca-i prinzi...iohann scrie:acum ani de zile, am vazut o emisiune cu rex hunt, in care prindea crap la musca .la ei este considerat peste toxic si-l omoara.
Si de ce te miri? Din moment ce crapul este considerat daunator in cam toata Europa occidentala? Pai atunci inseamna ca ai ramane socat, pur si simplu, daca te-ai duce la un pescuit de stiuca in Suedia! Unde, daca ai prins stiuca, ori o iei acasa, ori o arunci pe mal (e considerata tot daunator). Privelistea e fantastica, sunt km intregi de maluri cu mii de schelete de stiuca. Si unde, la simpla idee de C&R (nemaivorbind de punerea ei in practica), ai sanse sa-ti superi grav ghidul.ma mir ca in europa occidentala se practica asa ceva...
nu te ambala sa nu-ti puste o venaionut72 scrie:Si de ce te miri? Din moment ce crapul este considerat daunator in cam toata Europa occidentala? Pai atunci inseamna ca ai ramane socat, pur si simplu, daca te-ai duce la un pescuit de stiuca in Suedia! Unde, daca ai prins stiuca, ori o iei acasa, ori o arunci pe mal (e considerata tot daunator). Privelistea e fantastica, sunt km intregi de maluri cu mii de schelete de stiuca. Si unde, la simpla idee de C&R (nemaivorbind de punerea ei in practica), ai sanse sa-ti superi grav ghidul.ma mir ca in europa occidentala se practica asa ceva...
P.S.N-am sa inteleg niciodata mirarea conationalilor mei in fata unor reguli ale altora, la ei acasa, care sunt diferite de ce gandesc ei insisi sau diferite de ale noastre ...
P.S. Iarasi n-am sa inteleg pe cei ce (cel putin la nivel declarativ) considera crapul un animal sacru, intangibil, aidoma indienilor cu vaca lor.