Se poate si mai rau...

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

MihneaBV
Puncte: 0

Se poate si mai rau...

Mesaj de MihneaBV »

sunt curios in ce categorie se incadreaza cel din imagine: pescar/vanator/braconier/idiot

https://www.youtube.com/watch?v=CTqtLIs7XMs
Buia Mihnea

andrei0001

Re: Se poate si mai rau...

Mesaj de andrei0001 »

"sportul" se numeste bowfishing..e plin internetu de videoclipuri, se fac chiar si concursuri pe aceasta tema. Principalul motiv pentru practicarea acestui sport se datoreaza inmultirii excesive a anumitor specii introduse ilegal si amenintarea faunei endemice.
Tin minte ca am vazut acum cativa ani un documentar, tipu a prins un crap destul de maricel si a explicat ca ei nu mananca acel peste din simplu motiv ca este "murdar" fiind obligat doar sa il omoare si treaba lui ce face cu el.

MihneaBV

Mesaj de MihneaBV »

lasa ca bowfishing la crap chinezesc care se inmulteste excesiv am vazut si eu dar aici e vorba despre crap comun si despre faptul ca ii mai scapa cate un exemplar de 9-10 kg dupa ce trece sageata prin el. ce se intampla oare cu pestele ala?? orice ai spuen asta nu prea e sport.
Buia Mihnea

iohann
Partener Crapmania.ro

Mesaj de iohann »

acum ani de zile, am vazut o emisiune cu rex hunt, in care prindea crap la musca .la ei este considerat peste toxic si-l omoara.

remuszx9

Mesaj de remuszx9 »

iohann scrie:acum ani de zile, am vazut o emisiune cu rex hunt, in care prindea crap la musca .la ei este considerat peste toxic si-l omoara.
nu peste toxic ,specie invadativa ,si esti obligat prin lege sa-i omori daca-i prinzi...

iohann
Partener Crapmania.ro

Mesaj de iohann »

remuszx9 scrie:
iohann scrie:acum ani de zile, am vazut o emisiune cu rex hunt, in care prindea crap la musca .la ei este considerat peste toxic si-l omoara.
nu peste toxic ,specie invadativa ,si esti obligat prin lege sa-i omori daca-i prinzi...
asa au tradus.iar emisiunea era facuta in australia.

R.R. FISHING TEAM
pescar de competitie

Mesaj de R.R. FISHING TEAM »

iohann scrie:
remuszx9 scrie:
Doar ca asta e facuta in FRANTA !

remuszx9

Mesaj de remuszx9 »

iohann scrie:
remuszx9 scrie:
da,stiu :)
ma mir ca in europa occidentala se practica asa ceva...

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

Si de ce te miri? Din moment ce crapul este considerat daunator in cam toata Europa occidentala? Pai atunci inseamna ca ai ramane socat, pur si simplu, daca te-ai duce la un pescuit de stiuca in Suedia! Unde, daca ai prins stiuca, ori o iei acasa, ori o arunci pe mal (e considerata tot daunator). Privelistea e fantastica, sunt km intregi de maluri cu mii de schelete de stiuca. Si unde, la simpla idee de C&R (nemaivorbind de punerea ei in practica), ai sanse sa-ti superi grav ghidul.

P.S.N-am sa inteleg niciodata mirarea conationalilor mei in fata unor reguli ale altora, la ei acasa, care sunt diferite de ce gandesc ei insisi sau diferite de ale noastre ...

P.S. Iarasi n-am sa inteleg pe cei ce (cel putin la nivel declarativ) considera crapul un animal sacru, intangibil, aidoma indienilor cu vaca lor.
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

remuszx9

Mesaj de remuszx9 »

ionut72 scrie:
Si de ce te miri? Din moment ce crapul este considerat daunator in cam toata Europa occidentala? Pai atunci inseamna ca ai ramane socat, pur si simplu, daca te-ai duce la un pescuit de stiuca in Suedia! Unde, daca ai prins stiuca, ori o iei acasa, ori o arunci pe mal (e considerata tot daunator). Privelistea e fantastica, sunt km intregi de maluri cu mii de schelete de stiuca. Si unde, la simpla idee de C&R (nemaivorbind de punerea ei in practica), ai sanse sa-ti superi grav ghidul.

P.S.N-am sa inteleg niciodata mirarea conationalilor mei in fata unor reguli ale altora, la ei acasa, care sunt diferite de ce gandesc ei insisi sau diferite de ale noastre ...

P.S. Iarasi n-am sa inteleg pe cei ce (cel putin la nivel declarativ) considera crapul un animal sacru, intangibil, aidoma indienilor cu vaca lor.
nu te ambala sa nu-ti puste o vena :)))
nu consider crapul animal sacru,bla-bla ,doar nu stiam ca se practica acest sport in regiunea respectiva,atata tot...

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”