sfat bile ?

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

fpirvu
Puncte: 0

Re: sfat bile ?

Mesaj de fpirvu »

ovideli scrie:
Albert scrie:
cornelserbu scrie:30 kg = 20 lei !
Erau semintele la oferta cu Ciocolax...asa sigur se explica :lol:
https://youtu.be/u9qSTOS8jv8?t=32
Nu prea ati cumparat seminte din locuri cu mancare pentru animale, va place sa le luati gata facute si sa dati de 5 ori pretul lor (si eu cumpar seminte gata pregatite daca nu am timp sa le fac singur, nu condamn pe nimeni ;) ).
Cu 20 de lei poti cumnpara 20-25 kg de seminte care fierte si preparate ajung la 30 kg lejer.
Nu va minte cand va spune.
Posibil sa mai fi dat inca atat pe arome dar cred ca astea le avea de la partida anterioara :)

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

fpirvu scrie:Nu prea ati cumparat seminte din locuri cu mancare pentru animale, va place sa le luati gata facute si sa dati de 5 ori pretul lor (si eu cumpar seminte gata pregatite daca nu am timp sa le fac singur, nu condamn pe nimeni ;) ).
Cu 20 de lei poti cumnpara 20-25 kg de seminte care fierte si preparate ajung la 30 kg lejer.
Nu va minte cand va spune.
Posibil sa mai fi dat inca atat pe arome dar cred ca astea le avea de la partida anterioara :)
baiete, eu iau seminte numai de la targul de pasari si de la baietii din jilava, unde sunt cele mai ieftine...porumbul si graul sunt cele mai ieftine, intre un leu si un leu juma'...cum dreacu luati voi 30 kg cu 20 lei...ca sa nu mai spun ca omu' spunea ca a pus si canepa care-i intre 10 si 12 lei kilu'...mai socotim, sau o lasam moarta ? :oops:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Claudiu Cutus

Mesaj de Claudiu Cutus »

As cumpara si eu canepa cu 1 ron/kg. Oare chiar sunt asa prosti incat sa creada povestile astea?

gaby_po23
pescar de competitie

Mesaj de gaby_po23 »

cu 20 lei fac lejer 30 kg de nada...si inca buna..bilele nu se justifica pe balti care nu se pescuieste cu asa ceva..si sincer..dai 60 lei pe kg..trebuie sa iti prinda..ca daia dai cat dai.Dar la pescuit..s a ajuns ca unele magazine..sa prosteasca lumea incepand cu promotii si terminand cu produse.
Pai hai sa fim seriosi : Magazinul X..discount 20 % la Okuma Trio 65 Red Baitfeeder....si cand caut pe google..vad ca pretul ei este de fapt la fel..la alte magazine..
In Romania nu exista discounturi, promotii...etc...
Sa vad si eu ca un bblc este 400 lei..intr o anumita zi din an...numai hoti...

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

gaby_po23 scrie:cu 20 lei fac lejer 30 kg de nada...
Te pomenesti ca bagi nisip si apa grea in ttx si mehlemu ala de-l faci tu.
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

gaby_po23
pescar de competitie

Mesaj de gaby_po23 »

sa sti ca meclemu pe care il fac eu..prinde peste..daca vrei pot sa iti trimit o punga sa vezi..

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

gaby_po23 scrie:sa sti ca meclemu pe care il fac eu..prinde peste..daca vrei pot sa iti trimit o punga sa vezi..
Stiu...mi-a zis nea Ion, ala cu carligele din vremea lui Ana Pauker de tine. :lol: :lol:
"Meclemu" ziceai ca l-ai rationalizat, ca dai numai pe cartela. :(
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

mihai turiac

Mesaj de mihai turiac »

gaby_po23 scrie:sm fost..si am prins bine. Nada 30 kg = 20 lei
Porumb, grau, canepa..etc fierte..aroma pe ele..gruond bite..si l am omorat.
Asa ca e o prostie sa te duci..cu nada de fite..si sincer de unde sti crapul de 2 kg de caracatita, calamar..etc..
Sti tu vorba aia " ce este frumos si lui dumnezeu ii place", eh la noi se aplica varianta "ce este bun, crapului ii place" crapul nu trebuie sa traiasca printre caracatite ca sa stie de existenta ei.....pur si simplu este o aroma care il atrage la fel si toate ingredientele din componenta unei bile fierte sau solubile...majoritatea ingredientelor nu se gasesc in mediul lui natural si cu toate astea mananca ca porcul :))))
Friends Carp Team

Today is the oldest you've ever been
And
The youngest you'll ever be again

gaby_po23
pescar de competitie

Mesaj de gaby_po23 »

Asa este dar :
Pe balti cu ciortani..cum sunt 90 % din baltile de aici..am observat de alungul anilor ca daca dai cu porumb preparat..bine..iei mai mult peste decat cu bile.
Costul porumbului este de 30 lei..undeva la 20 30 kg..de nada preparata..iar bilele costa 50 lei kg..minim..
Daca plantezi si dai cu porumb..vs. aruncat din mana cu bile..e clar ca porumbul castiga. Nu vb de carpodroame..ci de balti cu densitate scazuta.

mihai turiac

Mesaj de mihai turiac »

Ai perfecta dreptate, dta viitoare fa un efort si planteaza 2 la porumb si doua cu bile :) macar sa ai ce injura ca tot la porumb trage :)))
Friends Carp Team

Today is the oldest you've ever been
And
The youngest you'll ever be again

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”