SFATURI ALEGERE LOC DE PESCUIT LA DUNARE...URGENT VA ROG

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
dyna
Puncte: 0

SFATURI ALEGERE LOC DE PESCUIT LA DUNARE...URGENT VA ROG

Mesaj de dyna »

Vreau sa plec cu niste prieteni la Dunare luni dimineata sa fac o partida de 48 de ore...stiu ca George si Dan sunt pescari de Dunare...am nevoie de niste sfaturi in legatura cu alegerea locului de pescuit...cateva zone bune de pescuit la crap...niste ponturi pentru perioada asta...multumesc anticipat...

Dan Mitranescu
Veteran

Re: SFATURI ALEGERE LOC DE PESCUIT LA DUNARE...URGENT VA ROG

Mesaj de Dan Mitranescu »

dyna scrie:Vreau sa plec cu niste prieteni la Dunare luni dimineata sa fac o partida de 48 de ore...stiu ca George si Dan sunt pescari de Dunare...am nevoie de niste sfaturi in legatura cu alegerea locului de pescuit...cateva zone bune de pescuit la crap...niste ponturi pentru perioada asta...multumesc anticipat...
Sfatul meu este sa nu te duci in perioada asta. Nu mananca ... decat de corp. :)

gor965
Moderator

Re: SFATURI ALEGERE LOC DE PESCUIT LA DUNARE...URGENT VA ROG

Mesaj de gor965 »

Eu n-am pescuit niciodata in Februarie ! De obicei, in perioada asta este aproape imposibil de intrat pe locurile de pescuit, venind cu masina. Am un prieten care acum 2 ani a pescuit cand afara era zapada, a prins 7 ciortani pe la 3 kg bucata, la patratica mica de mamaliga, pescuind intr-o groapa pe la km 383...ideea e ca si-a facut masina praf ! Singurii pescari care ies cu barcile pe Borcea si pe Dunare, indiferent cat de rece este apa si aerul, dau mai mult dupa rapitor.
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”