cornelserbu scrie:stii la ce trag mustele ???Osiris scrie:Hai mustelor va astept si aici.
Acum cat este cald.![]()
![]()

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
cornelserbu scrie:stii la ce trag mustele ???Osiris scrie:Hai mustelor va astept si aici.
Acum cat este cald.![]()
![]()
Stii cum e...mai sunt unii care isi scot limuzina din garaj numai in weekend ca sa-i vada saracii si muritorii de foame de pe trotuar... A mentionat el undeva ca a bagat zecile de mii de euroi ca sa si prinda peste?!mihai.sava scrie:Imi explica si mie o persoana cu capul pe umeri, de ce in toate postarile despre Hakuyo, in afara de Mitranescu, apar cei 3, care arunca injurii in stanga si in dreapta, daca cuiva nu ii place un produs Hakuyo?<br />Ce denota acest lucru?<br/>
Cred ca te cunosc de undeva......gata stiu!!!....dp MV2....lansete 2500...bete 5000...cort 2000.........si 2 pesti in 24h..
P.S Suntem mai multi....dar ne place sa vizionam filmul pana la capat "maimuta turbata la gratii"
mihai.sava scrie:Imi explica si mie o persoana cu capul pe umeri, de ce in toate postarile despre Hakuyo, in afara de Mitranescu, apar cei 3, care arunca injurii in stanga si in dreapta, daca cuiva nu ii place un produs Hakuyo?<br />Ce denota acest lucru?<br/>
Cred ca te cunosc de undeva......gata stiu!!!....dp MV2....lansete 2500...bete 5000...cort 2000.........si 2 pesti in 24h..
P.S Suntem mai multi....dar ne place sa vizionam filmul pana la capat "maimuta turbata la gratii"