Shimano a castigat prin neparticipare!

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Încuiat
yoogoofy
Puncte: 0

Re: Shimano a castigat prin neparticipare!

Mesaj de yoogoofy »

cornelserbu scrie:
Osiris scrie:Hai mustelor va astept si aici.
Acum cat este cald.
stii la ce trag mustele ??? :lol: :lol: :lol:
:mrgreen: :lol:

mihai.sava

Mesaj de mihai.sava »

Imi explica si mie o persoana cu capul pe umeri, de ce in toate postarile despre Hakuyo, in afara de Mitranescu, apar cei 3, care arunca injurii in stanga si in dreapta, daca cuiva nu ii place un produs Hakuyo?<br />Ce denota acest lucru?<br/>

Cred ca te cunosc de undeva......gata stiu!!!....dp MV2....lansete 2500...bete 5000...cort 2000.........si 2 pesti in 24h..
P.S Suntem mai multi....dar ne place sa vizionam filmul pana la capat "maimuta turbata la gratii"
C.S. CARP ZONE

PallBogdan
pescar de competitie

Shimano a castigat prin neparticipare!

Mesaj de PallBogdan »

mihai.sava scrie:Imi explica si mie o persoana cu capul pe umeri, de ce in toate postarile despre Hakuyo, in afara de Mitranescu, apar cei 3, care arunca injurii in stanga si in dreapta, daca cuiva nu ii place un produs Hakuyo?<br />Ce denota acest lucru?<br/>

Cred ca te cunosc de undeva......gata stiu!!!....dp MV2....lansete 2500...bete 5000...cort 2000.........si 2 pesti in 24h..
P.S Suntem mai multi....dar ne place sa vizionam filmul pana la capat "maimuta turbata la gratii"
Stii cum e...mai sunt unii care isi scot limuzina din garaj numai in weekend ca sa-i vada saracii si muritorii de foame de pe trotuar... A mentionat el undeva ca a bagat zecile de mii de euroi ca sa si prinda peste?!

carbocalm

Re:

Mesaj de carbocalm »

mihai.sava scrie:Imi explica si mie o persoana cu capul pe umeri, de ce in toate postarile despre Hakuyo, in afara de Mitranescu, apar cei 3, care arunca injurii in stanga si in dreapta, daca cuiva nu ii place un produs Hakuyo?<br />Ce denota acest lucru?<br/>

:lol: tantanis

bogdan5
pescar de competitie

Mesaj de bogdan5 »

Trantorul s-a linistit!!
Au aparut mustele... :lol: :lol:
Crede în cel ce caută Adevărul,
Fereşte-te de cel ce l-a găsit.
(A.Gide)
Sinceritatea nu te lasa fara prieteni. Ii triaza.

Dan Mateianu
Site Admin
Puncte: 300

Mesaj de Dan Mateianu »

topic inchis.
Voi bloca orice topic care are rolul de a arunca cu noroi in branduri de pescuit.
Va rog sa incetati cu acuzatii nefondate la adresa brandurilor Shimano, Hakuyo, etc.
Se pot purta discutii constructive in care sa se discute despre branduri, dar nu prin "ingroparea" celorlalte, fara niciun fel de fond.

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”