"SIBIU CASTING CUP" - Editia II

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

viorel doloc
pescar de competitie
Mesaje: 1327
Membru din: Mar Iun 26, 2007 20:59
Puncte: 0
Localitate: SIBIU

"SIBIU CASTING CUP" - Editia II

Mesaj de viorel doloc »

“SIBIU CASTING CUP” – Editia II

Organizator: DOLOC VIOREL
Data: 27 Martie 2016(Duminica), ora 9.00.
Locatie: Baza Sportiva Independenta, langa Obor(suntem in discutii)
Contact: Doloc Viorel, tel. 0745232350

REGULAMENT:
Concursul de casting se va desfasura pe teren marcat in forma dreptunghilara(L=200ML, l=40ml), iar lansarile se vor face dintr-un stand amenajat, fiind interzisa depasirea acestuia!
Se vor folosi numai lansete de serie, nemodificate cu lungimea de max 4ml si TC max 4Lb(exclus spod).
Mulinetetele folosite vor fi numai cu tambur fix, fara modificari.
Sunt interzise firele textile ca fir principal.
Firul principal va avea diametrul de minim 0,25mm!
Se poate folosi orice tip de inaintas(monofilament, mono-conic, textil) cu lungimea de max. 8 ml.
Plumbii, vor fi cei destinati pescuitului, ficsi, culisanti, culisanti cu tija, fata alte modificari(pene, ciucuri...)... fiecare concurent isi va alege greutatea plumbului(nu exista restrictii).
Vor fi acceptate numai aruncarile agreate de Regulamentul CIPS-FIPS, deci, se interzic aruncarile de pe pamint(OTG), laterale sau orice alta aruncare ce pune in pericol concurentul sau orice alt concurent aflat in concurs(ex pendul).
Terenul de aruncari va avea o linie centrala care pleaca perpendicular pe linia de stand si linii perpendiculare pe aceasta(paralele cu linia de stand) la: 120ml, 130ml, 140ml, 150ml, 160ml, 170ml, 180ml, fata de linia de stand.
Linia de stand nu trebuie depasita de catre concurent in momentul aruncarii, lansarea fiind considerata anulata in aceasta situatie.
Organizatorul si un coleg/colegi desemnat de acesta, au obligatia de a verifica echipamentul folosit de fiecare concurent si pot face verificari suplimentare inainte de omologarea unui rezultat.
Concurentii au obligatia de a pastra linistea in momentul in care ceilalti participanti la competitie se pregatesc sa arunce sau in momentul aruncarii. Prima abatere avertisment, a doua abatere-eliminarea din concurs.
Ruperea invonluntara a inaintasului, monofilamentului, lansetei, se considera aruncare ratata si NU se repeta.

MENTIUNI
Concurentii se vor asigura ca echipamentul folosit respecta regulile de concurs.
Organizatorul va refuza participarea concurentilor care nu respecta regulamentul.

DESFASURARE
Concursul va incepe la ora 10. Se va explica modul de desfasurare al concursului si vom stabili impreuna ordinea de concurs, prin tragere la sorti.
Fiecare concurent are dreptul la TREI aruncari, in trei manse/'serii diferite, luindu-se in calcul, media aritmetica dintre cele mai bune DOUA aruncari.

PREMII
Locul I : Cupa, Medalie, Diploma + PREMII SPONSORI
Locul II :Cupa, Medalie, Diploma + PREMII SPONSORI
Locul III :Cupa, Medalie, Diploma + PREMII SPONSORI

Taxa de participare va fi de 50 lei/concurent si poate fi achitata la organizator sau la magazinul “FIR INTINS”, din centru(Str. Arhivelor nr.6). Data limita de achitare a taxei: 19 Martie 2016(Sambata) iar numarul minim de participanti este de 20!
Toti participantii care nu s-au clasat pe podium, vor primi diploma de participare.

Parteneri media: Crapmania.ro
SPONSORI: Orice sponsor este binevenit si ii multumesc anticipat!
Contact: Tel. 0745232350 sau pe pagina mea de Facebook: Doloc Viorel
Carp Passion

viorel doloc
pescar de competitie
Mesaje: 1327
Membru din: Mar Iun 26, 2007 20:59
Puncte: 0
Localitate: SIBIU

Re: "SIBIU CASTING CUP" - Editia II

Mesaj de viorel doloc »

Sponsorii acestui eveniment, carora le multumesc frumos pentru sprijinul acordat sunt, in ordinea alfabetica:

1. Magazinul Big Fish
- http://bigfish.ro/produse-crap/senzori- ... stem-12977
- cele trei lansete Select Baits, noutatea sezonului 2016, vor fi si ele prezente la Sibiu http://www.crapmania.ro/forum/big-fish- ... 44536.html la Sibiu
- spod-ul acesta: http://bigfish.ro/produse-crap/lansete- ... -lbs-23864
va fi oferit ca premiu intr-un concurs "Select Baits", unde toti concurentii vor efectua cate o aruncare cu fiecare din cele doua lansete "Select Baits"

2. CPK, cu un pachet de produse surpriza!
- http://www.crapmania.ro/forum/cpk-carp-more-f100/

3. Crapmania.ro, partener media

4. Dan Mitranescu
- http://www.danmitranescu.ro
- Premiul oferit suna in felul urmator :
Cea mai buna aruncare in care se foloseste o lanseta MTX se premiaza cu un MTX TOP ( model nou - aprox 550 lei ) si urmatoarea aruncare clasata , la fel, in care se foloseste o lanseta MTX, se premiaza cu un MTX UNI ( modelul nou de MTX 14 - aprox. 400 lei ).
Premiile o sa ajunga la castigatori in luna mai, pentru ca atunci vine transportul.

5. Vladut Mateianu, cu Senzor Planet, prezent de fiecare data cand l-am rugat sa ma ajute cu o sponsorizare

- http://www.crapmania.ro/forum/senzor-pl ... esign-f14/

Acestia sunt sponsorii parteneri Crapmania. ro si mai sunt inca sapte sponsori pe care nu pot sa-i mentionez aici (doar pe pagina mea de Facebook : Doloc Viorel) si carora le multumesc anticipat!!!
Carp Passion

viorel doloc
pescar de competitie
Mesaje: 1327
Membru din: Mar Iun 26, 2007 20:59
Puncte: 0
Localitate: SIBIU

Re: "SIBIU CASTING CUP" - Editia II

Mesaj de viorel doloc »

Din Cluj vin trei băieți dornici de socializare cu noi, Sibienii si vor participa la acest eveniment:
OLAH JOZSEF, CSEREI GHITA și TRIF CRISTIAN.
Mulțumesc!!!
Carp Passion

viorel doloc
pescar de competitie
Mesaje: 1327
Membru din: Mar Iun 26, 2007 20:59
Puncte: 0
Localitate: SIBIU

Re: "SIBIU CASTING CUP" - Editia II

Mesaj de viorel doloc »

Un important centru de fitness din Sibiu se alatura acestui eveniment, cu 6 vouchere in valoare totala de 1200 lei( 3 pentru locurile I, II si III si inca trei premii pentru participantii nepremiati, ce vor fi alesi in urma unei tombole!).
Multumesc frumos!
Carp Passion

viorel doloc
pescar de competitie
Mesaje: 1327
Membru din: Mar Iun 26, 2007 20:59
Puncte: 0
Localitate: SIBIU

Re: "SIBIU CASTING CUP" - Editia II

Mesaj de viorel doloc »

Organizator Doloc Viorel


Desfasurare concurs “Sibiu Casting Cup” – Editia II

1. Duminica, 27 Martie 2016, ora 8.30 - 9.30 – antrenament. LOCATIA:stadion(langa targul Obor), il voi marca sambata, cu o zi inainte;
2. Ora 9.30 - Sedinta tehnica cu explicarea regulamentului …inclusiv aruncarea acceptata CIPS- FIPS SI A MASURILOR DE SIGURANTA/PROTECTIE;
3. Prezentarea premiilor si modul de decernare al acestora!
4. Masurarea diametrului firului cu sublerul electronic(sa fie de 0,25mm minim),plumbul la alegere, lanseta(exclus Spod) si mulineta personala!!!
5. Tragerea la sorti;
6. Ora 10.00 - Inceperea concursului… Se arunca in grupe de cate 3, dintr-un stand special amenajat(arunca primul concurent, aseaza lanseta in afara standului, arunca al doilea concurent si apoi al treilea. Organizatorul + toti cei trei concurenti din grupa, ne vom deplasa cu lanseta in mana(mulinand) pana la primul plumb(cel mai aproape)…masuram distanta, inaintam pana la urmatorul plumb, masuram si la fel la al treilea plumb…astfel avem doi martori la masurare + organizatorul!;
7. Dupa incheierea acestui concursului “Sibiu Casting Cup” , toti concurentii vor participa si la al doilea concurs - “Select Baits”. Fiecare concurent are dreptul la o singura aruncare cu lanseta Select Baits Vigor si inca una cu lanseta Select Baits Potenza ...mergem si masuram ambele aruncari( eu + concurentul + un martor). Important: nu se repeta nici o aruncare( in caz de rupere fir monofilament, inaintas sau depasirea liniei standului ... se considera aruncare ratata!!!).

Premierea

1. Media celor mai bune DOUA ARUNCARI din TREI, obtine locul I, urmatoarea medie locul II, apoi III si Mentiune + cupa, diploma, medalie si premiu sponsor + Premiul “ A. Sport” pentru locul I, II si III , constand intr-un voucher Family(valabil timp de o luna!);
2. Premiile Dan Mitranescu…Cea mai buna aruncare din concurs cu o lanseta MTX, castiga o lanseta MTX TOP(noul model) + diploma. A doua cea mai buna aruncare din concurs, folosind o lanseta MTX, castiga o lanseta MTX UNI(noul model de Mtx 14) + diploma …aceste doua premii/lansete oferite de Dan Mitranescu, vor ajunge in posesia castigatorilor, in luna Mai( atunci va sosi transportul);
3. Premiul „Select Baits”, oferit de Marian Oprea - o Lanseta Select Baits Rocket Gun Spod & Marke - toti concurentii vor participa iar lanseta Spod va fi castigata de acela care obtine cea mai buna medie din doua aruncari(una cu Lanseta Select Baits Potenza 13' 3.75 lbs si o aruncare cu Lanseta Select Baits Vigor 13' 3.5 lbs. Concurentul are dreptul la o singura aruncare, cu fiecare din cele doua lansete Select Baits(Vigor si Potenza;
4. Premiul pentru “CEL MAI TANAR PARTICIPANT” – cupa, medalie, diploma + premiu sponsor;
5. Premiile SECRET B.doua sau trei la numar) vor fi o surpriza si vor fi anuntate doar la sfarsitul evenimentului(aceasta este rugamintea sponsorului!);
6. Premiile “A. Sport”…inca trei vouchere Family( valabil timp de o luna), vor fi oferite in urma tragerii la sorti, unde participa toti aceia care nu au luat nici un premiu!
7. Toti participantii care nu vor obtine nici un premiu, vor primi diploma de participare!
FOARTE IMPORTANT:
In cazul participarii a minim 20 de concurenti, vor exista inca trei premii la Categoria “Precizia lansarii”…cum voi face: la toti concurentii voi masura distanta + inca o distanta, in centimetri, a locului unde este plumbul fata de linia mediana a terenului(ex. plumb aflat la 234 cm lateral de linia mediana +65 cm + 89cm ) iar cea mai mica suma obtine locul I, urmatoarea locul II si apoi locul III)
Atentie:
La aceasta categorie, vor putea castiga locul I, II sau III, doar cei care au toate cele trei aruncari valide si care nu au ocupat unul din locurile I, II,
III sau mentiune + cei care nu castiga unul din cele doua Premii Dan Mitranescu + cel care nu castiga Premiul Select Baits !

La sfarsitul concursului, continuam traditia cu un gratar + un suc, o bere…
Carp Passion

viorel doloc
pescar de competitie
Mesaje: 1327
Membru din: Mar Iun 26, 2007 20:59
Puncte: 0
Localitate: SIBIU

Re: "SIBIU CASTING CUP" - Editia II

Mesaj de viorel doloc »

Buna seara.
Încă un sponsor ne onorează cu prezenta la acest eveniment : WLC Carp ofera un voucher de 200 lei care se poate folosi pentru produse WLC Carp achizitionate de la noi.
Multumesc frumos, WLC Carp Club!
http://www.wlc-carp.com
Carp Passion

viorel doloc
pescar de competitie
Mesaje: 1327
Membru din: Mar Iun 26, 2007 20:59
Puncte: 0
Localitate: SIBIU

Re: "SIBIU CASTING CUP" - Editia II

Mesaj de viorel doloc »

Doi baieti din Brasov participa la acest eveniment: Enache Ionut si Adi Bogdan...multumesc pentru interes. Va astept.
Carp Passion

viorel doloc
pescar de competitie
Mesaje: 1327
Membru din: Mar Iun 26, 2007 20:59
Puncte: 0
Localitate: SIBIU

Re: "SIBIU CASTING CUP" - Editia II

Mesaj de viorel doloc »

Din Gorj, participa la acest eveniment Ovidiu Saftoiu. Multumesc pentru interes. Va asteptam.
Carp Passion

nicudinescu
Mesaje: 90
Membru din: Lun Apr 01, 2013 20:21

Re: "SIBIU CASTING CUP" - Editia II

Mesaj de nicudinescu »

Salut se va tine concursul indiferent de vreme sau participanți,premiile ramân aceleași?

viorel doloc
pescar de competitie
Mesaje: 1327
Membru din: Mar Iun 26, 2007 20:59
Puncte: 0
Localitate: SIBIU

Re: "SIBIU CASTING CUP" - Editia II

Mesaj de viorel doloc »

Servus Nicu si iti multumesc pentru interes.
In legatura cu vremea, personal imi doresc sa fie buna, sa putem participa, dar in conditii vitrege (ploaie, ninsoare) o sa amanam acest concurs!
Sigur, premiile raman valabile...sponsorii sunt de cuvant si le multumesc! In cazul participarii a minim 20 de concurenti, am mai gasit o varianta pentru a oferi inca trei cupe + medalii + diplome + premiu sponsori!
Diploma este gata, dar nu pot sa o atasez aici deoarece am atasat pe ea siglele sponsorilor(da-mi adresa de Facebook sau WhatsApp si iti trimit poza cu diploma!)
Iata detaliile premierii:

Premierea

1. Media celor mai bune DOUA ARUNCARI din TREI, obtine locul I, urmatoarea medie locul II, apoi III si Mentiune + cupa, diploma, medalie si premiu sponsor + Premiul “ A. Sport” pentru locul I, II si III , constand intr-un voucher Family(valabil timp de o luna!);
2. Premiile Dan Mitranescu…Cea mai buna aruncare din concurs cu o lanseta MTX, castiga o lanseta MTX TOP(noul model) + diploma. A doua cea mai buna aruncare din concurs, folosind o lanseta MTX, castiga o lanseta MTX UNI(noul model de Mtx 14) + diploma …aceste doua premii/lansete oferite de Dan Mitranescu, vor ajunge in posesia castigatorilor, in luna Mai( atunci va sosi transportul);
3. Premiul „Select Baits”, oferit de Marian Oprea - o Lanseta Select Baits Rocket Gun Spod & Marke - toti concurentii vor participa iar lanseta Spod va fi castigata de acela care obtine cea mai buna medie din doua aruncari(una cu Lanseta Select Baits Potenza 13' 3.75 lbs si o aruncare cu Lanseta Select Baits Vigor 13' 3.5 lbs. Concurentul are dreptul la o singura aruncare, cu fiecare din cele doua lansete Select Baits(Vigor si Potenza;
4. Premiul pentru “CEL MAI TANAR PARTICIPANT” – cupa, medalie, diploma + premiu sponsor;
5. Premiile SECRET B.doua sau trei la numar) vor fi o surpriza si vor fi anuntate doar la sfarsitul evenimentului(aceasta este rugamintea sponsorului!);
6. Premiile “A. Sport”…inca trei vouchere Family( valabil timp de o luna), vor fi oferite in urma tragerii la sorti, unde participa toti aceia care nu au luat nici un premiu!
7. Toti participantii care nu vor obtine nici un premiu, vor primi diploma de participare!

FOARTE IMPORTANT:

In cazul participarii a minim 20 de concurenti, vor exista inca trei premii la Categoria “Precizia aruncarilor”…cum voi face: la toti concurentii voi masura distanta + inca o distanta, in centimetri, a locului unde este plumbul fata de linia mediana a terenului(o sfoara)...exemplu, de cum voi masura: plumb aflat la 234 cm lateral de linia mediana +65 cm + 89cm. Cea mai mica suma in centimetri obtine locul I, urmatoarea locul II si apoi locul III.
Atentie:
La aceasta categorie, vor putea castiga locul I, II sau III, doar cei care au toate cele trei aruncari valide si care nu au ocupat unul din locurile I, II, III sau mentiune + cei care nu castiga unul din cele doua Premii Dan Mitranescu + cel care nu castiga Premiul Select Baits si nici "Cel mai tanar participant"!
Pentru orice detalii/lamuriri, intrati pe pagina mea de Facebook: Doloc Viorel sau la Tel. 0745232350 Vio.
O zi buna.
Carp Passion

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”