Eu, asa din experienta, iti spun ca am vazut pesti prinsi a doua oara si dupa o ora. Dar poate aia aveau alzheimer.ali_sef2007 scrie:ce am inteles ,ca au memoria scurta .uita dupa un anumit timp.(24h)

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Eu, asa din experienta, iti spun ca am vazut pesti prinsi a doua oara si dupa o ora. Dar poate aia aveau alzheimer.ali_sef2007 scrie:ce am inteles ,ca au memoria scurta .uita dupa un anumit timp.(24h)
Cornele din ce vad eu nu prea ai treaba cu Fiziologia...Sistemul Nervos Central (ala cu citez:coloana vertebrala, nervi, neuroni,dar fara mate ca e din alt aparatcornel.s scrie:Cum sa nu simta durerea frate? Daca au coloana vertebrala, nervi, neuroni, matze care se strica de la atata ulei, caseine sau betaine expirate sau sintetice, imposibil sa nu ii ia vreo crampa. S-au facut niste teste pe rechini care au reactionat in prezenta obiectelor metalice imediat, chiar daca intre acestia si fiare erau puse niste paravane ca rechinii sa nu le vada.
Apar oameni de stiinta, asa din boscheti, din cauza ca saracii pesti n-au gura sa spuna.
Da-i in sangele lor rece!eugen dragnea scrie:Cornele din ce vad eu nu prea ai treaba cu Fiziologia...Sistemul Nervos Central (ala cu citez:coloana vertebrala, nervi, neuroni,dar fara mate ca e din alt aparatcornel.s scrie:Cum sa nu simta durerea frate? Daca au coloana vertebrala, nervi, neuroni, matze care se strica de la atata ulei, caseine sau betaine expirate sau sintetice, imposibil sa nu ii ia vreo crampa. S-au facut niste teste pe rechini care au reactionat in prezenta obiectelor metalice imediat, chiar daca intre acestia si fiare erau puse niste paravane ca rechinii sa nu le vada.
Apar oameni de stiinta, asa din boscheti, din cauza ca saracii pesti n-au gura sa spuna.) pe scara evolutiva are mai multe grade de dezvoltare si perceptie a stimulilor externi,pestii percep stimulii externi (temperatura,presiune,vibratii etc.) chiar mult mai mult decat omul doar ca acestia nu percep notiunea de durere si aceasta este o caracteristica a animalelor cu sange rece.