Eu unul m-am saturat sa stau in casa. Am fost mintit inca de la inceput : 2 saptamani. Apoi inca 2. Si inca...fara numar cred. Stam in casa si respectam ca prostii legea, in timp ce unii se imbogatesc (beneficiarii de contracte fara licitatii, indiferent daca este vorba de stropiri cu "biocide", vanzari si productie de spirt sau masti, defrisari, etc), altii stau bine mersi acasa si le vin banii(bugetarii) iar altora(sectorul privat) li se duc afacerile in cap. Pentru ca stau acasa. Ajutor de la stat ? Sa fim seriosi. O gluma proasta. Nu ne-au ajutat in 30 de ani si ne ajuta acum ? Mai repede cred in Mos Craciun. Deja se pun dobanzi la dobanzi la ratele asa zis suspendate(daca ai dosarul cum trebuie), impozit la somajul tehnic, bete-n roate cand vrei sa obti ajutor de la stat. Multi nici nu stiti realitatea. Pentru ca stati in casa. Si o sa stati mult, nu datorita saraciei de virus, ci datorita faptului ca statul NU ARE NICIUN MOTIV sa scape puterea din mana, pe STARE DE URGENTA se pot face multe fara explicatii : rechizitionari, confiscari, perchezitii, etc - multe cu iz de vendete personale(a se citi polite de platit). Se pot face,repet, foarte multi bani din contracte cu statul, nu se fac nici licitatii si nici verificari. Si noi, oamenii de rand, nu avem ce face. Pentru ca stam in casa.
Inca rabdam, Poate pana la 1 mai. Dar va asigur ca vom iesi toti in strada cand va veni vremea. Si, vorba lui Cosbuc : " cand nu vom mai putea rabda, Hristosi sa fiti, nici in mormant nu veti scapa !"