Mai trebuie sa rezistam pana pe 15 mai.
Acest virus atat de periculos se extinde foarte repede, dar stim cand se termina si stim ca nu se mai intoarce ( ca in China ).
De unde stim, nu trebuie discutat.
Oricum, stam bine. Pana acum s-au imbolnavit la nivel mondial
un milion din 450 MILIOANE cati se imbolnavesc in mod normal anual de pneumonie si
au murit 50.000 de pneumonie, din 4 MILIOANE cat mor anual de pneumonie.
In continuare, anul asta nu s-a imbolnavit si nu a murit nimeni de pneumonie, alta decat cea provocata de corona virus.
Vladut, ai grija sa nu te ia astia pentru zadarnicirea manglelii. Pe ala de la Tandarei care era aseara pe tv, asa l-au luat, dupa care, ca sa scape, l-au pus sa se prefaca bolnav, sa isi sperie neamurile.
Din atatia oameni bolnavi, numai un "bombarier" tatuat gaseai sa il dai pe toate posturile. Ma lasi ...
Parca te vad pe tv cum ne rogi sa stam in casa, cu bazmaua pe gura : " Dragi pescari, va rog stati in casa. Si eu am crezut ca nu este adevarat, dar acum uite unde am ajuns!" Daca este vrajeala, sa ne faci cu ochiul.
Cum spuneam si cu ceva timp in urma. Ceva rau este, ca nu faceau astia atata paguba pentru nimic.
De sanatatea noastra li se rupe. Este clar ca este altceva. Eu unul pentru asta respect ce spun astia. Stau izolat in casa si la fel de izolat cand testez lansete astea noi de spinning.