sunt tare-n toate !

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

cameramanu

sunt tare-n toate !

Mesaj de cameramanu »

asta sunt eu , cameraman , i-mi place sa filmez natura moarta si natura vie , despre natura vie am multe de spus pentru ca sunt un hercule al sexului si un real pericol al libidoului feminin , dar asta este o alta poveste , acum sa va spun despre talentele mele profesionale , sunt un mare dar inca nedescoperit crapist , talentele mele fiind native caci experienta trebuie sa recunosc nu am dar instinctele m-au impins in a descoperi nada nesquik sau nada 3 in unu fara apa , montura fara carlig , milineta fara manivela si lanseta fara inele , m-am imprietenit cu cei doi periculosi din fenomen ca sa fiu si eu cu baietii smecheri ca asa sta bine unuia ca mine dar sincer sa fiu sunt topit dupa omul rosu ca parca este facut din acelasi aluat cu mine , sau mai bine zis plastelina ca este mai alunecoasa si poate fi modelata usor , apropos in liceu baietii i-mi spuneau COCA , la naiba ! dar ca sa trecem peste asta , am luat initiativa si am adunat cativa zmei si mi-am facut o echipa cu care va arat eu voua pescuit de calitate

sa nu -mi spuneti ca sunt prostut sau dubios pentru ca stiu si eu si o recunosc dar vreau sa retineti ca sunt foarte apreciat de femei si sunt foarte bine dotat si im aceeasi masura sunt un foarte bun crapist , dar si un talentat in inventarea nadelor de succes si un bun conducator si stiu sa fac cele mai frumoase filme de pescuit

pe curand , va pup , la naiba sa nu interpretati , sunt bun si tare de tot

gor965
Moderator
Puncte: 0

Re: sunt tare-n toate !

Mesaj de gor965 »

Cu alte cuvinte , esti tare-n... camera ! :lol: :lol: :lol:
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

cameramanu

Mesaj de cameramanu »

in curand va povestesc de prietenul meu omul rosu cu parul rar sau mai bine zis batranul rosu cu parul rar , prin targ i se mai spune si alunecosul , lipiciosul sau plastelinosul dar nu stiu de ce ca el de fapt este asa de prietenos cu oricine bea o dusca din ideile lui , nu neaparat in barul lui dar sincer sa fiu de cateva ori l-am intrebat cum dracu reuseste sa faca un drill atata timp cat nu are coloana vertebrala , cred ca ar putea face cu succes echipa cu euglena verde si s-ar numi echipa clubul nevertebratelor :lol:

p.s. sunt deosebit de tare la femei !! si un deosebit cameraman

cameramanu

Mesaj de cameramanu »

@ gor 965

nu fi obraznic ca nu am inventat nade fara apa impreuna , te rog foarte mult

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

cameramanu scrie:@ gor 965

nu fi obraznic ca nu am inventat nade fara apa impreuna , te rog foarte mult
pai n-ai zis domne' ca esti dotat si adulat de femei ?!...eu la camera de hotel ma refeream cand am zis ca: esti tare-n camera ! :lol:
p.s
stai linistit ...eu am inventat mamaliga tzaraneasca...fara malai ! :wink:
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

@cameramanu

Trebuia sa adaugi , inainte de postare :

Acest post este doar un pamflet si trebuie tratat ca atare ! Orice asemanare cu persoane reale este pur intamplatoare ! :D

Cat nu sari calul, caterinca este bine venita, ne mai descreteste fruntile....dar , nu te ambala prea tare ! :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

mosharu'

Mesaj de mosharu' »

ie' clar! v-ati dilit cu totii :mrgreen: :lol:

au' m a m a..... :D

cameramanu

Mesaj de cameramanu »

@ Mosharu

In primul rand Sarbatori Fericite si in al doi-lea rand vreau sa te intreb daca nu cumva tu pozai acum vreo doi ani pe un site de pescuit im maieu tetra , cu telefonul mobil la brau si cu maceta in pozitie de lupta ?? daca da sunt fanul tau pentru ca i-mi plac luptatorii , am facut o filmare asta vara cu luptatorul luminii poate fac si cu tine un clip , in rol de luptator al baltii

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

lasa-l in pace.
azi e ziua lui, a fratelui mosharu, caruia vreaiu sa-i urez la multi ani!
sa-i dea D-zeu sananatate si bani, sa-si cumpere cat mai multe matrite de 10.000 bucata, gen aia de la catapulta lui! :D
The One Team

cameramanu

Mesaj de cameramanu »

La Multi Ani Moshare ! poate la anul o sa facem o filmare cu o organizare adevarata de concurs sa le aratam cum se face chestia asta cu profesionalism . mai nasol este ca carpodromul unde te-ai afirmat a ramas fara materie prima fiindca nea Albastroiu a vandut tot baboiu la Tancabesti dar ne scoatem noi in alta parte, am vazut ca te-ai aciuit pe la Chiroiu . Eu ti-am spus ca te admir , intotdeauna ai stiut sa iei pulsul cum trebuie si sa te lipesti unde e loc , meserie !
Inca o data La Multi Ani si cat mai multe cupe vandute , oricum ai dat lovitura cu ele , ti-a mers mintea , eu am dat 19.000 Eur pe o presa de stopere (adusa tocmai din Yucatan )dar au iesit prea scurte si prea moi asa ca nu am reusit sa le valorific intre crapisti pentru ca ajungeam caterinca lor asa ca le-am vandut la deseuri si asa sa dus de rapa o investitie in care am avut mare incredere luand ca exemplu succesul avut de tine cu cupele de nadire.
Te salut si poate la anul ne vedem colegi in clubul pe care vreu sa-l infiintez .

p.s. voi avea si balta , pe care voi monta gratare si boluri pentru coji de seminte !

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”