targ 2013

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

cuostea

targ 2013

Mesaj de cuostea »

anul trecut am fost la targul de la piata constitutiei si nu am ramas deloc impresionat am zis ca nu mai vin niciodata ca nu vad rostul sa intru intr-un magazin unde dupa ce ca e inghesuiala preturile sunt mai mari ca la show room ul fiecareia dintre firmele prezente .......si uite asa a trecut anul si uite asa am fost si anul asta acolo , DEJAVU, total dezamagit nimik nou ,nimik de cumparat aveam in target un minciog nou si o barcuta de plantat minciog nu am gasit nimik sa ma intereseze ,care scumpe care proaste iar barcutele de plantat erau mai scumpe decat preturile lor afisate pe sit urile de specialitate unde era ingredientul secret care sa ma faca sa cumpar nu am inteles treaba ca la noi a trecut si asta dar va promit ca 2014 nu mai calc pe acolo nici daq e gratis...... va doresc spor la cumparat nimik, sa aveti o zi buna

Vasile.P
Puncte: 0

Re: targ 2013

Mesaj de Vasile.P »

eu inca nu am ajuns la targ, ma voi duce sambata, dar nu iti pot da dreptate 100 %.
Intradevar sunt multe produse mai scumpe decat in magazine/siteuri, dar sunt si oferte care intradevar sunt pe "bune", vezi topicurile cu oferta de popup, nada, pachete de partide pentru pescuit, etc....
Multi se duc pentru socializare, pentru discutii cu prietenii, cu oamenii care se pricep la anumite lucruri - profesionistii
Altii se duc pentru a testa produse, vezi popup, boiles solubil, sa vezi pe viu cum arata o mulineta pe care vrei sa o cumperi, si multe altele....in plus vezi multe fete frumoase :D
Depinde de fiecare ce asteptari are, ce buget , etc... Fir intins.
Sexul este minunat......dar pescuitul tine o zi intreaga!
C&R- PB 24 kg

valiauto68

Mesaj de valiauto68 »

Sa fii mers pana la budapesta la FEHOVA 2012 toamna sa fi vazut teapa acolo! Reclama ca la circ si inauntru....PAUZA!
comparativ cu targul nostru ala a fost cam 25%!

Lao
pescar de competitie

Mesaj de Lao »

Targul de anul asta mi se pare mult mai bun ca cele din anii anteriori. Marfa noua si reduceri mai multe. Basca doua reviste AVP gratis si bere Newmark.
Chiar bun, mi-a placut si ma mai duc o data.

cuostea

Mesaj de cuostea »

Lao scrie:Targul de anul asta mi se pare mult mai bun ca cele din anii anteriori. Marfa noua si reduceri mai multe. Basca doua reviste AVP gratis si bere Newmark.
Chiar bun, mi-a placut si ma mai duc o data.
ai dreptate berea deja am bauto si cu revistele alea o sa aprind focul in soba la anu ca acu sa dus iarna:)))( bere si reviste aveau si la chioscu din colt)

stress
pescar de competitie

Mesaj de stress »

Va invitat in standul Carpdiscount sa vedeți in premiera Navitas. Este o marca noua de îmbrăcăminte destinat Pescarilor de crap. Garantat o sa va placa materialele din care sunt făcute.
stefan avram

catalin_ionut

Mesaj de catalin_ionut »

nada de la senzor 2 plus 1 gratis la greu in rest mai nimic o pacaleala in toata regula binenteles ca mai sunt persoane care nu au habar si mai cumpara cate ceva la recomandarea vanzatorului de ex( as dori o mulineta nici grea nici usoara nici scumpa nici ieftina etc dupa care urmeaza vanzatorul avem exact ce va trebuie de cati bani dispuneti ) asa targ mai bine lipsa

Lao
pescar de competitie

Mesaj de Lao »

Pai si ce-ai fi vrut sa raspunda vanzatorul daca ala nu se pricepea? :lol:

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

catalin_ionut scrie:nada de la senzor 2 plus 1 gratis la greu in rest mai nimic o pacaleala in toata regula binenteles ca mai sunt persoane care nu au habar si mai cumpara cate ceva la recomandarea vanzatorului de ex( as dori o mulineta nici grea nici usoara nici scumpa nici ieftina etc dupa care urmeaza vanzatorul avem exact ce va trebuie de cati bani dispuneti ) asa targ mai bine lipsa
Doi cetateni din Draganesti Vlasca cautau mulinete fara colesterol.
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

ionut_udrea

Mesaj de ionut_udrea »

subscriu celor de mai sus...
o mare prostie.....preturi umflate...promotii aproape zero...de ex.o rola de 1000m de fir fluo de la carp expert....pret in magazin-65lei, pret la targ-67,5lei....super tare promotia,nu?
in afara standului de la senzor, unde am intrat si am iesit cu 4 plase mari....nimic....intr-adevar,promotia de 2+1gratis s-a meritat din plin.....
in concluzie, un targ de profil la noi e un fel de adunatura de firme cu preturi umflate si vanzatori care au un papagal bun....
CARPE DIEM!!!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”